Звездни компромати - Декември'22

• 294 281
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Ние не я критикуваме Гло, че е взела агне, за това евала Simple Smile.
На агнето придиряме. И по-добро има.

# 2 521
Гло я бяхте пускали тук на някакви клипове от кръщенето на внучката ѝ. Еми нормална жена отиваща към 50 си беше. Не знам малка рокля ли беше облякла, но и корем си имаше, и подпухнала си беше, и типичните изострени черти за тази възраст. Добре си беше пак, но не е като на снимките. Нормална жена, остаряваща като всички нас.

# 2 522
  • Berlin
Е, какво да направи Глория, такава й е физиономията. Да се направи на новата Преслава/Моника/Анелия/сложете която и да е от масовката с еднакъв фейс тук. След време наистина няма да ги различаваме. Аз вече имам трудности наистина (с Преслава 👽). И не се различават, защото махат и неща, които ги правят уникални,  или пък ги ремонтират по калъп (напр. носът е винаги изтънен, леко чип, прибран, устните големи със стандартна форма и т.н.).

# 2 523
Не видях в профила на Глория снимки с младежа, само в неговия.
Само в профила на "младежа" са снимките, е нейния няма.

# 2 524
Интересно, изброявате стандартни признаци ня стареене,от  които не могат да избягат никои мъж/жена. Леко коремче или увиснала ръка е нещо приемливо, ако цялостно изглеждаш добре и другото компенсира. Мъжете сякаш разбират това по- добре от нас, които се ровим не винаги приятно в детайлите.

# 2 525
Някой беше питал дали Дидо от Д2 е още с оная рускиня. Явно е.
Скрит текст:
Джиджи на Гала в цялата ѝ прелест
Скрит текст:

# 2 526
Матю Макконъхи и фамилия.
Скрит текст:

# 2 527
  • София
Интересно, изброявате стандартни признаци ня стареене,от  които не могат да избягат никои мъж/жена. Леко коремче или увиснала ръка е нещо приемливо, ако цялостно изглеждаш добре и другото компенсира. Мъжете сякаш разбират това по- добре от нас, които се ровим не винаги приятно в детайлите.

Да, отлично го разбират, особено в България, където мъжете са особено толерантни и разбиращи към собствените си кусури, възраст-обусловени и като цяло, както и абсолютно безмилостни към женските.
Па и не само в България.

Масово мъжете, най-вече тези с пари, са с ясни и категорични предпочитания към младостта. Което аз собствено много добре разбирам, и аз харесвам млади господа, ама-ха!

# 2 528
Матю и Джиджи на Гала много ги харесвам. Поотделно, разбира се.

# 2 529
Излезе ми новина, че Кубрат Пулев е станал татко на момиченце. Казал го в шоуто на Цитиридис.

# 2 530
Чудя се Андреа каква реакция има на тази новина?

# 2 531
Антония, верно че много дразни със самохвалство, но наистина не вярвам да е някаква злобарка. Гледа си своя живот. Аз такива хора харесвам...
Почнало магарето да реве и да се хвали как се е въргаляло в праха насред мегдана. — Българска пословица
Аз мисля, че на Антония не злобата й е проблема, а хвалипръцковщината, която се дължи на лошо семейно възпитание, сбъркани ценности.

Андреа имала нов мъж до себе си /този вдясно/:
Скрит текст:

# 2 532
Тя още преди няколкомесеца беше казала,че има.Или е друго дете тайно.Защото това май наскоро се е родило,щом черпи екипа с алкохол.
Чудя се Андреа каква реакция има на тази новина?

# 2 533
Те май са две, но не съм сигурна, защото беше казано преди месеци. Как да реагира, тя нали знае. Кубрат ми прилича на нарцис и не ми е от любимците. Да са му здрави дечицата, 1-2 няма значение.

# 2 534
Аз пък като по - старомодна смятам, че Гло вече в качеството си на баба, по би и подхождало да помага за внучката пък нека младее. Бих и се изкефила да я виждам на снимки като едно готино поддържано бабе, отколкото с фотошоп
минижупи и гушнала фитнес маниак. Е, това си е моето мнение, но не ме кефи в никакъв случай, слагам я в категорията Тоца и нейните заучени пози.

Общи условия

Активация на акаунт