Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 419
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 605
JustMila, благодаря 🙂
Направих го за кеф. Не държа на награда с брой рецепти, но е приятно да оценят труда ти, извън томболата.

Като не ми реагират модераторите, поне си го казах тук. Да ми "олекне".

Иначе, хванах последно участие в Куинс. Пиехме сок всеки ден. Точно като започна играта и се спряхме 😂
Включих се с 3-4 рецепти в Розали и в София Мел.
В инстаграм се включвам доста по-рядко, ама там работата е ясна.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 21:38 от Merelenda

# 1 606
Благодаря, че напомнихте за Президент, не съм го следила и съм пропуснала 😂😂😂
Ще се включа в Милка и Кауфланд, защото лани бях резерва, но ММ си ползва наградата. Затова сега като му показах играта разреши да купя Орео 😂😂😂 Голямото е алергично към Милка и като имат игра, на която харесвам наградите, тайно си ги ям в работата - ужасна майка 😂😂😂
Утре ще ходим и до Метро, дано спечелим гоблен 🙊🤞😂

# 1 607
  • София
Да ви попитам Била има ли някаква игра в момента?

# 1 608
Здравейте, аз имам имейл за спечелени чаши от Кока кола на 14.12. Ведннага си пуснах и данните...все още нямам известие от куриер, но предвид почивните дни, предполагам че още ще си почакам
Видях тук, че споделяте за 10тина дни доставка... Та се зачудих... дали преди 14ти са ви били имейлите?

# 1 609
Мис Ю, и моите чаши не са пристигнали от същата дата.

# 1 610
  • При децата ми
Честито Рождество Христово! Heart
Честита Коледа!
Живи, здрави, обичани и обичащи да сте!
Да е светлина в душите и сърцата!
Благоденствие и много желани награди ви желая! Christmas TreeFlowers Four Leaf Clover

# 1 611
Като заговорихте за тази тема с Президент, някой може ли да ми прати линк, че съм като индианец, а си търся рецепта за сладки кифлички от доста време. Малката и татко и умират за домашно приготвени ястия и десерти.

# 1 612
Реших да участвам в Jim Beam, взех от Била и вкъщи видях, че на бележката пише само Bourbon, надали някой ще ми зачете участието.

# 1 613
Някой случайно да има код за емаг за детски артикули, който няма да ползва?

# 1 614
  • ЛОВЕЧ
Реших да участвам в Jim Beam, взех от Била и вкъщи видях, че на бележката пише само Bourbon, надали някой ще ми зачете участието.
На моята от Била е изписано цялото наименование, но вероятно е друг модел, не вярвам да е проблем още повече, че искат да се посочи обекта и може да се направи справка

# 1 615
На моята от Била е изписано цялото наименование, но вероятно е друг модел, не вярвам да е проблем още повече, че искат да се посочи обекта и може да се направи справка

А как ще направят справка без бележка,ако си цъкнал опция "Друг Обект"? 😉

# 1 616
  • Тук и там

Снимай бележката заедно с шишето.

# 1 617
Спам мрънкане Laughing
Скрит текст:
Аз във форумните игри се включвам с по 1 коментар,то така или иначе надали имам шанс от спамаджийте Grinning Според мен и на форумните,на facebook ,на instagram,изобщо на всички игри би било хубаво да е позволен по 1 коментар (или някакъв лимит),за да е честно за всички,но надали някога ще се случи,а нахалниците ще си направят по 20 профила (някои имат и си мислят,че не се вижда Grinning ) и за тях пак няма да има проблем. Колкото до софтуерите за теглене-няколко пъти съм виждала тегления с параметри,заради които се тегли само от няколко човека,но като се размрънкам-ме блокират,трият ми коментарите или направо трият тегленето Grinning А останалите мълчат като г*з да не им избяга късмета Grinning Трябва на всички игри да се качва тегленето от-до ,за да е прозрачно всичко. Но най са ми смешни играчите,които се правят на изненадани като ги изтеглят при положение ,че са написали поне 50 коментара Grinning Иначе вчера гледах една инфлуенсърка беше качила стори и се караше как може да я отбелязват в собствените и игри,както и брандове(даже май ни е съфорумка,че видях никнейма и като печеливша в една от форумните игри).А някои дори отбелязват себе си или спамят едно и също име 100 пъти Grinning Като една друга инфлуенсърка,която има над 5000 последователя,прави игри почти всеки ден сега,а спами доооста по другите игри с повтарящи тагове ,че я и теглят..и как не и се блокират коментарите -не знам Grinning И последно да се оплача от една прохождаща инфлуенсърка,заради която достигнах топа на каръщината в игрите Grinning 1ва фаза-не те теглят. 2ра фаза-теглят те за малки наградки,но трябва да им напомняш често да си ти ги изпратят накрая и 3та фаза на каръщината-теглят те,пращат ти,но се оказват използвани неща и когато им кажеш,решат да те компенсират с изтекли мин. година неща,въпреки,че си казал нищо да не ти пращат повече Grinning 

# 1 618
Моят е с чаши.
Относно снимането на бутилката, бележката ми беше огромен чаршаф, ако снимах с бутилка съмсем нямаше да се вижда, а и вече я прикачих.  Здраве да е.

# 1 619
  • софия
Играя крайно рядко в каквито и да било игри. Основно за тръпката. Да ходя да пазарувам, да снимам бележки, да изпращам ми е твърде сложно, освен ако не е нещо наистина хубаво. Във форумните участието ми е най-лесно и участвам в тези, които са ми интересни. А и забрявам, когато пазарувам. Често не знам, че съм спечелила и съм благодарна, че ми напомнят със съобщение 🙂
В условията на играта на Президент няма промяна. Използването на продукт е пожелателно и има 4 етапа. Пуснах рецепти за всеки от тях, просто защото ми е приятно. В поне една няма продукт на Президент. Не следя кой какво пуска. Следя определени потребители и съм си запазила техни рецепти.
Цитат
Един потребител може да участва и в четирите тематични седмици. Можете да споделяте неограничен брой рецепти в отделни постове - това увеличава шанса да сте сред изтеглените късметлии, които ще получат подаръци! И понеже за нас зимата е сезонът на питателната и изискана кухня, може да включите във вашите рецепти изключителното масло на Président!

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 13:38 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт