Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 169
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 105
  • При децата ми
Таня67, къде да го търся това късметче точно? Освен колелото не виждам друго късметче.
Вчера ми изскачаше при отваряне на профила и закриваше всичко. Профилът ми е в сайта. Отварям от лаптоп. Показвам:

Само колелото ми излиза на мен, вчера и днес.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:51 от Hrispa76

# 106
  • София
Подарявам безкрайни мегабайти, но само за 24 часа (от колелото на късмета).

Hrispa76, снимката, която сложих в предишния си коментар е от тази сутрин. Да не би да си забранила изскачащите прозорци?

# 107
  • Там...
Не е задължително! В приложението ми изскочи на мен, активирах НВО Simple Smile

# 108
Чакам Смирноф, но явно няма да публикуват днес.

Масово не си спазват договорите... по договор трябваше да публикуват печелившите на 01.12.2022, дори в секция печеливши е написано, че ще се публикуват на тази дата... безодговорно от тяхна страна.

# 109
  • София
https://www.aladinfoods.bg/news
Две игри са - за взимане от място и поръчка онлайн.

# 110
За да ви изкача това за неограничените Мб в А1 трябва да сте с най новата версия на приложението.

# 111
Някой успява ли да се включи в "Познай шампиона" на Хепи? Играта уж е активна и днес, а не ми дава да попълня данни.
Ъпдейт: вече ми се появи бутона за участие, може да е имало временен проблем.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:02 от D3s1

# 112
  • При децата ми
Подарявам безкрайни мегабайти, но само за 24 часа (от колелото на късмета).

Hrispa76, снимката, която сложих в предишния си коментар е от тази сутрин. Да не би да си забранила изскачащите прозорци?

Нищо не съм забранила. На колежката и е излязло тази сутрин и ги е пратила на голямото дете. Simple Smile

# 113
  • София, Дружба 2
Скрит текст:
Аз наблюдавам как във ФБ за играта на Ариел и ленор и билла нищо, че срока беше до вчера продължават да качват бележки..... Зле организирана игра отново. Писах им и ми е много интересно какво ще отговарят.

Къде е играта,  в коя страница?
В страницата на Ариел във Фейсбук.
Чакам Смирноф, но явно няма да публикуват днес.

Масово не си спазват договорите... по договор трябваше да публикуват печелившите на 01.12.2022, дори в секция печеливши е написано, че ще се публикуват на тази дата... безодговорно от тяхна страна.
В правилата мисля четох, че на 01.12 теглят, но публикуват до 2 или 3 работни дни след това.

# 114
  • София
Подарени!
Някой ако има нужда от безкрайни МБ на А1 за м. Декември нека ми напише номер на ЛС, на който да ги изпратя.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:06 от jijibiji

# 115
  • София
Само за Фантастико   https://somat-promo.bg/

# 116
  • Русе
тел 029060767 говори ли ни нещо? Докато стигна до телефона тагъдък- тагъдък...и той затвори .А сега дава постоянно заето, а аз се кахъря тук Simple Smile

# 117
  • у нас
Благодаря, момичета! Златни сте! Стана от компютър. Иначе съм с последната версия на приложението на А1 и не ми се показва нищо такова. А като го отворих през компа, веднага се появи.

# 118
Тия от Смирноф вече ме дразнят много!

# 119
Аз и съм забелязала ,че игра с колкото по-голямо нетърпение чакам резултатите най-не печеля,та ще е едно чакане за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт