Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 383
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Б
Има ли някой желаещ да бъде тгван в игри във фейсбук? Ако иска да пише на лично.

# 1 651
  • София
Аз пък, като една пишман готвачка, дето имам репертоар от три ястия, два десерта и двеста салати, един път реших да се включа с една рецепта в София Мел, че не ми стигаше една точка за участие, а те решиха да не я одобрят... А то беше мерене, теглене, последователност... И накрая ми написаха, че рецептата вече е публикувана. Отказаха ме съвсем и да играя, и да готвя. Да е жива и здрава мама, че да не я караме на фотосинтеза! Но и аз съм на мнение, че крадените рецепти трябва да не участват. И да играят любители, а не някакви мастър шефове и главни готвачи. Те си имат ресторанти, издават книги и любителски уреди не им вършат работа. Успех на потрудилите се и можещите!
Аз никъде в правилата не видях да пише с колко точки се участва за награда? Бихте ли разяснили колко са необходими за различните награди.

# 1 652
Аз никъде в правилата не видях да пише с колко точки се участва за награда? Бихте ли разяснили колко са необходими за различните награди.
[/quote]
В новата не зная. Беше за предишната игра.

# 1 653
С всяка качена и одобрена снимка на ястие даряват 1 лв на семейства в нужда, а с всяка качена и одобрена рецепта със снимка даряват 2 лв.
Всяка една качена и одобрена снимка или рецепта със снимка те включва веднъж в томболата за награди.

# 1 654
Някой има ли ваучер за емаг, който няма да ползва, че спешно се налага да купувам кафемашина?

# 1 655
  • у нас
Някой има ли ваучер за емаг, който няма да ползва, че спешно се налага да купувам кафемашина?
Имам ваучер за 10 лв, ако те устройва ми пиши.
П. С. Подарен е

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 11:03 от Sinara

# 1 656
Някой знае ли този номер дали е от някаква игра звънял е на мъжа ми ,но не е успял да вдигне 024374917

# 1 657
Подарявам ваучер на емаг за 10 лв. Подарен.

# 1 658
  • София
Подарявам ваучер на емаг за 10 лв.
Може ли за мен? Благодаря

# 1 659
Ако мога да помоля и аз за ваучер за Емаг, ако някой има излишен.

# 1 660
  • у нас
5000 мб на А1 иска ли някой?

# 1 661
  • Пловдив
Някой знае ли този номер дали е от някаква игра звънял е на мъжа ми ,но не е успял да вдигне 024374917
Някакви малоумни "промоционални събития" с "подаръци". Звъняха ми и ги отсвирих от въздуха Blush
Странното е, че знаят в кой град живее човекът, на когото звънят. Явно, има течове от операторите.

# 1 662
Много харесах играта на Президент във форума, участвах с по една рецепта във всеки кръг. Не съм печелила от тях, а много харесвам продуктите им. Който има време и желание, никъде не е опоменато, че може по веднъж да се включва. Чудесни идеи за рецепти си запазих, но факт копираните се забелязват от далеч.
Преди няколко години като започнах да играя печелих няколко награди от форума, тази година не съм печелила нищо.
Малко преди края на годината да си обобщя наградите. Спечелих някои наистина желани награди- телефон Айфон, в момент, в който моя беше за смяна, гифт карта за Зара, парфюм и други дребни, но хубави награди. Нещото, което исках да спечеля, но не успях си го купихме- еър фраър. Много го исках, избрах си какъвто исках голям и с два реотана, доволна съм и какви неща приготвям с него.
Нищо не е на всяка цена и като не дойде като награда пак е хубаво. Много исках пуфа на Теди, както и куфарчето на  Киндер, само там участвах с повече бележки, а не сме от пиещите сок или ядящи сладко, но не ми бяха късмет. Исках ги за малкия, а той дали ги е искал, мисля не. 😂
В истаграм играя с повече тагове само когато искам наградата и все пак някои неща си ги закупувам. Нали и това е идеята на игрите да си правят реклама на продуктите и като видим нещо да го поискаме?

# 1 663
Някой с обратна връзка с Нивеа за адвент календара?
Много тъпо от тяхна страна...

# 1 664
Нивеа не са се свързали с мен.

Общи условия

Активация на акаунт