Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 217
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Сливен
Тъй като остава няколко дни до края на играта със Ситово - в Сливен има ли някъде техен продукт?Или в някой квартален магазин /верига в града. Благодаря.

П. С. Отново благодаря за харесванията в играта на President - надявам се наистина да са ви харесали рецептите. На мен лично, най-любима  ми е варианта на "Руло Стефани".

# 1 681
Моите награди през тази година са малко (миналата година бяха много повече), надявам се на още някой ваучер от Куинс.
Най-много си харесвам ретро конзолата от приложението на КК - не че е много скъпа награда, но харесвам игрите и си я ползвам.

# 1 682
# 1 683
Здравейте,някой получил ли е ваучерите от Куинс от тегленето  на 19.12?Аз още не съм!

# 1 684
За Швепс- не е възможно да предложите повече от 1 коктейл.
Милка- исках да си дам служебния адрес,но не можело само да домашен доставяли. Защо така

# 1 685
За Швепс- не е възможно да предложите повече от 1 коктейл.
Милка- исках да си дам служебния адрес,но не можело само да домашен доставяли. Защо така

За да получите лично пратката уж, въпреки че аз дадох адреса на офиса, защото вкъщи няма кой да я вземе. Те не са ме и питали де. Според мен няма значение. Явно е нещо проформа.

# 1 686
Тази година аз съм с мега много и яки награди!Не си ги пиша и запомням,но най- голямата награда (измерено не в пари) ще ми я изпратят явно догодина!Само ще намекна,че са билети за събитие!Падна ми ченето,когато ме изтеглиха и у нас имаше 2 дена купон 🤣

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 20:41 от Alize1234

# 1 687
Аз тази година имам сигурно две награди и не ги помня. Ако някъде се играе за гинко билоба, свиркайте. Joy

# 1 688

Новите Коледни награди в Coca-Cola App  - от 29-ти декември 🥳💥

Моментна награда:
🎁 100бр. Bluetooth Колонка Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙
🎁 200бр. Шал Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙
🎁 200бр. Зимна шапка Coca-Cola ( 1 Coins ) 🪙

Седмична томбола:
🎁 20бр. Еднодневна ски карта SELECT ( 2 Coins ) 🪙

Томбола след края на играта:
🎁 1бр. Хотел Перелик 5*-Двудневен пакет за настанява  за двама с включена закуска и достъп до  Body & Soul Spa Lounge ( 9 Coins ) 🪙
🎁 1бр. Хотел Орловец 5*- Двудневен пакет за настанява за двама с включен закуска и еднодневни карти Select за двама ( 11 Coins ) 🪙

Играта продължава до 31-ви януари 2023г. ❄️☃️💯

# 1 689
Мърчандайзерите на Милка във Фантастико сложили през декември реклама на игра от ноември...

Скрит текст:

# 1 690
Чета ви и играя от края на септември и за тези 3 месеца до сега съм с 3 награди. Ваучер от Марети, книга, пуф Каменица, като декември нямам спечелена награда.

# 1 691
Освен и аз да направя рекапитулация.
Играя от началото на годината (забременях и най-случайно ви открих❤️).
Та от тогава насам имам шапка и канче от Пиринско,отвертки от Каменица,Фотосесия за двойки от радио Вероника (направих си бременната фотосесия и ни остана за цял живот!),чаши от Шуменско,продуктов пакет от Милка (Великденската им игра), раница от Хайнекен,Бутилка от Активия,Бутилка и хавлия от Хелл, крачкомер от Девин,ваучер от Смирнофф за Фешън Дейс, чадър от Бургаско,Отварачка от Самърсби,Парти сет от Йегер,Бармански сет от Швепс,топка и ваучер за 100лв от Лоренз,Тетрадка от София Мел и таблетки за хубав сън ит Форумна игра.Може и да забравям нещо,ама.... Абе не е малко.
От ИГ игрите съм с членска карта за Ел Шиша,Кецове,Детски книжки,Стек бири от Хайнекен,Кашон бебешки бисквити Боровец и Дамска чанта.

А да,и бебе ми се "падна" на 13-ти Юли! По-голяма награда не съм печелила никога! 💙

Догодина си пожелавам х 3! 😁😁😁

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:40 от Shu34

# 1 692
# 1 693
Някой със свободен код за емаг, дали би ми го пуснал на лично?

# 1 694
  • София, Дружба 2
В Куинс сумата ми е с 5 лева по-малко, което може би значи, че печеля нещо. Champagne Още няма списък с печеливши. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт