Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 590
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Добро утро!
Пътувам за работа. От вчера съм отпаднала,рано сутринта цикълът ме събуди,корем ме боля,спах до 14ч. После маалко ми просветна. Днес съм изморена.
Как ще избутам....

# 361
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес се наспах...
Планът е традиционен за неделя - перални, приготвяне багаж на ММ, пазаруване, домашни с Митето....
Хубав ден!

# 362
Нищо не добавям аз.Само месото правя на бавно готвене.После според зависи -с ориз на високо налягане, запечено,на яхния...Но не съм пробвала много нови за мен неща.Понякога ми се експериментира,друг път просто бързам да сготвя.
Тази седмица непредвидено почивах.Не ме свърта вече,а и времето при нас предишните дни не беше особено предразполагащо за излизане.

# 363
Добро утро!

И моят джолан стана топ вчера, ама класически - във фурната 😁

Днес чистене и ще ходим с мама за подаръци. После ще си направя маска на косата и ще мързелувам.

И тази година, по стара традиция, коледни сладки няма да правя 😁

# 364
И тази година, по стара традиция, коледни сладки няма да правя 😁

От един край сме с тебе 😆

Днес всички сме почивка. Това не се е случвало от два месеца сигурно. Та ... нищо няма да правим 😁

Хубав ден ☀️

# 365
  • гр.София
Добро утро ☕
При нас има сняг ❄️
Вчера голямо разхождане, ходихме на Коледния базар, возихме се на виенско колело, гледахме града от високо, ядохме огромни печени вурстове 😁 и коледни сладки, абе добре беше, но положението е извън контрол с това ядене!
Трябва да правя закуска след малко а се изчерпах вече... По късно изпращаме свекъра, и да се подготвя за изпита, че седмица остана.
Хубав ден момичета 🤗

# 366
  • Canada
Добро утро!

От петък сме новодомци, ходихме където ходихме по света, пак при корена се върнахме.

Всичко е на вили и могили, ходя като щурава из къщата, още не съм свикнала кое къде е, но и това ще стане 😁

Етти, хубаво е, че девойката се е усетила, че е сбъркала. Хубаво е и нататък да разбере, че всички грешим понякога 😉

# 367
  • Бургас
Алечко,Руми,моята традиция е обратната,за мое съжаление 😔
Подаръци няма,но сладки,ще правя,ден преди Коледа,защото няма да има и помен от тях 😂
Традиционните за нас виненки,соленки,забравени сладки и дучен сладкиш.

# 368
  • На брега на реката
Фонсче, честито! Много топлина, уют, щастие и любов да има, в новия-стар дом!

# 369
  • Germany
Добро утро!
И ние осъмнахме със сняг. Чакам децата да станат и да се разходим, че е малко и може да се стопи бързо.
Фонс, честит нов дом! Да е пълен с любов и радост!
Хубава неделя на всички!

# 370
Фонсче, честит нов дом! Да го изпълните с много любов и щастливи моменти!

# 371
Фонс, да ви е много щастливо, обичливо и спокойно вкъщи, с любов и щастие да си го обитавате новия дом!
Не мога да готвя джолан, там мъжът ми е майстор. Бавните храни, не са ми специалитет;)
Мони, честит ви сняг;)
Маре, и тук много валя, събуждах се чак от силния дъжд. Дано всичко при теб е наред и в кондиция.
От партията на Алето и Руми съм, по традиция не правя коледни сладки;)
Да похваля едни замразени кроасани от Метро, чудни стават на Косьо, за 15 минути:

# 372
Фонс, честита нова къща. Да сте здрави и щастливи, където сте вие там е и дома!

# 373
Фонс, честит нов дом. Със здраве,  любов и благоденствие да е пълен.

# 374
Фонсе, честит нов дом! Здраве и любов да има в него!
Ставам да подготвя крачката за последното им нокторежене преди Коледа.
Румка, да хапнете и един филм да изгледате днес, пак е нещо. Simple Smile
Али, от теб сладки не чакам, но баклава- задължително!

Общи условия

Активация на акаунт