Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 506
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Велико Търново
Пуловерите на Нутела какъв размер са?

# 1 531
Ще пия и аз безалкохолен Хайнекен януари, доста от дружките в инстаграм видях в списъка, та да спечелиш награда е яко, но да спечелят и околните заедно с теб е върховно! Наздраве ви!
Вчера и днес пристигнаха някои наградки. Звъни сутринта дядото от Тип топ с думите: "Аз съм, моето момиче!" Grinning
Дойде ми и пуфът от КК, много е удобен. Този на Милка може би ще пътува към село, защото само събира праха, трябва да е облегнат някъде, та да се ползва.
От Олуейс и ИГ освен голямата награда фотоапарат, са ми сложили и малката - комплекта с превръзки, много мило от тяхна страна. И козунакът от Морети най-после ме намери. 4 дни куриерът на Лео ми изпраща съобщения да очаквам пратка и все не стигаше до мен. Бях му набрала, ама се извини няколко пъти момчето, та му простих и си замълчах. Вероятно им пушат главите и на тях тия дни, та да приключат годината.
Скрит текст:

# 1 532
Някой от Варна с доставка на Ариел?
Пратките са в офиса. Днес в 13:30 ходих да взема моята, че от тук разбрах да доставките и им звъннах първо да питам. Но чак сега влизам да напиша тук.

# 1 533
Дидито за колко го дава този тв?
2000  лв

# 1 534

😒😒😒
Не обичам да правя сметка на другите, ама като знам, че е спечелен нечестно и колко хора са пръснали сума пари и надежда за него…ме хваща много яд!

# 1 535
Тази женичка сериозно трябва да я подпукат данъчните. То бива бива, ама нейното на нищо не прилича. Angry Angry Angry

# 1 536
Пуловерите на Нутела какъв размер са?

По желание какъвто сте заявили в имейла за данните за доставка - S,M,L.

# 1 537
  • София
И в конкурса на Натура2000 има обявени печеливши:
https://natura2000.bg/znania-za-natura-2000/

# 1 538
Получихте ли си ваучерите от Queen`s, спечелени тази седмица?
ММ спечели, но казва че няма известие.

# 1 539
В Нутела има номер с последните цифри като моя. Ще чакам. Simple Smile
и като моя номер има , нямам потвърждение

# 1 540
  • София
Момичета, аз чак накрая на играта на Куинс се сетих да участвам.. Та, купуват ли се участия като преди или си стои така натрупаната сума? Защото не видях такава опция. 🤔

# 1 541
Най-после да спечеля нещо... От толкова игри във форума съм с 50лв ваучер. Много се кефя 😊😊😊

# 1 542
Получихте ли си ваучерите от Queen`s, спечелени тази седмица?
ММ спечели, но казва че няма известие.
И аз чакам никой не ми е звънял още, нямам имейл, нито смс.. Може би заради празниците ще има забавяне.
В натура 2000 има инициали и град като моите, но пак нямам нито имейл, нито обаждане (дано още да не са уведоми ли печелившите още Simple Smile)

# 1 543
Пратките са в офиса. Днес в 13:30 ходих да взема моята, че от тук разбрах да доставките и им звъннах първо да питам. Но чак сега влизам да напиша тук.
А кой доставя? Къде да ги търся?

# 1 544
А кой доставя? Къде да ги търся?
ТИП ТОП куриер  0893434144   кв. Трошево   ул. Радост 9

Общи условия

Активация на акаунт