Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 243
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 665
Нивеа не са се свързали с мен.
и с мен още не са

# 1 666
  • Сандански
Нивеа са много бавни имам предишен случай…
Теглиха 10 дни след края, изпратиха мейл след още 15 дни и го изпратиха след още толкова, но всичко си е в срок. В смисъл ще почакате те са си такива Joy

# 1 667
  • Б
За Нивеа ще се чака изглежда след празниците. Не са се обаждали още.

# 1 668
Предстои ми покупка на сушилня от Емаг. Някой наясно ли е с техните остъпки? Мислех, че имат 10% от при поръчка от приложението, но сега виждам, че е само на определени малки електроуреди.

# 1 669
Днес реших да си пооправя бележките и си намерих нерегистрирани за боровец 🤣🤣🤣 мъжа ми така ми се хили, че още ме бъзика- да съм спряла работа, че ме разсейвала от хобито.
Спечелих втори комплект с телефона на мъжа ми от Милка и спирам да играя там.
Взех едно участие в Теди, защото не ги пие малката, каката я няма да участвам в куинс , но участвах във Джим Бим- на промоция е във Била 19 лв ( Била Банско дано във всички е така)
Ще спретна и няколко коктейла за играта на Швепс, но не намерих никъде условията дали може да се участва повече от веднъж.
Добре ще пасне “бара” на новият ни апартамент

# 1 670
  • Тук и там
В играта на Нивея помня, че попълвахме адрес, може би направо ще изпратят.

# 1 671
Благодаря за споделянето, че във ФФ има Ситово. Днес по росата минах, намерих си го, като нов продукт 😂😂😂, взех сирене.
Вчера взехме кола, фанта и спрайт - светнах си ги в нас и от 18 цели 4 бяха чашиии, голям зор да ги намеря, че играта била до 23.12, но все пак си ги взех.

# 1 672
Някой който е купувал сирене Ситово да пише на лично, моля!

# 1 673
  • Б
Кауфланд пуловерите изтеглиха ли ги? https://www.facebook.com/page/385985501477945/search/?q=%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0

# 1 674
ДМ ми подарява спирала за мигли, ако поръчам до НГ, обаче не ми се занимава сега, предполагам, че на всички са изпратили такъв купон:

# 1 675
  • Сливен
И аз реших да си обобщя наградите и какво излезна-че имам доста повече награди спечелени от Фейсбук и Инстаграм,отколкото с покупки.Та така -качвам ги в скрит текст.Имам също спечелени: ваучер 100лв за озон.бг,ваучер 50лв лятото от КК приложението /пак за Озон.бг/,,кашонче с 6 буркана тахан/което чакам да пристигне/,както и кенчета от ХАЙНЕКЕН/Инстаграм/.Лидл-оцени 20лв.ваучер ,6 кенчета миринда/пак Инстаграм/,50лв ваучер от Меркари-компенсация,където на всеки играещ излизаше "награда СПА почивка".Сред наградите в снимките са:ваучер за 3дни почивка,на къмпинг Градина , ваучера за 520лв. за ОЗОН.бг/Играта на Горда България/,ваучера който получих наскоро-300лв.за Лидл/Фейсбук игра/.Както и ваучера за онлайн м-н Маркери-300лв и техен куфар на стойност 300лв.Има още към 10на награди,от местни вериги,ама не паза снимки на тях. Grinning

Но както винаги казвам,най-много се радвам на наградите "за ядене и пиене". Satisfied

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 676

Изтеглени от пазара ли имаш предвид или изтеглени от играта. Иначе при нас са намалени са на 14.99. Имаше цял регал с тях.

# 1 677
Тази година спечелих пуф от Енерджи кофи, продуктов пакет от Престиж, комплект чаши от Шуменско и награда от форумната игра на бонбоните с Лакриц. Доста слабо на фона на печалбите ми от по-миналата и миналата година, но все пак не е без нито една награда. Другата година смятам да участвам по-малко в игрите, няма смисъл само да си харча парите. Ще участвам само в игри с покупка на превръзки и прах за пране, това са продукти, които със сигурност ползвам и изразходвам бързо.

# 1 678
  • Б

Изтеглени от пазара ли имаш предвид или изтеглени от играта. Иначе при нас са намалени са на 14.99. Имаше цял регал с тях.
От играта

# 1 679
Здравейте, изтеглиха ли джагите от хипер?

Общи условия

Активация на акаунт