Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 391
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 635
  • софия
Доколкото следя и съм разбрала, всички основателно се съзмущават, когато се печели нечестно.

Имаше тук игра, не помня коя, в която ми направи впечатление, че имаше постове, които не отговарят на условията. Никой от тях не спечели. Приемам, че това, че са били в темата, не означава, че са били включени в тегленията.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 16:45 от zvаnchе

# 1 636
Имам код за 10 лв на Емаг, валиден до края на годината. Някой ако го иска да пише.

# 1 637
Може ли за мен,моля?

# 1 638

Подарен е..

# 1 639
Някой в Пловдив да знае къде има чаши на кока кола, че тази вечер се падна от капачка... Или вече е изтекла промоцията? 🙄 Не прочетох на шишето за съжаление
Явно на чаши ще ми върви Joy
Благодаря ви!

# 1 640
Честита Коледа !!!!Свършиха едните празници и влизам да ви напомня,че на Хайнекен вторият период започна вчера.Сетих се като казаха чаши 😅 Има и игра за 5 тениски в сайта на Карлсберг.Не съм разцъквала много, та това е от мен.

# 1 641
Относно правилата във форумните игри - еми писва ми! Ей сега водя спор в темата с играта на Медикс.
Пише си - до 23.12 ВКЛЮЧИТЕЛНО.
От тогава коментари колкото искаш.
Писах,че се надявам че админите ще вземат предвид правилата си и ще изключат тези хора от тегленето.
И отдолу веднага получавам отговор от някаква дама.. "Темата не е заключена."

Ми то за това печелят ей такива като Петя ли беше,ква беше....правила има,ама кой да ги спазва - СЛАБО!

Весели празници. Играйте игрите честно, пък дори на по-малко награди,радвайте им се искрено,че са спечелени както трябва.

# 1 642
Затова тези, които правят игрите трябва да си спазват правилата. Празници или не, темата трябва да се заключи щом свърши 23-ти. Като не могат по празниците, ще я направят до 22-ри. Убедена съм, че писалите след датата, дори не са прочели докрай първия пост.

# 1 643
Относно правилата във форумните игри - еми писва ми! Ей сега водя спор в темата с играта на Медикс.
Писах,че се надявам че админите ще вземат предвид правилата си и ще изключат тези хора от тегленето.
И отдолу веднага получавам отговор от някаква дама.. "Темата не е заключена.
След теб е писала" едната от Президента". Смешно ми стана, защото като спомена и влязох в темата" на последно непрочетени" и попаднах на коментар от нея. После отидох на последната страница и пак тя - 2 пъти коментирала. 😂
Появиха се някакви нови профили сега и не могат да смогнат да пишат" копират".
Копирали няколко рецепти със снимките от блога на" Супичка "и много рецепти от "Аз жената" . Никаква изобретателност. Малко да разменят поне реда на съставки.

# 1 644
И отдолу веднага получавам отговор от някаква дама.. "Темата не е заключена.
След теб е писала" едната от Президента". Смешно ми стана, защото като спомена и влязох в темата" на последно непрочетени" и попаднах на коментар от нея. После отидох на последната страница и пак тя - 2 пъти коментирала. 😂
Появиха се някакви нови профили сега и не могат да смогнат да пишат" копират".
Копирали няколко рецепти със снимките от блога на" Супичка "и много рецепти от "Аз жената" . Никаква изобретателност. Малко да разменят поне реда на съставки.

Дори не ми се коментира повече. Всичко,навсякъде,по всяко време,гледа да цака другарчето! Не ми е за 2-та Медикса. Въпроса е принципен!

Как може всичко да е на всяка цена? Защо?
Аз играя в 2-3 игри,не подправям бележки,не се затрупвам с ненужни сладки,соленки и т.н,само и само да спечеля! То нали заплатите са ни много високи(аз съм по майчинство даже!), та ще се презапасявам!
Дразня се,защото днес е във форума,утре ще е на пътя,в други ден в парламента! Манталитета си е манталитет.
Правилата не се ли научиш да ги спазваш увреме,тва там!
Тва като с акъла и цикъла( с извинение).

Желая здраве на всички! ❤️

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:38 от Shu34

# 1 645
  • София
И аз съм на мнение, че ако се срещне нередност, трябва да се каже, дори и да не е свършила още играта.

Освен това се съмнявам в чистотата и прозрачността на нещо, само защото е във форума (може и да ме изтрият 😁).

От друга страна, когато много ми харесва дадена награда и силно я желая, аз също съм склонна да направя двеста тага посред нощите, защото обикновено тогава мога (простете ми), но явно тези награди не ме желаят също толкова силно.

И от трета страна, повечето хора тук са готини, иначе не биха споделяли никакви игри, за да не участваме всички други, нали 🥰😘😍 Благодарско и най-яките награди да са за хората от форума през новата година!

# 1 646
Какви са наградите на Президент във форума,че толкова много едни и същи  потребителки качват рецепти.Явно ще са някакви мега невероятни награди.Аз бях само с една рецепта,но спирам до тук,защото нямам време,а и  желание да се боря с някой дето копира рецепти.

# 1 647
  • В Космоса
Аз спечелих веднъж от Президент и не съм участвала повече, за да дам шанс. И като ви чета сега, стигам до извода, че съм рядка будала. Joy Аз бях забелязала преди, една Паперина май се пише, че на някои игри на всяка страница присъства с коментар. Скоро пак се зачетох в една игра, че ми бяха интересни постовете, гледам същата госпожа усилено поства един и същ коментар на през десет поста. Да се смея ли, не знам...

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 23:19 от Акаша

# 1 648
  • Велико Търново
Аз от Президент два пъти съм печелила. Даже втория път беше наскоро във фейсбук. Сега се включих само веднъж, защото предположих, че наградата може би в същата.

# 1 649
Аз пък, като една пишман готвачка, дето имам репертоар от три ястия, два десерта и двеста салати, един път реших да се включа с една рецепта в София Мел, че не ми стигаше една точка за участие, а те решиха да не я одобрят... А то беше мерене, теглене, последователност... И накрая ми написаха, че рецептата вече е публикувана. Отказаха ме съвсем и да играя, и да готвя. Да е жива и здрава мама, че да не я караме на фотосинтеза! Но и аз съм на мнение, че крадените рецепти трябва да не участват. И да играят любители, а не някакви мастър шефове и главни готвачи. Те си имат ресторанти, издават книги и любителски уреди не им вършат работа. Успех на потрудилите се и можещите!

Общи условия

Активация на акаунт