Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 261
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Честит празник на празнуващите, включително и внука ми! Да ви станат вкусни рибките!

# 196
  • Germany
Родива, честита да ви е именичката! Здрава и щастлива!
Честито и на всички други празнуващи!
Ужасно ми се спи. От няколко дни сънувам всяка нощ някакви щуротии и сутрин се събуждам, като пребита. Вчера, като се видях на камерата на курса и ми призля.
Селесте, какво арганово масло ползваш? Аз бях взела на големият арганово олио, защото четох, че е добре за кожа с акне, но той чел, че не трябва да се мажеш постоянно. Сега се чудя какво друго да му взема, което хем да овлажнява, хем да не омазнява.

# 197
  • Бургас
Честит имен ден всички празнуващи днес!Да са много здрави!
Момичетата днес не са училище, баща им е в отпуск до края на седмицата и се гледат.
Аз отивам на кормуване.

# 198
Честито на всички именници! Да са живи и здрави! Kissing Heart Рибата днес ще е лаврак за мен,че аз ям само на скара; и може би пържен шаран за другите.Весел празник!

# 199
  • гр.София
Добро утро ☕
Честити именици ✨
Нещо не спя добре, будя се в три часа и се въртя по 2-3часа.
Свекър ми утре ни идва на гости, трябва да ида до турския магазин за кисело зеле и кори за баница, да се подготвя 😁
Ама първо фитнес и кафе.
Хубав ден момичета 🤗

# 200
  • Canada
Честити да са всички с повод за празнуване днес! Здрави, обичани, щастливи!

Благодаря за споделените рецепти за шарана. Делегирах го на щерката, да не ме мислите 😁  

Вчера потренирах. За пръв път от доооста време насам. Трагично е положението. Ма ще се стягам 😁

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 09:45 от Foncé

# 201
Честито на всички празнуващи днес! Живи, здрави и успешни да са!

Успях да видя Марти. Прекрасна е!

Ние днес сме на паламуд. ММ го пече цял.

Вчера бях на две родителски срещи, прибрах се в 9ч. Дано в следващите месеци не насрочват нови. 

# 202
  • София
Ех, Бургас, морето... Прекрасен град!  Blue Heart
Да ви развеселя малко, ако някой си мисли, че няма празник днес. Relaxed

Скрит текст:

# 203
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са всички, които днес празнуват!

# 204
  • Бургас
Свърши шофирането на паркинга, утре съм на пътя Simple Smile Ще сме филм

# 205
Честити да са всички празнуващи!

Изтеглих си първият късмет от играта.
Предстои месец с късмети Simple Smile

# 206
  • Бургас
Натоварена програма, не мога да стигна до вас. Сутринта пих кафе с майки от градинката, после водих Вики на фризьор, оттам метнах паламуда и сега вече чакам пред кабинет за ехография на млечни жлези, баш на празника.

Честити именици у Родива и Мери! Здрави да са и те, и всички празнуващи на днешния ден! ММ и той. Искал да сме си сами довечера, хич не е по събиранията, затова разнесох кутийките с почерпки по обяд.

Мони, после ще снимам шишенцето. Свекърва ми ми го донесе преди няколко месеца от Дубай.

# 207
  • София

А сега да видим дали се сбъдват?! Thinking

# 208
Честит празник на всички! И моята племеничка празнува,но е далечко. Ще сме си сами,ММ е нощна смяна.
На мен ми се падна голяма заплата с първия късмет от Бг мама. Ха дано! 😁
До сега оправях дрехи на Синеочка. Доста сме понатрупали,няма износване всичко това. 😆 Има над 30 блузки,един месец може да не повтаря,но тя като се влюби в нещо и все към него посяга.
Пуснах робота,ще ида да я взема от градината и ще готвя.
Хубава вечер на вас. 🍀

# 209
Честити да са именниците, включително моята луда сестричка.

Станала съм в ранни зори да изпратя мъжът ми в командировка и да посрещна сестра ми с племенницата. Отметнахме вече коледния пазар, планът за следобеда да е да пием горещ шоколад и да гледаме коледни филми.

Ей такива късмети обичам:

Общи условия

Активация на акаунт