Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 212
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Пеликания
Изтеглени са имената на потребителите, които ще получат подарък от Medix!

Първите трима изтеглени ще получат перилен препарат Medix 6 Actions + омекотител Alvina Deluxe Perfume +  меко одеялце:

m i
PureLove
delia

Подаръкът за всеки от останалите 7 печеливши е перилен препарат Medix 6 Actions + омекотител Alvina Deluxe Perfume:

DBan
FatalSnare
rumidimi
Samoa
Соренда
fifi855
sanny2

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 6 януари 2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като в тема на имейла си напишат "Победител в игратa на Medix", а в имейла напишат: потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка.

# 1 696
Честито на печелившите в Медикс!

Качили са списъка с печеливши и в Куинс Simple Smile

# 1 697
  • Тук и там
За Швепс- не е възможно да предложите повече от 1 коктейл.
Милка- исках да си дам служебния адрес,но не можело само да домашен доставяли. Защо така

Че те откъде знаят, че е служебен адреса? Моите пратки винаги на работа идват, понеже в къщи няма никой, даже онзи ден и милка пакета дойде. Никакъв проблем не съм имала.

# 1 698
С фиджет мече съм от Теди 🐻

# 1 699
В Куинс пак има хора от клана. В първото теглене едната е с апарат , а сега и с ваучер. Отделно останалите взеха още 5-6 ваучера в началото и кой знае още колко хора имат, за които не знаем...

# 1 700
И Jim Beam са обявили,някой ако е играл.
Мен и в Куинс и тма ме няма.

# 1 701
  • Варна
И мен ме няма в Куинс,а така се надявах.

# 1 702
Няма ме в Куинс, жалко, надявах се на една последна награда за годината.

# 1 703
Аз съм с шапка Joy
Охх,чак се разревах от смях Joy

# 1 704
Добро утро и мен ме няма в Куинс и Джим Бим, но съм с меченце от Теди( една бележка), малката ще е супер щастлива.
Честито на всички спечелили

Реших да направя и аз  равносметка на нещата, който спечелих миналата година играя от лятото2022 от първата награда бармански сет на швепс
Ваучер от Семана 200 лв
Ваучер от Савек 100 лв
Ваучер от Либрес 50 лв
Адвент Календар от Нивеа
Подаръчна кутия Милка - два броя
Бармански и Коктейл сет от Швепс
Кафемашина от Сушард
Подаръчен Комплект на Роден край
Суифър
Жилет комплект
Чинии от Хайнц
Одеало емека
Кутия от престиж
прах  за 1 година Персил
Шейна престиж- мама я спечели
Нутрибулет- пак мама спечели и ми подари
Мече от Теди
Еми супер съм доволна и съм купувала неща, който основно ползваме

Но най голямата ми награда е място в държавната детската ясла на томбола от над 109 деца и едно единствено място за моето детенце. Като бонус прекрасни лелки и учители и огромно желание на детето да е в яслата с тях

допълвам- ваучер за преживяване от ментос, колонка от боровец и пуловер от нутела
ииии крем микса, комплект за рисуване Карол

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 13:58 от JustMila

# 1 705
Юхууу с ваучер от Куинс съм. От първата седмица играя и чак сега 😊😊😊.

# 1 706
И мен ме няма в Куинс...спомням си,че преди 2 год.когато за пръв път пуснаха ваучери,бях една от първите спечелили,но сега нищо...

# 1 707
Получавали ли сте такъв фишинг - сутринта намерих в единия имейл, до сега все бяха съобщения от банки, в които нямам сметка или за пратки от чужбина, каквито не очаквам:
Скрит текст:
Някой твърди, че имал достъп до всичките ми мобилни данни и ще издаде мръсните ми тайни (каквито нямам), ако не му изпратя пари на някакъв линк. Rolling Eyes Joy Joy

# 1 708
Честито на спечелилите!
Получих смс от Спиди,карат ваучърите от Куйнс от миналото теглене.

# 1 709
  • София
Получавали ли сте такъв фишинг - сутринта намерих в единия имейл, до сега все бяха съобщения от банки, в които нямам сметка или за пратки от чужбина, каквито не очаквам:
Скрит текст:
Някой твърди, че имал достъп до всичките ми мобилни данни и ще издаде мръсните ми тайни (каквито нямам), ако не му изпратя пари на някакъв линк. Rolling Eyes Joy Joy
Обикновено дават биткойн адреси, да им се изпрати криптовалута, да получавала съм, абсолютна измама е това. Някои получават и повиквателни уж за казарма или за дела... стават все по-изобретателни. Общо взето за превенция - следете внимателно мейлите, всичко, което е съмнително, не го отваряйте и не се доверявайте.

П.С няма ме в Куинс, Милка се стиснат за един пакет да дадат... нищо не чакам от никъде.

Общи условия

Активация на акаунт