Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 614
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 485
Ох, с тоя куриер все се разминаваме, вчера ми донесе нещо от Уайкики... Омръзнали сме си взаимно...
Мисля да играя за бъф - такива малки награди явно ги печеля, а си ползвам един спечелен миналата година.

# 1 486
Подарявам 15% отстъпка на избрани продукти от категория "Уреди за почистване на дома" от Technopolis. Имам и други отстъпки от yettel.
Днес ще се възползвам от ваучерите за меню от Хепи, от толкова познати знаци на мачове само две награди от 20 и 50 лв, много трудни за спечелване се оказаха бирите.

# 1 487
"Само" 2 награди 20 и 50лв са си чудесни награди. Аз съм с едни 5лв, които даже няма за какво да оползотворя, понеже не си заслужава.

# 1 488
"Само" 2 награди 20 и 50лв са си чудесни награди. Аз съм с едни 5лв, които даже няма за какво да оползотворя, понеже не си заслужава.
Една торта и една Кока кола си вземи, пак си струва! Една порция суши, има по 12 лева, също си струва доплащането.
Вижте хубаво, до кога са! На мен ми изгоряха едни 5 лева. За всички нормални хора ДО означава включително, само за Хепи е до предния ден😀

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 10:03 от evhen

# 1 489
Ариел дойде 🥰
Тип топ куриер
Скрит текст:
-два кашона т.е. 4 пакета *58 капсули[/img]

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 10:15 от Alize1234

# 1 490
  • Сливен
Кой носи наградите?
Тип-топ изпращаха ли СМС или на място като са звъняха,?

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 10:24 от сикрет

# 1 491
  • Сф
И аз за Ариел влизам. Тип топ май. На мен звъннаха по тел. 15 Мин по- рано дали съм на адрес. И при мен са два кашона с 2 *58 в кашон. Но аз отворих единия само ,моите са за бяло😂 отивам да отварям втория

# 1 492
  • Сливен
Благодаря ви.Питам,защото ще пътуваме днес и не знаех кой куриер ги носи.А Тип-топ звънят или 10 минути по-рано или като са долу Grinning .Така че  звъннах и каза че има пратка за нашият блок,не ми потвърди вход обаче Grinning . И ще чакаме,малко ще се забавим с тръгването...

# 1 493
  • Сф
Благодаря ви.Питам,защото ще пътуваме днес и не знаех кой куриер ги носи.А Тип-топ звънят или 10 минути по-рано или като са долу Grinning .Така че  звъннах и каза че има пратка за нашият блок,не ми потвърди вход обаче Grinning . И ще чакаме,малко ще се забавим с тръгването...
Ти къде си? Няма ли начин да звъннеш на самия куриер? При мен си изписа номера. Беше много любезна жена куриер, дори ми помогна с кашоните ,че ми е трудно. Иначе са леки де, просто аз имам проблем. И мен ме питаха за вход.

# 1 494
  • Сливен
За Сливен става дума Grinning .Обадих се-каза ми че за нашият квартал имал 2 пратки,едната за нашият блок и една за съседният.Човека се качваше тъкмо в колата да тръгва и затвори.Каза ми ,че бил в центъра на града и имал няколко пратки там и после към нашият квартал.А бе ще го поизчакам. Grinning

П.С. Аз имам номерата на всички куриери,които са идвали и идват до адрес.Така като видя кой ми звъни,знам че идва награда. Grinning

# 1 495
Някой ,ако е участвал в играта на philips..

Скрит текст:
Заменете ''поръчките'' с ''наградите'' Grinning

# 1 496
В едно заведение имаше игра да се снимаш с фиат за награда двудневна екскурзия до Рим..иии съвсем случайно спечели известна инфлуенсърка с 12хил последователя снимките и основно от пътувания.
Толкова са смешни че няма накъде естествено няма качено тегленето само имената.

# 1 497
  • Сливен
Взех ги . Grinning

Скрит текст:

# 1 498
Аз идвам да се оплача, че вече няма да участвам в никакви томболи, игри с покупка и конкурси.
Миналата година купувах какво ли не, регистрирах бележки, споделях на стената си - нищо.
Тази година участвах само в игри с абонамент с мейл и регистрации на Метро касова бележка. Ако ви кажа, че съм играла на всички възможни места и нямам и един химикал спечелен, а кой ли не печели по няколко награди... Малко като дете се жалвам, но е тъжно. Отговарях на анкети от октомври досега, на въпросници. Снимки пращах на Пещерска, въобще... Да сме живи и здрави да изкарваме пари и да си купуваме от каквото имаме нужда, явно не всички сме с късмет.
P. S.: Моя позната се похвали с наградите - два пуловера Нутела, мини хладилник КК, кутия Филаделфия.
Продължавайте с анкетите.Там се печели дори и малко.

# 1 499
В едно заведение имаше игра да се снимаш с фиат за награда двудневна екскурзия до Рим..иии съвсем случайно спечели известна инфлуенсърка с 12хил последователя снимките и основно от пътувания.
Толкова са смешни че няма накъде естествено няма качено тегленето само имената.

Само една от печелившите е качила снимки, всички други нямат нищо.

Общи условия

Активация на акаунт