Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 673
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив
И моята фотокнига беше без телефон - звънях на националният им номер, след като видях, че е в БГ, за да го оставя. Вечерта получих съобщение от Спиди във Вайбър и на другия ден ми я донесоха до вкъщи

# 1 441
  • Сандански
Ивайло, аз дори не я виждам тази инициатива, виждам само предишните награди?

Ето това е. Simple Smile

# 1 442
В Кауфланд участвам веднъж на ден, като имаше няколко награди за които не участвах, защото не ми харесаха.
В инстаграм тагваме почти всеки ден, и тъй като не печеля нищо, реших да видя колко чАса губя на седмица за тагване и дали има смисъл (само се ядосвам че си губя времето, а накрая нищо). Пуфът на Каменица дойде. Много твърд, много пълен и не можеш да потънеш в него. ММ се хвърли отгоре му и малко се разпра от напъна 😂, но само калъфът. Все още става за ползване, а децата са много щастливи. Малкия даже искаше да спи на него.
В момента участвам само в куинс и ядки елит с поедна регистрация /бележка.
Вчера ходихме в 2 магазина инмедио. В единия ми казаха че, да, при покупка на стек дънхил търкаш скреч карта, но имаше проблем с постерминалите и не купихме. В мола казаха промоцията свърши.

# 1 443
Пристигна мини хладилника от Кока-Кола
Скрит текст:

# 1 444
Ако имате излишен 1 coin в Coca-Cola App може да го дарите, като за всеки код те ще даряват 10 лв.
Когато се съберат 1000 кода ще дарят 10 000 лв. на “скритите таланти на България”.
Стори ми се странно, че все още няма събрани толкова все пак е за хубава инициатива.
Ако имате възможност нека помогнем. Simple Smile

Скрит текст:
Предишни години пишеше колко билета са купени, но тази не. Миналата година за мечетата беше 10 000 коинса, ако правилно помня и се събраха.

# 1 445
Аз идвам да се оплача, че вече няма да участвам в никакви томболи, игри с покупка и конкурси.
Миналата година купувах какво ли не, регистрирах бележки, споделях на стената си - нищо.
Тази година участвах само в игри с абонамент с мейл и регистрации на Метро касова бележка. Ако ви кажа, че съм играла на всички възможни места и нямам и един химикал спечелен, а кой ли не печели по няколко награди... Малко като дете се жалвам, но е тъжно. Отговарях на анкети от октомври досега, на въпросници. Снимки пращах на Пещерска, въобще... Да сме живи и здрави да изкарваме пари и да си купуваме от каквото имаме нужда, явно не всички сме с късмет.
P. S.: Моя позната се похвали с наградите - два пуловера Нутела, мини хладилник КК, кутия Филаделфия.

# 1 446

Ами аз си спечелих 31 Кена Безалкохолна биричка. ☺️☺️☺️

# 1 447

Това са печелившите профили

# 1 448
I_Love_Tose,  то и да можеш да си изкарваш пари си е пак късмет. Като гледам тук печелившите все са си заможнички щом успяват да се презапасяват и да пълнят шкафове с продукти само и само да спечелят някоя дреболия която в повечето случаи не им е необходима. Ама да сме живи и здрави да имаме възможност да си ползваме подаръците колкото и малко на брой да са.

# 1 449
Йееее и аз ще пия безалкохолна бира 🥳

# 1 450
  • Сливен
И мен ме има при бирите - ще се пие 😁😁

П.С. Даже ми писаха,пратих и данни за доставка.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 14:32 от сикрет

# 1 451
I_Love_Tose, не се отказвайте да играете! И аз не съм от най- често теглените, но пък спечелих пуловерче от Нутела миналата седмица, а по време на световното- голяма, вкусна пица от една игра с познаване на резултата. Дребни награди, малки, но им се радвам искрено. Аз играя само за неща, които наистина бихме ползвали, даже малките награди, когато имам повече шанс за печелене, ми носят повече радост сякаш. Самото усещане да знаеш, че можеш да имаш късмет и да те изтеглят, че участваш някъде, е готино, макар и в повечето случаи да не става за съжаление да спечелиш.
Другата причина да играя е когато има награди, които бих искала да купя, но не са от първа необходимост, за да си дам парите за тях- например електрическа тротинетка, кафе-автомат, е такова ако спечелиш, наиситна си е ,, награда”.
Поне човек се разсейва от ежедневието и проблемите за малко, доколкото е възможно. Пускайте за каквото наиситна Ви харесва, няма пък всеки път да Ви пропусне, я Simple Smile.

# 1 452
След дълга суша, получих мейл за спечелен планетарен миксер от Finish и ДМ Tada

# 1 453
  • Велико Търново
И аз с планетарен миксер от ДМ и Финиш.

# 1 454
🏆🎯🏆Ето кои са печелившите участници в играта-тест „Без грешки на пътя“!
🏆🏆🏆Индивидуални участници:
👉Дияна Горанчева гр. Свищов
👉Цветомир Маринов,  с.Айдимир
👉Стела Сиракова, гр.Стара Загора
🎯Всеки от печелившите в категория „Индивидуални участници“ получава по един ваучер от магазин за техника на стойност 100 лв.
🏆🏆🏆Групови участници:
👉 Пето основно училище "Христо Ботев" - гр. Монтана
👉 ДГ 28 "Пролет",  гр. Варна
👉 4Б клас, СУ „Свети Свети Кирил и Методий“, гр. Асеновград
🎯Всеки от печелившите в категория „Групови участници“ получава по един ваучер от книжарница или магазин за техника на стойност 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт