Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 993
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 390
Вчера ми звъннаха от Кауфланд  Кк казаха ми че печеля ваучер на стойнот 100 лв направо бях в шок за пръв път печеля от техните игри 🎈

# 391
  • Sofia
И при мен нищо от Фантастико...суша навсякъде.

# 392
С 50 лева от ФФ съм, доволно.
Карлсберг и Кауфланд са изтеглили, явно пращат СМС, аз нямам. Кауфланд са публикували списъка от есенната игра.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 14:33 от evhen

# 393
  • оттам, откъдето започва България
Браво на P&G , дано да четат темата и да направят игра и с ПРАХ за пране Ариел, тогава със сигурност ще се включа. Simple Smile

В тази игра нямаше ограничение в продуктите, имаше минимална стойност, но можеше да се купи всичко с марка Ариел, включително и прах за пране.
Аз купих капсули, просто защото така и така си ги използвам, т.е. дори не беше специално за играта. Вкъщи винаги имам по някоя кутия Ариел и Персил. Обикновено дебна да има промоция и се зареждам.

Аз имах предвид наградите, които се раздават.
Доколкото си спомням и на Ариел и на Персил наградите са течни перилни препарати или капсули.

# 394
  • София, Дружба 2
И мен ме няма във фантастико. Голяма каръщина.

# 395
  • При децата ми
Новогодишните късмети са тук Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1503014.new#new

За "Кауфланд" - преди три-четири години майка ми спечели кухненски робот от Коледния календар. Чак не можахме да повярваме тогава.

# 396
Моята фотокнига дойде вчера. Не можем да й се нарадваме, защото подбрах най-емоционалните ни снимки от запознанството ни с мъжа ми до сега. Получи се толкова стилна и красива с бяла кожа и акрилна корица(като стъклена е самата заглавна снимка). Радвам се и, че успях да добавя стикер на едно местенце и, че всичко снимки са излязло в чудесно качество. Доставката отне седмица до домашен адрес.
Благодаря на съфорумка та Alize, че ни съдейства, успях и аз на няколко човека да помогна. Имаме си чудесен предколеден подарък 😍

# 397
Току що пристигна и моята фотокнига, наистина е страхотна, голяма и с отлично качество. Очаквах да е хубава след всички похвалили се, но не очаквах да е чаак толкова добра!

# 398
  • софия
Не печеля във Фантастико, а се надявах!

# 399
  • София
Не печеля във Фантастико, а се надявах!
Не си единствена... на мен надеждата ми рязко "умря" когато видях как касиерките прибират бележки за сумата от над 35 лева, след като клиентите не си ги взимат.
Имаха по касите пачки с бележки - няма как да ги биеш, така шансът е в пъти по-голям, макар че уж, който си има късмет - но тук дори не опира вече до това.
Имах над 5 бележки, има продукти, които основно от там пазаруваме - близо ни е магазинът и е удобен.

Здраве да има, то също е важно, пък и нашите награди ще дойдат.

И моята Фото Книга стана уникална, много съм доволна, че се възползвах от ваучера и че създадох нещо, което има стойност. Супер оригинална идея е.

# 400
Писах им на тези от Бира Морети ....поне да кажат ще обявят ли някъде печеливши...или ще си раздадат подаръците на фирменото парти! Ни вест,ни кост....Много мразя такива игри!

А Молпед....ги проверявам през 5 минути с надежда да има ъпдейт...ама тц!

# 401
Бира Морети пише в правилата че обявяват до 9.12 има още три дена.
Това за касиерките дето събират бележки бе уби-че те могат да регистрират стотици на ден на всичките си приятели и познати -ние нямаме никакъв шанс.
Преди като игрите на лидъл бяха само с регистрация на касови бележки охраната тичаше да събира и се хвалеше как участвал в играта..

# 402
  • Велико Търново
Какъв размер поръчахте фотокнигите? Аз още се чудя кой е най-добър.

# 403
  • Тук и там
Молред на 7 декември трябва да обявят, а Морети на 9 ти.

# 404
  • Сф
Току що видях стар смс ,че съм спечелила от Ариел ..Сега ще си пера с персила 😂🤣
Как е станало да не видя , не знам ..

Общи условия

Активация на акаунт