Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 605
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Ха,верно са две игри 😲🤔
С гномчетата,сега за втори път търкам,все греда.

# 211
Благодаря за втората игра с пъзела. За съжаление успях около половината да подредя за това време, малко ми се виждат 30 секунди. 🤨

# 212
  • Бургас
И аз не успях с пъзела.
Много лошо частите са натрупани и докато разбереш коя част си хванал,времето свършило.

# 213
  • София
И аз не можах да подредя пъзела. При мен не бяха на целия екран (лаптоп). Трябваше да местя нагоре-надолу, за да виждам парчетата и да ги редя. След това редих още веднъж от другия браузър (от името на мъжа ми) като специално намалих шрифта, за да се събере този път. Обаче пак не се получи. Явно е за тийнейджърски пръстчета, свикнали по цял ден да играят на игрички. Joy

# 214
Днес нашите са закупили 3 стека Бачково 1.5 и на касите са им дали 3 чаши. Не намерих инфо никъде кои магазини участват и сроковете на промоцията, но все пак ако някой си купува такава вода да го има в предвид Simple Smile

# 215
  • София, Дружба 2
8 или 9:0 за емека, 1:0 за милка и в престиж не успях, вече не знам с колко бележки. И аз не можах да подредя пъзела на jysk за толкова кратко време, но пък ММ е купил 2 КК от 2 л., като и на двете има чаши. Simple Smile

# 216
Втора се включих в темата,но незнайно защо ми изтриха отговора.Пристигна ми наградата от Бондюел,утре чакам и кутията от Престиж.Милка два дена ги атакувах сериозно.Имахме рожденичка  и й купих 4 кутии бонбони Милка от Кауфланд.На 2-ри пък влязохме с колежка и тя си купи 3 големи шоколада(×5.99 на промоция).И аз купих нещо,та разделихме на 3 бележки.С две думи:2 дена,5:0 за Милка.Участвам в Куинс и Нутела.

# 217
  • Велико Търново
В играта на била и кола, където питах тук за номерата на бележките, сме с две топки. Ще зарадват приятелски деца без повод 😊 Исках джаги заради ММ, но и това си е късмет.
Някой ако вече си е получил наградата може ли да сподели дали искат бележките, защото съм ги регистрирала и за играта на била за ваучерите.

# 218
Тази година ще има ли коледни късмети тук?

# 219
В играта на била и кола, където питах тук за номерата на бележките, сме с две топки. Ще зарадват приятелски деца без повод 😊 Исках джаги заради ММ, но и това си е късмет.
Някой ако вече си е получил наградата може ли да сподели дали искат бележките, защото съм ги регистрирала и за играта на била за ваучерите.
Не искат бележка.

# 220
  • Пловдив
Да се оплача и аз от Емека, регистрирах поредната бележка, естествено опитай пак, и след мен за няма и 40 минути 3 одеала е дало....

# 221
  • София
Втори стек с бира от Хепи 😂 Ваучер не ще да даде.

# 222
https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/promo.htm … mcvcHJvbW8uaHRtbA
Не знам дали е споделяна, аз се включих по-рано, че свекър ми заредил там.

# 223
С хладилна раница съм от Йегермайстер, някой от форума беше споменал за проблеми с тяхна награда, надявам се всичко да е ок.
Регистрирах се и в Милка, но фактурата на Метро се е отпечатала странно и някакъв код долу рег.# регистрирах и натиснах, че участвам за почивка. Как разбирате,че печелите веднага?

# 224
  • София, Дружба 2
mamma_shiki, мисля, че само за продуктов пакет се разбира веднага, защото е момента награда, а  останалите две награди се теглят.

Общи условия

Активация на акаунт