Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 633
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро.
Синеочка се оплака,че я боли гърлото и не вярвам да си измисля. Аз също се будя с изсъхнало гърло,а днес и запушена едната ноздра на носа. Дано устискаме и за празниците да сме здрави. Довечера след ДГ я почвам с илачите.
Много ми се спи,лягам в 1-1:30 и сутрин няма ставане.
Снощи забравих да се намажа. 😆
Трябва и аз да купувам нов крем за лице,че този сегашния е скапан.
Започна току що пак да вали сняг. ❄ Децата ще са щастливи,ако натрупа.
Хубав ден!

# 451
  • Canada
Добро утро!

Как функционирате с толкова малко сън, години наред ставах в 5 часа за работа, дори не искам да се сещам за този период 😳

Родива, хич не е безобидно, обърни си внимание 😊

Боби, успешен пазар!

Стейси, да намерите адекватно лечение 🤗

Шисейдо, съдейки от личен опит, са надценени 😁 Мажа и сутрин, и вечер, пропуск нямам. То поне файда да имаше 😂

Ох, как искам да е петък 😁 Да се оправят болничките!

# 452
  • Germany
Добро утро!
Пак не спах... След малко ще карам малкият, че е за 2ри час и сигурно ще закъснея за курса. Стопи се снега при нас, само студ остана.
Хубав да ви е деня!

# 453
  • на Мелмак
Фонси, много трудно се функционира с толкова сън, почти невъзможно Cold Sweat
Аз съм доволна от крема, много трудно уцелвам. Този е моят Sunglasses

# 454
  • гр.София
Добро утро ☕
Вечер задължително мажа след почистване на лицето със скраб и мицеларна вода, серум с вит.С добре ми се отразява, не ми е суха кожата, сутрин околоочен и крем за лицето.
Ако ще излизам вече мажа и други екстри.
Детето ми е на летището 🙂 много съм щастлива, след малко се оправям и тръгваме да го посрещаме.
Хубав ден момичета 🤗

# 455
Добро утро! Днес ще излизам да си платя курсът и да взема пратка.Следобяд ще се виждаме с приятелка и ще си разменим подаръци, нямам търпение.Дано спре снега преди Коледа, че имаме пътуване и ми е притеснено.Иначе е красиво със снега.Хубав ден, момичета!💕

# 456
Боби, къде ще ходите за рокля. Изтървала съм Blush
Аз съм го замислила за януари някъде. Нямам си никаква идея какво ще търси Joy

Родива, задължително на лекар. Не е безобидно и може да се наложи лечение, не само диета.

Спазарих някакви процедури вчера при козметичката. Някакъв пакет, от януари ще почнем.
Ще видите вий каква красУтъ ще стана Mr. Green

# 457
  • на Мелмак
Готова съм, имам меденки, линцери, рохлички. Има и Едене вече. Полегнах малко, че кръста ми се обади неприятно.

# 458
Ети, готова съм - ям меденки, линцери, рохлички.
Да давам ли адрес hahaha

# 459
  • Бургас
Оле, колко работи сте направили вече празниците! Браво!
Аз тук се тупам по рамото,че купих подарък за училищната томбола толкова рано -има 9 дни Simple Smile
Вчера ,случайно чух рекламата на Джъмбо,че оставали 12 дни до Коледа. Аз така го давам спокойно, ще кажеш че има 120

# 460
Ох, Етти, може ли снимки?

# 461
  • на Мелмак
Руми, освен сега да ти изпратя, преди да са се прибрали, иначе няма шанс да се застоят дълго? Grinning

Скрит текст:

Меденките не са украсени, линцерите не са слепени, може довечера да ги довърша.

# 462
Добро утро!
Прекрасен, хубав, пухкав сняг има навън . Такъв, каквото трябва да бъде. ❄
Последните дни нещо вдигам кръвно. Снощи вече съвсем 170/100. Такава глава ме стягаше. Май ще трябва да се подлагам на диета от храна и ядове…
Ти вземи отиди и на лекар.

Оставих детето на училище, седмичен пазар, малко работа и викнах ММ да ми помогне с коледната украса. Каза да съм и намаляла обема - 9 кашона са, нищо работа.

И с непрекъснатите ви призиви за мазане, се наклепах с крема от Мъртво море.

# 463
  • Euskal Herria
Ети, готова съм - ям меденки, линцери, рохлички.
Да давам ли адрес hahaha
Направо заповядай у нас. Simple Smile Търся си хора за ядене, за правене - не. Wink

Много сте редовни в мазането, браво!  Аз само сутрин мацвам един крем и толкова. Най-обикновена козметика, нищо марково.
Подаръците - по сметките на децата и готово.

# 464
Полуготова съм с подаръците. Не обичам да пазарувам в последния момент, надявам се да съм ги нацелила.
Родива, посети лекар, моля те.
Ени, слагай в стаите в които спите водичка по радиаторите, може от това да ви е зле на гърлото.
Браво, Ети!
Моята щерка купила форми за меденки, питам я кога сме правили сладки за Коледа, тя вика от тази година ще;)
Очаквам да си останат неразопаковани, че тя само при вдъхновение твори.
Титина, не му е лесно на мъжа ти. Как 9 кашона?
Ние днес украсяваме в работата, коледният дух е 0, дано с украсата се появи и той;)
Янче, нищо ѝ няма на обикновената козметика, важното е да е твоята. И от скъпата не се случват чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт