Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 526
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз да се похваля със слушалки от местна верига магазини... Обрах и пратката на ММ от Озон и имаше късметчета...(четях ви за тия късметчета и като ги видях в кашона повече на тях се зарадвах от слушалките 🤣)

# 1 516
Отваря ли ви се София Мел сайтът? На мен ми излиза, че не е безопасно да го отворя имало хакерска атака и тн.

# 1 517
За играта на Джим бим кой е номера на бележката? Как го разбирате това долния десен ъгъл?

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 15:37 от Pate6estveni4ka

# 1 518
Погледнах моментните награди на КК, останали са по един ваучер за Озон и Глово. Сетих се, че предните два-три пъти така и не раздадоха всичко, в и 59 минути преди полунощ започва да дава съобщение, че сте надвишили лимита за тази промоция или нещо подобно😉
Молбата ми е,  ако се сетите в 11.58-11.59 направете по един скрийншот, после едно съобщение до КК, за да престанат с тази порочна практика!

# 1 519
Днес са се обадили от Кауфланд на сина ми, но поради лоша връзка, не е разбрал какво печели.

# 1 520
Кой носи наградите от КК?
И още един въпрос,  някой да е намерил продукти на Ситово?
Публикувани са и печелившите от третото теглене на Нутела

# 1 521
Който е участвал в Нутела , има печеливши за последното теглене !
Успех 🤗

# 1 522
  • Тук и там
Златна рибка разпращат имейли, печеля от тяхната игра за продукти под елхата.

# 1 523
  • Велико Търново
В Нутела има номер с последните цифри като моя. Ще чакам. Simple Smile

# 1 524
Йеее и моя номер го има в Нутела! Дано да дойдат поне за Нова година 😀

# 1 525
  • Пловдив
Ехааа, печеля от форумната игра на Пепко Heart
Благодаря за вестителката Heart Тъкмо си мислех, че късметът ми е избягал някъде.
До края на годината  има още седмица, продължавам, да се надявам на мултикукър Joy

Светли и благословени да са ви предстоящите празнични дни и нека всеки получи поне по една лелеяна награда до края на годината Heart

# 1 526
Ето 100-те печеливши от играта на Златна Рибка:
https://www.zlatnaribka.com/blogs/otkriyte-koi-sa-100-te-pecheli … kolednata-ni-igra

Аз не съм сред печелившите, но играта имаше голям интерес и много участнички.

Честито на всички, много се радвам последните дни как живна темата с красиви подаръци. Tada

# 1 527
И аз влязох да се похваля за Ариел, но сте ме изпреварили. Моят е 4*58 за цветно и съм доволна 🍀
Днес са ми звъняли от този номер, търсих го в нета но нищо, а все дава че говори - 0878574857 дано е от игра 🍀🙊😂 ако и на друг е звънял да сподели какво е 🤞
Потвърдих и аз един пуловер Нутела, за детето, че е супер фен на марката. ММ не е на кеф, че купих буркан от България, но не ми одобряват Италианските бележки 😂😂😂 качих ги само заради цена/количество, но не са се трогнали 😂😉

# 1 528
Дидито за колко го дава този тв?

# 1 529
Някой от Варна с доставка на Ариел?

Общи условия

Активация на акаунт