Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 245
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 165
Ем, ако обичаш вкуса на бонбони Черноморец, вафли Черноморец не са лоши. Гледам, че моите мъже само от тях си купуват.

# 166
Честити да аса на Лято щерката и баща и.

Обичам да организирам такива празненства. Винаги съм се стремяла купоните ни да са тематични ( бързо , бързо създавам костюми). Хубавото е че ММ ме оставя да се вихря, а и приятелите ни се включват. А познайте какво беше първото, което си купихме след наводнението...миксер с микрофони за кариоки

Сега съм намислила едно парти под мотото арабски нощи, с арабска храна, възглавници по пода. Само да стане топло времето..абе имам си една тетрадска с записки, за различни празници, декори, храни.

# 167
  • София
Аз водих кучето да му бият третата ваксина. Ами все едно на детето ми. Толкова ми е жал като го боли и му е некомфортно... Сега чакаме още 2 седмици и вече можем да го извеждаме на разходка и да го къпем.
От магазина на Нестле взех разни коледни комплекти за децата.
Според мен нашите шоколадови изделия тук са нищо в сравнение с тези в Англия и Германия например. На връщане от Германия си бяхме накупили да допълним куфарите с течен шоколад. Heart Decoration
Тит, прекрасни мероприятия си подготвяте. Възхищавам се на такива хора като вас! Relaxed

# 168
  • Варна
И аз водих на ветеринар едната котка, че от два дни има доста гурли. Добре е, няма конюнктивит, само да почистваме и подсушаваме, ако има сълзички.
Преди месец водих другата котка, ей не дава да я пипнат, трябваше да я упоят, за да я прегледат. Афти в устата се оказа. Третата котка ще е скрита часове наред, заради ваденето на транспортната чанта днес.
Подариха ми паламуд. Чета рецепти за утре, на фурна ще е. Не съм правила досега.

# 169
  • Бургас
Стейси, скоро правих паламуд по изключително лесен начин, по-лесно само наготово може да е Simple Smile . Нарязах на шайби, осолих леко и директно на грил тигана, без мазнина. Като се изпече, си се отлети сам от тигана. И утре така ще го направя.

Три часа лежах днес при козметичката, гърбът ми се схвана чак. Похвали ме за мазилата, имало ефект.

Мъжът ми ще ходи да се черпи предпразнично с приятели, аз съм си купила мезета и розе, меся тутманик, едно ми е лежерно и мързеливо, но трябва да скокна поне да прибера Марто от градината Joy

# 170
Ем, вафли Боровец, бисквити Мираж. Simple Smile

Rodiva, за сладките в Германия подкрепям, но за ОК защо? Нито храната им е храна, нито имат прилично кафе.. мъка Simple Smile

# 171
  • някъде ... тук ...
Паламудът и на обикновен тиган на шайби е екстра. Не мирише толкова, колкото повечето други риби. Ние даже на котлона в буса го пържихме, че отказа външния газов котлон като бяхме в Турция.
Утре сме на гости и май на шаран. Не съм му много фен, ама....

# 172
  • на Мелмак
Днес бързо ми мина денят, пека си фъстъци и мисля да преям с тях.

# 173
  • София
Недей.

# 174
  • на Мелмак
Винаги го правя и после съжалявам Simple Smile
Как си Мидче?
Радвам се, че те засичам Hug

# 175
Благодаря ви, момичета!

Днес ни раздадоха и шараните от работа. Традиция е, за здраве. Та, с колежката кряскахме, защото още шаваха. Добре, че готвачката, тази смела жена, ги разхвърля по чувалите, че и ни ги натовари в колите, защото изпитвахме небивал ужас от горките животинки. Татко ще го чисти и готви, вероятно пържен.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 06:18 от Лятo

# 176
  • някъде ... тук ...
Забравих....

Лято, здрави да са ти имениците!
А и всички други именици!
Днес разбрах, че доста имена били на Св. Сава.

# 177
  • София
Физически добре Ети.

# 178
  • гр.София
Привет!
Нещо не успях днес да се разпиша.
Лято, да са ти живи и здрави именниците 💐
Але, надявам се да ни се похвалиш скоро 🤗
Шаран не обичам, риба в петък ще ядем, тогава има каравани и ги пекат на жар, редовно си взимаме.
Свекър ми го чакаме да ни гостува, сам ще бъде😁
Хубава вечер и наздраве 🥂 аз ще съм на бяло вино.

# 179
Винаги го правя и после съжалявам Simple Smile
Подписвам се с две ръце под това и аз.
С щерката украсихме елхата, чак не мога да повярвам. Малка и грозна е, въпреки напъните ни и желанието да се справим прилично.
Селесте, ти колко и какви мазила мажеш, та вече има и ефект?

Общи условия

Активация на акаунт