Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 686
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 395
Днес влизам  в едно магазинче,малко,кипро,приятно ухаещо на канела и вътре едно слънчево момиче(продавачката) с една широка усмивка ме поздравява.Разглеждам наред (търся още някакви подаръчета) и нищо не си купувам,защото и не знам какво търся,пожелавам и на слънчевката девойката весели празници и ще излизам.Тя като скочи и ме гони с един подарък,календар,тефтер,химикал...всичко вързано с панделка и красив звънец,стана ми супер мило.Цял ден ходя из магазините и само за това момиче мисля.В 18ч.съм пред магазина и влизам с гръм и трясък и си купих чорапи за 2год.напред.
Всички организатори на игри,които четат да се замислят,че понякога е много важно начина на получаване на подаръка зависи и дали ще Ви останем или станем клиенти!
Много се отнесох...от днес съм горд собственик на чаша на кока кола.

# 1 396
В Инстаграм гледах по - рано една жена колко души е тагнала в една игра - 56. Предимно инфлуенсъри, имаше и повтарящи се коментари. Не го прави само тя, затова и едни и същи печелят. И затова участвам с по 1 - 2 коментара.

# 1 397
# 1 398
  • София, Дружба 2
Обадиха ми се днес от Боровец, с колонка съм, ще изпратят бързо. Супер доволна съм.
На мен не са ми звъняли още. Rolling Eyes

# 1 399
Обадиха ми се днес от Боровец, с колонка съм, ще изпратят бързо. Супер доволна съм.
На мен не са ми звъняли още. Rolling Eyes
Късно беше Simple Smile към 16 . Дано ти тлсе обадят утре Simple Smile

# 1 400
  • София
Моля ви се, искам я тази кухня на Кауфланд! Да ми я подарите, ако ви се падне и не я искате 😊

# 1 401
Моля ви се, искам я тази кухня на Кауфланд! Да ми я подарите, ако ви се падне и не я искате 😊
много е хубава. Купихме лидълската. С удоволствие ще Ви зарадвам,ако ми се падне, но играя по 1-2 пъти дневно

# 1 402
Аз пропускам детските награди в Кауфланд и не играя за тях, тъй като нямам нужда от тях. Ако всеки разсъждава така, тези подаръци ще се падат и радват правилните хора. Дано тези красиви детски кухни се паднат на семейства с деца, които си мечтаят за тях.

# 1 403

И ние я купихме от Лидл .
А видях,че миналата седмица вече бяха намалени - в Кауфланд кухнята беше 100лв.
И Аз не участвам за детските неща. Дано успеете да я спечелите! 🍀🍀🍀

# 1 404
  • В страната на бурите
В играта на Кауфланд с Коледния календар колко пъти дневно се рвгистрирате? Аз веднъж, мислех че е 1 участие на телефон/мейл, но явно не е така. А после се чудя защо никой не се е похвалил?

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 22:10 от Wonder woman

# 1 405
В правилата пише неограничен брой пъти, че може да се участва, демек може повече от веднъж дневно да се регва.

# 1 406
  • у нас
Аз се чудя защо не ми се обаждат от Кауфланд. А то било с неограничени регистрации. Само веднъж на ден се записвам, а ако е награда, която не ме вълнува, изобщо не се регистрирам.

# 1 407
Аз се чудя защо не ми се обаждат от Кауфланд. А то било с неограничени регистрации. Само веднъж на ден се записвам, а ако е награда, която не ме вълнува, изобщо не се регистрирам.
И аз само веднъж се регистрирам. Аз съм  на принципа, ако е мое, то ще ми се падне.

# 1 408
Ее и аз само по веднъж се записвам. Моето дете отдавна въздиша по кухните от Кауфланд,но все не ми се откъсват от сърцето 100+ лв. 🥺 Та значи като е кухня ,ще цъкам цял ден. 😆
В ИГ наистина има хора с по 20-30 коментара. Чак се чудя как успяват. Аз едва с по 3-4 се включвам и пак ми е тегаво.

# 1 409
  • При децата ми
Ха... не мога да повярвам,  току що получих мейл, че печеля пуф от КК, за първи път ми се случва...

И аз!! Току-що си отварям пощата и ОМГ! Печеля цели три пуфа!! Каква изненада!! Толкова много исках пуф! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт