Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 404
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Пловдив
Подарен!

Имам ваучер за Емаг (10 лв), до края на годината, който няма да използвам.
Който го иска, да ми пише, да му го пратя

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 17:54 от sweet_maniche

# 1 621

В условията на играта на Президент няма промяна. Използването на продукт е пожелателно и има 4 етапа. 
Искаш да кажеш, че написаното сега е същото както в първия ден? Може. Няма да споря, тъй като аз също не съм сигурна. Просто бях останала с впечатление, че условие беше да е включено маслото в играта. Дори да не съм била права, пак не бих пуснала рецепта, в игра на дадена фирма, която да не включва нито един продукт, който да предлагат те - примерно Simple Smile Нямам предвид да му се изписва името. Схващате ми мисълта.
Но това съм аз. Всеки има право да прави каквото си иска, а друг да си се възмущава Smiley
Обаче, категорично съм против копи-пейст от интернет, на снимки с рецепти, освен ако не си автор и на двете места, и смятам за редно да бъдат премахнати тези рецепти и/или снимки /което е копирано/.

# 1 622
  • софия
За Бъдни вечер не виждам какъв продукт на Президент мога да ползвам в рецепта, но това съм аз. И съм се съобразила с условията. Моите условия налагам в нещата, които зависят и определям аз.
Да, промяна в правилата няма. Когато нещо в пост е коригирано след повече от ХХ мин., се вижда ясно.

Мисля, че е дребнаво да се докладва, още повече публично да се обясняваш. Ако някой от тези, за които подозираш, че участва с чужда рецепта и снимка спечели, тогава и аз бих се включила към възмущението. Само ми напомни, че по някое време спирам да следя и затова се опитвам да следя тази тема (винаги някой пуска печелившите от игрите).

Харесвам игрите на Президент във форума и във всички съм участвала. Печелила съм два пъти в годините от тях и всеки път е било честно и приятно. Харесах поста, с който спечели заслужено. Виждаше се, че много си се постарала.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 15:08 от zvаnchе

# 1 623
  • Сливен
На мен пък друго ми хареса - колко потребители, харесахте рецептите ми. Благодаря ви.❤️😊

# 1 624
  • София
Имам ваучер за Емаг (10 лв), до края на годината, който няма да използвам.
Който го иска, да ми пише, да му го пратя
Може ли за мен ако е свободен.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 14:42 от Savileta

# 1 625
Някой може ли да ми услужи с промо код на Емаг, ако не го ползва! Благодаря!

# 1 626
  • Бургас
Имам код от бяла капачка на кока кола.
Някой ако го иска.

# 1 627
  • В страната на бурите
Подарявам 5000 МB на А1 - от колелото.

# 1 628
Колко са снимките във фотокнигата?

# 1 629
Здравейте! Има ли някаква игра за хлебапекарна?

# 1 630
След 3 дни има корекция поста. Независимо дали е било заради запетая или не. Не е най-важното това. Друго е. Ти се засегна заради пустото масло. Нали има правила? Тогава нямаш проблем да влизаш в обяснителен режим.

Дребнава съм, да. На мен ми писна от тарикати. На всички им писна и след всяка игра ги обсъждаме. Не виждам причина сега да мълча, а после да "плюя". Казвам си каквото мисля. Много ясно, че ще подам сигнал до модератор и като няма реакция ще дам гласност. Нали това правим с мошениците?

Благодаря за хубавите думи относно участието ми преди. Разберете ме, не ми е драма наградата, хора! Знаете, че в един момент на човек му кипва от тарикатите. Ми да седне да напише една рецепта. Не е задължително снимка да има. Пак ще участва.
Който не се е захванал да готви, снима, описва, той няма да разбере. Ценете си труда.

# 1 631
Имам код от бяла капачка на кока кола.
Някой ако го иска.
Може ли за мен,ако е свободен?

# 1 632
  • Бургас
Сега ще ти го изпратя.

# 1 633
  • софия
След 3 дни има корекция поста. Независимо дали е било заради запетая или не. Не е най-важното това. Друго е. Ти се засегна заради пустото масло. Нали има правила? Тогава нямаш проблем да влизаш в обяснителен режим.

Дребнава съм, да. На мен ми писна от тарикати. На всички им писна и след всяка игра ги обсъждаме. Не виждам причина сега да мълча, а после да "плюя". Казвам си каквото мисля. Много ясно, че ще подам сигнал до модератор и като няма реакция ще дам гласност. Нали това правим с мошениците?

Благодаря за хубавите думи относно участието ми преди. Разберете ме, не ми е драма наградата, хора! Знаете, че в един момент на човек му кипва от тарикатите. Ми да седне да напише една рецепта. Не е задължително снимка да има. Пак ще участва.
Който не се е захванал да готви, снима, описва, той няма да разбере. Ценете си труда.
Нещо се обърка. Не мисля, че се познаваме, за да посочиш каквато и да било причина за реакцията ми към написаното от теб. За нищо не съм се засегнала. Единствено пиша, че промяна в правилата няма от обявяването им. Такива бяха от самото начало и от самото начало участвам с ясното им разбиране. Продукт на марката беше опционален за рецептата.
Как и дали ще реагираш на нещо, което не одобряваш, е въпрос на възпитание и лично възприятие. Понякога и на мен ми кипва, но в случая, а и за игри във форума, които за мен са прозрачни, не бих хвърляла кал (приемам и че моята реакция към написаното от теб е преекспонирана. И без това пиша много рядко тук, приемам, че се натрапвам. След първия пост по темата замълчах). Всеки може да участва (не пише, че не може, ако не спази нещо). Съвсем друго е, ако този, който спечели, не е спазил условията.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 16:38 от zvаnchе

# 1 634
Ок, и както казах, това не е най-важното. В първия си пост писах кое е. За него не замълчах. Казах го тук, докато тече играта, защото винаги сме обсъждали всякакви нередности в игри и участници.

Общи условия

Активация на акаунт