Звездни компромати - Декември'22

• 294 297
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 505
Хората, които са щастливи, обичани и ок със себе си не си обработват снимките, нито парадират денонощно колко и какви придобивки имат.
Четете ли г-жо Крокс?!

Радо Янков е станал баща на момиченце - Дария! Да му е честита!

# 2 506
А казват, че австралопитеците били изчезнали...

# 2 507
Глория е пуснала снимки от Лондон, Добри - стори.
Не е толкова млад всъщност. На 34 години бил.
Скрит текст:
На 34 години не  е баш много млад😂айде малко по -сериозно.Баш си е в разцвета момчето.Глория малко се излага според мен с това  афиширане.

# 2 508
На 50 съм, но ако (не дай боже), се разделим с мъжа ми, който е на моята възраст, по-възрастни или на моя възраст мъже не бих търсила. По-млади, да. Не на възрастта на децата - около 35-40 годишни. Връстниците ми масово са амортизирани, зле поддържани, скучни, мрачни и мърморещи. Голяма част са и сексисти и смятат, че домакинстването е женска работа Simple Smile . Има изключения, но те са си изключения Simple Smile .

# 2 509
Гаджето на Глория е симпатичен, даже бих казала ,че има красиво лице за разлика от много други подобни типажи. Бившия на Десислава (не този от който има дете)също е с хубаво лице.
Някой познава ли го ,че го изкараха ,кух..прост ..трофей и тн?
Примерно аз ,мъж под 2 метра не поглеждам,че и за височината му се изказахте зле🤪.

# 2 510
На мен не ми харесва , като изключим факта,че попринцип не харесвам високи хора.

Примерно аз ,мъж под 2 метра не поглеждам,че и за височината му се изказахте зле🤪.

Кво да кажа...

# 2 511
Днес, Адриана Ямин пусна пост в Инстаграм с което заявява, че днес излиза английската версия на книгата 'Minha Garota' в превод Моето Момиче. Английската версия се казва 'My Girl'.
Книгата излиза едновременно в общо 48 държави, включително и в България. В книгата се разказва за 4 годишната връзка на Адриана с Айртон Сена. Аз няма да си купя книгата, но ще чакам с огромно нетърпение Адриана Ямин един ден да се усмели и да напише втората си автобиография.

Историята на Адриана с Маркош Куельо да Фонсека. Мастит бизнесмен от Бразилия. Когато стане на въпрос, за фамилия да Фонсека, Адриана е по-ниска от тревата и по-тиха от водата. Проверих в онлайн достъпа до делата на Адриана с Маркош... А там драмата е пълна. Тя го е обвинявала, че е тормозел, биел я, посягал на децата им Рафаела и Педро. Не плащал издръжка, изпратили го в затвора. Тя го обвинява, че той е алкохолик и наркоман. Маркош почина на 23 декември 2019 г. Тогава Адриана заяви в Инстаграм, че е починал бащата на двете й деца. След това Рафаела и Педро още на другия ден се захванаха с това да търсят наследство от фамилия да Фонсека.

# 2 512
  • Rock & Roll feeling ...
Жените зодия рак са опасни.  Но и силно чувствителни. Приключат ли емоционално с някого, могат да станат студени без капчица носталгия.

Харесват ми размерите на гаджето на Глория, а той на моменти е симпатяга, на моменти ръб.
Самата Голория ми харесва как е "замръзнала", но иначе ако оставя фактора "време" настрана, не ми харесва като жена. Да, слаба е, не е грозна, но винаги ще я запомня с провисналия й бюст. И една ненужна превзетост, която явно тя си мисли, че я прави голяма работа. Е, мен ме отблъсква.

# 2 513
На мен не ми харесва , като изключим факта,че попринцип не харесвам високи хора.

Кво да кажа...
Ще кажа, че не им е лесно на ниските..
Затова не харесват високи. 😁

# 2 514
Кубрат Пулев станал баща на Христина.
Значи права е била Андреа.

# 2 515
Наистина много нетипично афиширане от страна на Глория.
Според мен малко пресолява манджата.

# 2 516
  • На морето!
Екстра е гаджето на Гло, само че тя изглежда много ретро до него, като учителка по математика от бляновете на провинциален, сръбски гимназист.

Всъщност аз никога не съм я харесвала, но не мога да не ѝ призная дисциплината, волята и постоянството, за да поддържа тялото си. Лицето, обаче ми е много ретро поп-фолк.

# 2 517
Екстра е гаджето на Гло, само че тя изглежда много ретро до него, като учителка по математика от бляновете на провинциален, сръбски гимназист.

Всъщност аз никога не съм я харесвала, но не мога да не ѝ призная дисциплината, волята и постоянството, за да поддържа тялото си. Лицето, обаче ми е много ретро поп-фолк.
Днес ми попадна клип с нейно изпълнение в дискотека.Вдигна ръка ,кожата и беше провиснала.Явно и тя не спортува.В лицето вече изглежда много амортизирана.

# 2 518
Момичета, да отиваме, Joy
Скрит текст:

# 2 519
Не видях в профила на Глория снимки с младежа, само в неговия.

Общи условия

Активация на акаунт