Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 096
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 75
Картичка имах на дъното, ама си викам да не би да са сложили още нещо така предколедно от кк 🤣🤣

# 76
И аз съм с ваучер от Лидл. Има ли нещо специфично, което трябва да се направи? Линкът не ме види до никъде Sad

# 77
  • София
И аз съм с ваучер от Лидл. Има ли нещо специфично, което трябва да се направи? Линкът не ме види до никъде Sad
Линкът е за да предоставиш данни за доставка. Пробвай през друг браузър да отвориш.
Аз съм с ваучер от Лили  от играта на vedri.bg Simple Smile

# 78
Чакам Смирноф, но явно няма да публикуват днес.

# 79
Съфорумци, моля за помощ. За играта на Куинс, пазарувах от Кауфланд на каса самобслужване. Има бон: и трицифрено число, но долу, вляво, до датата си има дълъг номер, който принципно е номерът на касовия бон. Кое да регистрирам за номер на касов бон?

# 80
# 81
  • оттам, откъдето започва България
Принципно в седмицата, в която е рождения ден, всеки ден може да се пазарува с 15% отстъпка. Само е необходимо да се покаже лична карта или акт за раждане.
От началото на ноември има нови условия и вече може само с ваучер от приложението да се ползва отстъпката за рожден ден.

Вярно, сега го прочетох. Worried Дискриминационно ми звучи.

# 82
  • София
Здравейте! Отново съм тук, за декемврийските награди, почти година след последното ми включване в темата. Нали загубих мама, миналата година и спря да ми върви, просто спрях да играя.
Миналата седмица купих тоалетна хартия и случайно ми се наби лепенката в очите.. Спечелих одеяло Емека! И естествено се включих във всичко възможно с покупка, освен Милка-там не играя попринцип..
Късмет на всички! И топъл Декември!

# 83
Падна ми се чаша от колата, от около 25 капачки до тук.

# 84
  • София
Падна ми се чаша от колата, от около 25 капачки до тук.
Ооо да и на мен днес.. Моите са над 30 със сигурност.. Мислех че няма изобщо да ми се падне, загубих надежда 😅

# 85
Благодаря за темата.
Много коледни календари тази година, браво!
Чакам си само наградата от Ариел.

# 86
Честито на всички печеливши и късмет за следващите игри!
Отивам да видя има ли ме в билла..

# 87
Колгейт и Кауфланд печеливши - https://colgatepromo.bg/kaufland/winners/

# 88
Някой може ли да ми каже,кога и как се теглят печелившите на Бира Морети? Аз явно съм идиот,даже не виждам официални правила на промоцията.

# 89
  • София/Търново
Някой може ли да ми каже,кога и как се теглят печелившите на Бира Морети? Аз явно съм идиот,даже не виждам официални правила на промоцията.

16.1. Организаторът ще се свърже със спечелилите участници посредством предоставения от тях телефон за
контакт за уточняване на детайлите по получаване на наградите в срок не по-късно от 16.12.2022 г: В случай
че Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник в рамките на 3 (три) обаждания в срок до
23.12.2022 г, Организаторът предоставя наградата на първия по ред резервен печеливш

Общи условия

Активация на акаунт