Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 574
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Велико Търново
Подобен хладилник само, че бял видях днес в Лили Дрогерие за козметика.

# 1 471
  • Сливен
Хора, това не е хладилник.Това е "мини-хладилник" 😂,имам подобен, само че от игра на Каменица, от преди няколко години.Побира точно 4ри кенчета. Може да държи и топло/поне моят може/. 12 часа най-много/препоръчително, е да бъде включен в контакта, иначе след като не е включен в тока, държи определени часове." Мини-хладилник" 👌😉

# 1 472
  • при късмета
И аз имам мини хладилник, купен, не от игра, ама побира по 6 стъклени бутилки бира на ниво, а те са 2. И по-големи бутилки побира, примерно вода 1.5 л., но трябва да е сложена на обратно и на ниво ще побере 2. А кенчета повече и от бутилките

# 1 473
Къде видяхте печелившите от третото теглене на Nutela.

# 1 474
Къде видяхте печелившите от третото теглене на Nutela.

Звънят по телефона. Аз много се изненадах,  реших, че съм резерва, но не бях прочела това в условията:
В тегленето на 21 декември ще участват касови бележки, регистрирани през целия Промоционален период.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 22:24 от evhen

# 1 475
Имате ли код за Озон за книги?

# 1 476
За мини хладилника
Скрит текст:
Донесе го куриер на Спиди, анемония.
Да, има кабел за включване към ток, и кабел да се зарежда от запалката на кола.
На нас ще ни е от полза като ходим за по ден по язовири, на палатка.
В хладилна чанта могат много повече неща да се изстудяват, но е сладурски-като за офиса на бюро да стои...

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 21:53 от denyil

# 1 477
  • София
И аз съм с бира от Хайнекен. :beer

# 1 478
  • София
Имате ли код за Озон за книги?
KKN211 за ненамалени книги

# 1 479
# 1 480
Дианчето вече е пуснала фотоапарата във ФБ да се продава , както и телевизор , който сигурно е спечелен от Метро и Карлсберг с мноооого рисуване с цени само на лично . В олх иначе са на цени 300 лв за апарата и 2000 лв за тв при положение , че апарата се продава по 170-80 лв навсякъде , а тв-то около 1700 лв  . Ей това е ТОП ...

# 1 481

Очаквайте Новите Коледни награди на  Coca-Cola App от 29-ти декември 🥳💥

Моментна награда:
🎁 100бр. Bluetooth Колонка Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙
🎁 200бр. Шал Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙
🎁 200бр. Зимна шапка Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙

Седмична томбола:
🎁 20бр. Еднодневна ски карта SELECT ( 2 Coins ) 🪙

Томбола след края на играта:
🎁 1бр. Хотел Перелик 5*-Двудневен пакет за настанява  за двама с включена закуска и достъп до  Body & Soul Spa Lounge ( 9 Coins ) 🪙
🎁 1бр. Хотел Орловец 5*- Двудневен пакет за настанява за двама с включен закуска и еднодневни карти Select за двама ( 11 Coins ) 🪙

# 1 482
  • Б
 Тази игра https://peshterskarakia.eu/ споделяна ли е? Сега ми попадна и я споделям тук. И нали имаше игра на персил в магазини Кауфланд, там изтеглиха ли печеливши?

# 1 483
Тази игра https://peshterskarakia.eu/ споделяна ли е? Сега ми попадна и я споделям тук. И нали имаше игра на персил в магазини Кауфланд, там изтеглиха ли печеливши?
Оф, отворих да я видя и в галерията само на пръв поглед има поне 3 снимки крадени от интернет,а кой знае още колко са Grinning

# 1 484
Спиди донесе приборите.

Общи условия

Активация на акаунт