Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 572
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 500
"Само" 2 награди 20 и 50лв са си чудесни награди. Аз съм с едни 5лв, които даже няма за какво да оползотворя, понеже не си заслужава.
Една торта и една Кока кола си вземи, пак си струва! Една порция суши, има по 12 лева, също си струва доплащането.
Вижте хубаво, до кога са! На мен ми изгоряха едни 5 лева. За всички нормални хора ДО означава включително, само за Хепи е до предния ден😀
далеч ми е да ходя на място, трябва да си го пусна с доставка и се обезсмисля. А суши не ям. Мислех да им пробвам бургерите, че те са златни. Сега гледам, че е от 23.11, значи е заминал вече.

# 1 501
Предишният куриер на Спиди ми звънеше с думите: "У вас ли си? Излизай!"  Сегашният е пълна скръб, не знам как още го държат.
Озон са ми пратили пратката без коледни късмети, а тъкмо ги похвалих, че най - после ще ми сложат подарък от тях.

# 1 502
Тази игра https://peshterskarakia.eu/ споделяна ли е? Сега ми попадна и я споделям тук. И нали имаше игра на персил в магазини Кауфланд, там изтеглиха ли печеливши?
Моята снимка така и не са я качили. А си е лично моя с мое готвено ороизведение.

# 1 503
Аз пък им качих един изгорял кекс 🤣 Искам да ви се похваля.С ваучера от Ментос и “леко” доплащане 😉 Си сбъднах една мечта.Толкова са красиви,че само стената гледам.Весела Коледа на всички!!! 🎄
Скрит текст:

# 1 504
  • София
Мале, много са красиви! Браво! Как се гледат? Още много сбъднати мечти да има!

Аз се похвалвам с ваучер и дъска от гивауея на Lidl.

# 1 505
  • Sofia
Има ли някаква текуща игра на Persil или Ariel?

# 1 506
От Хайнекен звънят за потвърждение на имена и адрес за доставка на кеновете бира.
+359898481102 е номера.

Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване в магазините на Pepco.

Ваучер за 50 лв. печелят:
sweet_maniche
nelli90
J_M_L

Ваучер за 30 лв. печелят:
vili123
MarieSt
lika
Liliq Voinova
vezni_

Ваучер за 20 лв. печелят:
Златанова
marinadp
H0uSse_Baby
gerirad
Moonstone123
кака Снежанка
Жълтоклюно патенце
martitedi
Parfait
utro77

Честито! Tada People Santa

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 13:40 от Shu34

# 1 507
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване в магазините на Pepco.

Скрит текст:
Ваучер за 50 лв. печелят:
sweet_maniche
nelli90
J_M_L

Ваучер за 30 лв. печелят:
vili123
MarieSt
lika
Liliq Voinova
vezni_

Ваучер за 20 лв. печелят:
Златанова
marinadp
H0uSse_Baby
gerirad
Moonstone123
кака Снежанка
Жълтоклюно патенце
martitedi
Parfait
utro77

Честито! Tada People Santa

# 1 508
извинявайте за поредния пост относно фотокнигите, но моята трябваше да пристигне днес, но още никаква вест, пише, че е в бг вече, но дотам, та не разбирам на спиди ли или на дхл трябва да звънна, поръчана е до адрес..

# 1 509
Пристигат със Спиди, пробвайте да я потърсите
извинявайте за поредния пост относно фотокнигите, но моята трябваше да пристигне днес, но още никаква вест, пише, че е в бг вече, но дотам, та не разбирам на спиди ли или на дхл трябва да звънна, поръчана е до адрес..

# 1 510
  • София
Напишете товарителницата (тази, по която проследявате с буквите и цифрите) в сайта на Speedy за проследяване, за да видите къде е. Или направо им се обадете. Те доставят.

# 1 511
Изтеглени са имената на потребителите, които ще получат подарък от EliQuiltStudio!

Това са:

Димитрова_87
Radina

Честито!

# 1 512
  • Сливен
И на мен ми звъннаха преди 30 минути, докато пътувахме. Пренасочих за друг град, защото ми казаха, че от 29. 12 започва изпращането на наградите.

# 1 513
Благодаря за споделените победители в играта на Pepco, печеля ваучер,  направо не очаквах! През декември мога да се отчета със две награди от фейса,  една от инстаграм и една от форума, дребни, но пак е нещо! Весели празници!

# 1 514
  • Бургас
Поздравявам ви за наградите!
Най-вече за Ариел-а.
Ей,на това се казва награда!
Със здраве да си ги използвате!

Общи условия

Активация на акаунт