Звездни компромати - Декември'22

• 294 274
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 535
Тя точно защото стана баба, сигурно затова я е ударила кризата на средната възраст. Явно не подминава и жените

# 2 536
Ще ми бъде интересно дъщерята на Глория с колко годишен момък ще се афишира.

# 2 537
В Инстаграм на Кулич последната снимка с Дидо беше от миналата Коледа, а тази ми изглежда доста нагласена. Липсва обичайната демострация на любов Simple Smile.

Тоя до Андрея не е ли журналист със спорна ориентация?

# 2 538
Тя помага - дом им е дала, издържа ги, със сигурност обръща и емоционално внимание на внучето си.
Сега... да седне с плетките и турските сериали е малко в повече.
Джей Ло дали е седнала да плете каренца, докато гледа драмата на Хуан и Исабелла?

Много си е добре Глория. Е, малко е превземка, но тя си е такава от 20 годишна.

# 2 539
Глориния ми изглежда тъповат във физиономията. Наистина до сега не е имало такова афиширане. А стилово са мама мия-тя с ретро фолк тоалетчета, а той спортен.

# 2 540
  • софия
Глория е пуснала снимки от Лондон, Добри - стори.
Не е толкова млад всъщност. На 34 години бил.
Скрит текст:
На 34 години не  е баш много млад😂айде малко по -сериозно.Баш си е в разцвета момчето.Глория малко се излага според мен с това  афиширане.
Ако за теб 34 г. е много млад, за мен не е. До 30 г. са, после не са.
Сериозна съм точно толкова, колкото преценявам, а не колкото ти казваш.

# 2 541
Винаги е имало нещо много ретро в излъчването на Глория, остава си през годините това усещане. Млада, или не толкова, все си е извън времето.

# 2 542
В Инстаграм на Кулич последната снимка с Дидо беше от миналата Коледа, а тази ми изглежда доста нагласена. Липсва обичайната демострация на любов Simple Smile.
И нейната не е лесна - беше омъжена за рок-звезда, сега съпругът й се е преквалифицирал в продавач на музикална техника. А тя, хич да не е - търси си слава, блясък, да дава интервюта от висотата на позицията си...

# 2 543
Интересно, изброявате стандартни признаци ня стареене,от  които не могат да избягат никои мъж/жена. Леко коремче или увиснала ръка е нещо приемливо, ако цялостно изглеждаш добре и другото компенсира. Мъжете сякаш разбират това по- добре от нас, които се ровим не винаги приятно в детайлите.

Да, отлично го разбират, особено в България, където мъжете са особено толерантни и разбиращи към собствените си кусури, възраст-обусловени и като цяло, както и абсолютно безмилостни към женските.
Па и не само в България.

Масово мъжете, най-вече тези с пари, са с ясни и категорични предпочитания към младостта. Което аз собствено много добре разбирам, и аз харесвам млади господа, ама-ха!
Сама го казахте, Вие сте с предпочитание към същото. Значи не са само мъжете, общоизвестно е, че младостта е красива. В повечето случаи това, което предлагаме ние, определя това, което търси нас. Въпросната певица явно ,, може да си го позволи”, не в материалния смисъл Simple Smile С това спирам на тази тема, че много наспамих лично аз.

# 2 544
Някой знае ли кое е момичето от новия клип на Слави Трифонов и Софи Маринова, четох дискусия , че изглежда малолетна и има кофти послание. Та си пуснах клипа да видя, стана ми любопитно на колко години всъщност е.

# 2 545
Някой знае ли кое е момичето от новия клип на Слави Трифонов и Софи Маринова, четох дискусия , че изглежда малолетна и има кофти послание. Та си пуснах клипа да видя, стана ми любопитно на колко години всъщност е.
Разкошно е момичето. Не мисля че е или изглежда малолетна. Малко под "вола теле" са търсили пак. Много от световноизвестните моделки изглежат така. Предпочитам това излъчване, отколкото това на 20-годишни с един тон грим, изглеждащи на 40.

# 2 546
И на мен ми харесва момичето, че и момчето даже.

# 2 547
И на мен, и мен, много даже.

# 2 548
  • софия
Летисия, инфантите
Скрит текст:
КК и деца
Скрит текст:
Доли Пъртън и Майли
Скрит текст:

# 2 549
Хахах,