Звездни компромати - Декември'22

• 294 227
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 550
Стана ми много гадно за Андреа.Тя толкова много го обича.В "Къщата на инфлуенсърите" бяха говорили за нея и него.Баща й му помага финансово.Спонсор му е бил.И този купува на любовницата си апартамент на нейно име.А не на Андреа. Отделно имало някаква случка, в която той,докато шофира, спира, отива отваря нейната врата ,дърпа я от колата ,качва се и си заминава.Нея я оставя на улицата.Много я е съсипал психически.

# 2 551
Подозирам, че като се включи в политиката официално, тържествено ще ни представи и жена, и челяд. Ще изглежда образцов, чудесен имидж, славно бурно минало, но израстнал, изучил се, и се задомил. Амин

# 2 552
  • Пловдив
Майли изглежда в доста добра форма.

# 2 553
Ама как грозно се е нашарила.

# 2 554
Стана ми много гадно за Андреа.Тя толкова много го обича.В "Къщата на инфлуенсърите" бяха говорили за нея и него.Баща й му помага финансово.Спонсор му е бил.И този купува на любовницата си апартамент на нейно име.А не на Андреа. Отделно имало някаква случка, в която той,докато шофира, спира, отива отваря нейната врата ,дърпа я от колата ,качва се и си заминава.Нея я оставя на улицата.Много я е съсипал психически.
На мен също ми стана гадно за нея.

# 2 555
Ако е така, както sisi, го е написала, и аз изпитвам емпатия към Андреа. Снимките и поведението, за което беше толкова критикувана тук, отговарят на поведение на емоционално лабилен човек, който по- скоро има нужда от подкрепа, отколкото упрек. Не се преживява лесно да те зареже дългогодишен партньор, да съзъдаде с друг това, за което може би копнееш и ти. Хубавото е, че ако намери сили и подкрепа да се стегне, за нея също има шанс да продължи успешно и да е щастлива.  Глория може да й е за пример в случая, Андреа е доста по- млада, при стабилизиране на психиката, ще може да намери половинка в по- добър избор от досегашния.

# 2 556
  • софия
Сега Пулев има дъщеря. Karma's a b1*ch Дано никога не попада на мъж, който ще има отношението, което той имаше към Андреа и по дискотеките към момичета.
Хубаво е, ако до Андреа има мъж, който се грижи за нея. Това е единственото, което ще ѝ помогне да продължи без Пулев.

Доп. Дали мъжете проектират върху гаджетата на дъщерите си поведението, което те (са имали) имат към жените или не са толкова мнителни? Това трябва да е неприятно за някои от тях, ако е така.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 12:49 от zvаnchе

# 2 557
  • Glasgow
Който и да хване Андреа ще е по добре от Кубрат. По едно и също време изживявахме раздяла с горе долу сходен типаж, когато даде онова интервю при Мондьо се видях отстрани, тъкмо мислех, че ми е минало, много плаках. Ами минава, наистина, трябва време, да се държиш зает, за да не изпадаш в дупки и естествено приятели, които да те издърпват като паднеш.
Андреа пожелавам ти 2023 да е твоята година, да се дистанцираш най сетне от този токсичен мъж, да възродиш кариерата си и да си щастлива! Скоро си пусках "Повей, ветре!" в твое изпълнение, харесва ми твоята интерпретация, всички мислят, че трябва да я крещят тази песен, а тя е молба. Бъди много щастлива 🤗🍀

# 2 558
  • SF
Не, но на такива мъже им се раждат дъщери.

# 2 559
Най- голямата карма ще е Андреа да се оправи, да продължи и да намери по-готин мъж от него. Имам някакво странно усещане, че той изпитваше удоволствие от това да я поставя по- долу от себе си, имаше някакво поведение на превъзходство в него.  Детето няма вина.

# 2 560
И за Андрея и за Райна ме е яд! Намирам нещо сходно между двете, дано са щастливи през 2023!

# 2 561
Навремето Найден Милков се отнесе по подобен начин с Тони Дачева. Не толкова брутално и публично, както Кубрат с Андреа, но болката за отхвърления заради пропиляното време / защото за жените, знаете, часовника тик-така / и емоции, е тежък удар за психиката.

# 2 562
  • София
Братя Пулеви са кошмарни. Още помня грозната задявка на Тервел Пулев с Лиана и скандала на Кубрат с Джени Суши. Прости, нагли, самовлюбени мачисти. От тия, любимите на народа, на тях им се прощава всичко, включително престъпления от най-долен калибър.

Не се съмнявам, че ги чака успешна политическа кариера.

Андреа да се стяга и да си събере достойнството и психиката. Такива мъже не заслужават и спомен.

# 2 563
  • Glasgow
Да, този Найден същият. Набързо ново момиче и бебе. Но мисля, че Тони си осинови детенце.

# 2 564
Не обичам израза "да се събереш", но Тони успя да го направи. А това, че осинови дете, за мен лично, я издига на друго ниво.
Само се чудя, дали разви диабет след раздялата или след случая с хотела.
Jokerr, живи анали си ти! Страшна памет имаш!

Общи условия

Активация на акаунт