Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 681
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 410
В правилата пише неограничен брой пъти, че може да се участва, демек може повече от веднъж дневно да се регва.
В много игри пише същото, но се зачита само едно участие. Тук не е ясно.

# 1 411
😳 Ама как 3 пуфа?! Да не се е бъгнало приложението? Аз никога нищо не печеля,а участвах за пуф с доста билети и всяка седмица играя за еър фрайър.

# 1 412
Ужас 3 пуфа,аз един имам и само го прескачам.Представям си 3 🤣 Сигурно ще ги наредя един върху друг 🤣 Честита награда!Важното е,че е желана 🥰 Днес и аз се отчитам с награда от фейсбук.Много ми е странно когато има 500 коментара и изтеглят мен.С моя един коментар 😅

# 1 413
  • София
Да ви кажа, че от ЕС са приели поредната директива или каквото е там, че капачките много замърсяват околната среда и вече не трябва да се отделят от шишетата. В Германия Кока-Кола първи са поели инициативата. Капачката вече не се отделя от гривничката около гърлото на бутилката. Така пречи, че едва можеш да пийнеш. Simple Smile И първото, което се сетих е какво ще правим с кодовете? Joy Със сигурност ще дойде и в България. Дали ще ни спрат кодовете?

Последните награди (електроуредите) от приложението на КК, които споделихте ми харесаха. Докога се участва за тях? Имам капачки, но не са при мен. То и приложението ми го няма, защото преди месец-два си преинсталирах телефона и не съм го сложила. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 02:36 от Тaня67

# 1 414
Честито🥳🥳🥳 ! 3 пуфа си е голям късмет!!!
Не го разбирам това приложение , купих си цели 10 билета за приборите , много ми харесаха , исках си само тях и ... греда 🤪
От тогава съм сърдита , аз рядко участвам там , защото нямам много кодове.
Браво на печелившите от групата!
Весели празници 🎄

# 1 415
Таня67,
Скрит текст:
Тези са до 02.01

А тези- до 23.12

# 1 416
Таня, това с капачките го има и тук в България от поне 6 месеца (със сигурност около лятото).
Вода Банкя е с такива капачки. Студения чай Сан Бенедето също.
Наскоро пих и айрян на някаква българска фирма - същите капачки.
Ужасни са, защото като пиеш капачката ти се завира в носа, а ако не е вода - веднага носа се изцапва.

# 1 417
  • Пловдив
Е, най-накрая да ме изтеглят в Инстаграм! Толкова много игри... Simple Smile
Подаръчна кутия с перилен препарат Coccolino Care, омекотител Coccolino и любимото плюшено мече +
ваучер 100лв, за пазаруване във fashiondays.bg
Късмет на всички. Има още доста различни тегления до НГ!!!

# 1 418
  • При децата ми
😳 Ама как 3 пуфа?! Да не се е бъгнало приложението? Аз никога нищо не печеля,а участвах за пуф с доста билети и всяка седмица играя за еър фрайър.

Не знам. Аз все още не мога да повярвам! Докато не ги видя, не вярвам. Играх с по няколко билета за пуф, имам и по два -три билета за по-големите награди. Сега погледнах в приложението, с 4 билета за жълт пуф /него най-много го исках/ 3 билета за червен пуф и 2 билета за черен пуф съм.

В календара на "Кауфланд" и аз се регистрирам веднъж дневно.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 11:17 от Hrispa76

# 1 419
Честито Simple Smile
Защо да не е възможно - те си бяха отделни награди (различните цветове).
Аз имам 3 пуфа (два на Милка и един на Куинс) и малко трудно им се намира място. Затова вече не играя за пуфове.

# 1 420
Вчера точно писах за пуловера от Нутела, ей сега ми звъня куриера. Пристигна Heart
Уникален е, мекичък, страхотен Heart Eyes

# 1 421
И аз съм с жълт пуф, от КК.Супер неочаквано- участвах с по 1 билет за трите цвята.

# 1 422
Браво,честито на всички. Аз исках един черен пуф за хола,че няма друго за сядане,освен диван,обаче за мен няма. 😃

# 1 423
Аз не играх за пуф, защото няма къде да го сложа. Но съм супер щастлива с Грил плоча от Тефал.

# 1 424
Честито ви за пуфовете! Това са "ябълките", нали?
Обаче три броя вече не се знае, награда ли са или проблем🤣

Общи условия

Активация на акаунт