Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 638
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 480
  • на Мелмак
Добро утро,
Наспах се, сега кафето, йога и работа.
Трябва една пералня и съдомиялна да пусна. Кучето си похърква до мен и му завиждам Simple Smile

# 481
Добро утро.
Боби, радвам се, че Марти се е харесала. Ще е прекрасна.
Надявам се от днес да няма болни в темата ни!
Хубав ден!

# 482
Добро утро.
Боби, Марти всякак ще е прекрасна.
И аз съм уморена.
Хубав ден.

# 483
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, с трепет те прочетох! Радвам се за Марти!

Нека всички болнички да оздравеят бързо и да се радват, на предстоящите празници!

Ети, всеки ден да е така!  И аз съм наспана днес и е по-друго!

Съни, не се ли очертава почивка, бе момиче?

Да ви кажа, уж съм готова с подаръците и все се сещам за още нещо! ММ каза, че ще избяга заедно с дебитната си карта! Трябва да намеря начин да ги задържа, че има още пратки за получаване! Joy

Хубав ден, момичета!

# 484
Моят мъж идея си няма за количеството подаръци. Държа ги в офиса и пращам по дестинации.
Бубе, по празниците ще почивам. Макар че по празниците е хаос, но аз обичам коледния хаос.

# 485
Съни, много добра стратегия. Все още не съм готова с подаръците. Поръчах 2 книги още за ММ. Щерката ще получи като изненада някаква серия на Балеа за коса от Германия(това ще бъде изненада), за която прочетох много добри отзиви в бг-мама. От момчето получих  списък с желания. Категоричен е, че ако получи първото желание може и да не продължаваме със списъка. Уви, оказа се, неуспешно.
О, забравих да се изтипосам, че почти ежедневно пристигат пратки за мен, които хич не смятам да таксувам за коледни подаръци. Simple Smile

# 486
Добро утро!

Аз не наспана... Ще е дълъг ден, но пък ще финиширам с коледен концерт на Васил Петров.

Всички болнички бързо да се оправят!

Спокоен ден, банда!

# 487
  • На брега на реката
Ах, хитруши такива! Аз обаче не мога да крия! Винаги си казвам и даже нямам търпение да споделя с него! Така съм свикнала, но пък в своя защита ще кажа, че той пък никога не е реагирал негативно.

Даже, бяхме решили, за нас без подаръци за Коледа, но понеже всяка сутрин се ядосва със стария таблет, реших да му купя нов и сега нямам търпение да му го подаря! Изкушавам се да му го покажа! Joy

# 488
Буб, трай си! Стискай зъби.
Али, наслади се и за мен на Васил Петров. Казала съм на ММ, че ако иска втори път да се бракуваме ще приема само при условие Васил Петров да ни пее. Simple Smile

# 489
  • Бургас
Добро утро, банда!
Големи сладурки сте,момичета!

Бъни,чак след 10януари ще подавам документи в Нап. Дано поне бързо ги изплатят. Помня от миналата година,че имаше някакви 10% от заплатата, които плащаха. А не обявените суми. Ще видим догодина,какво ще стане.
Искаше ми се преди празниците да е,ама тц 😔

# 490
  • при моите деца .....
Не съм купила коледни подаръци...
Само 2 на Митето, но те са от Дядо Коледа....

# 491
  • на Мелмак
Карзче, моята счети ми каза, че в декември се подават. Я провери да не е късно в Януари.
Боби, ей така е най-хубаво, от раз да се хареса Grinning

Болните от вчера, днес да се хвалят Hug

# 492
Ети, Карз ще подава в НАП, има време.
Карз, за да получиш 1200 лв за двете деца, трябва да си платила поне толкова данък през годината,  иначе ще получиш колкото ти е платеният данък, ако е по-малко от 1200.

# 493
  • Бургас
Декември-ако е пред работодател,  януари пред НАП.
Тук пак вали...аман

# 494
  • на Мелмак
Ахааа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт