Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 619
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 455
Страхотни награди за кухнята, да ги ползвате със здраве!

# 1 456
  • Тук и там
Със слушалки съм от Боровец. Тъкмо ми се обадиха, а аз не смеех да се радвам, не бях сигурна дали е моя номер.

# 1 457
Честито на всички, които се радват на спечелени желани награди! Със здраве и кеф да си ги ползвате!
След всички гадости, с които се сблъскваме от месеци, при мен дойде и една голяма награда от Финиш и ДМ. Не мога да повярвам! Много ме зарадваха! Включих се в играта по необходимост (бяха ми свършили консумативите за съдомиялната) с 1 касова бележка.

Вафли Хипер очаквам да изтеглят джагите, с 1 участие сме и за там с 3 регистрирани бележки.

# 1 458
  • Сливен
Пристигна и наградата от Always,от Инстаграм. Grinning

Скрит текст:

# 1 459
Някой да е намерил продукти на Ситово, моля да ми пише на лично,  благодаря!

# 1 460
  • При децата ми
Вчера пристигна пакета от "Милка". Кутията е доста голяма! И хубава! Simple Smile

# 1 461
Ето пак хладилника от Кока-Кола, вече включен и пълен

Скрит текст:

И таблата дойде, само приборите ги няма

# 1 462
Denyil, честито!
Кой куриер ги донесе?

# 1 463
Ето пак хладилника от Кока-Кола, вече включен и пълен

Скрит текст:

И таблата дойде, само приборите ги няма

Ех, че пълееен, чак да препиеш! Simple Smile Да ви е честит, ама аз лично за себе си смятам, че такъв миниатюрен не ми е необходим.

# 1 464
Къде се включва? Каква му е идеята, туристически ли се явява?

# 1 465
  • Sofia
Този хладилник изглежда безумно -само би консумирал ток...Кока Кола пак не са в час откъм полезност на наградите...

# 1 466
Това, според мен, е хладилник за кола. Има различни видове по сайтовете за техника.

# 1 467
I_Love_Tose, не си сама! И аз с детето на 7г участваме къде ли...,но не сме печелили повече от година...Последно беше една формичка на Софиямел за сладки. Нито Кола, нито Кауфланд /не участваме за награди, които не ни трябват/, нито Престиж, Метро, Хепи, Филаделфия, Софиямел...даже планерите, с които масово се сдобиха момичетата тук, не стигнаха до нас преди месеци. Нищичко! Здраве да е!

# 1 468
  • София, Дружба 2
Ох, и на мен ми се обадиха от вафли Боровец! Аз съм и съм със слушалки. Simple Smile
В КК с няма да казвам колко участия съм, че ме е срам, но не печеля нищо.
Хладилникът е голям сладур, но наистина е като детска играчка и не знам за къде и какво бих могла да го използвам,   ако го спечеля.

# 1 469
С пуловер от Нутела съм от днес 🤩 Куриера иска ли бележка, понеже в мейла нищо не пише?
А от Теди предната седмица съм с фиджет - дребните да се радват.
Весели празници на всички! И много желани награди ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт