Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 691
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 660
  • на Мелмак
Аз дишам по всяко време, Мари, че ако спра лошо Joy
Ама т'ва спецЯлно Grinning

# 661
  • Бургас
Аз си мислих,че дишането се е просто дишане,но явно нещо съм се объркала. Дишането ви е по-различно от дишането ми Simple Smile
Имам нелеката задача да си избирам подаръци за РД. Към момента нямам никаква идея какво искам

# 662
  • на Мелмак
И аз се триума какво да си поръчам от ММ.

# 663
И трите, Ети!
Али, честит да ти е. Лесно а му свикнеш.
Вчера пуснах подаръците по Еконт, обаче девойката беше нова и неориентирана, надявам се всичко са е наред, че всички подаръци са вътре,  включително и двата телефона на момчетата.

# 664
  • София
Тигана винаги е опция за подарък.  😅
Али, честита нова кола! Може пък да вземе да ти хареса и да си я покараш доста.
И ние навремето си взехме така един Мерцедес с цел инвестиция. Още си го ползвам. Дори не го обявихме за продажба. 😊

# 665
  • На брега на реката
Честито, Али! С кеф да го ползваш и на хубави места да те води!

Аз съм от малкото, които не са влюбени в БМВ!

Имали сме и не е моето, но с уговорката, че не са били луксозни  возила, а ВУ!

Любим си ми остана един Ситроен С5, който продадохме, че поостаря. Имаше най-конфортната возия от всичко на което съм се казвала. Викахме му Шлепа или Белия лебед!  Grinning

# 666
Добро утро. Честит Игнажден.
Але,честито! С джип е готино,карала съм. Някак височко и удобно ми беше. 😃
Закарах Синеочка на ДГ,че днес е тържеството. В 10 часа ще ходя да гледам. Баща й е на работа и ще пропусне и това.
После бележка трябва да взема,да напазарувам.
Селесте,дали ще имам пратка днес? Че не винаги получавам смс и не знам дали да се разкарвам. ☺ Тъкмо го написах и получих смс. 😍 Много благодаря за услугата! Имам да черпя. ❤
Спи ми се много,но пия кафе и се разсънвам. Навън е -3 и адски студ,добре че ММ ми беше изчистил леда по колата. И въпреки студа,Коледа пак ще е без сняг. Много тъпо!

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 08:39 от Anyyyone

# 667
Мерси, момичета! Аз съм по-скоро момиче на Ауди, ама BMW изникна на добра оферта Grinning Не, че Ауди съм карала де Grinning
Докарах се до работа, че и паркирах (от втория път), броим го успешно Grinning

# 668
  • Бургас
Дребния щр коледува е училищното тържество в петък. Стана ми традиция да е коледар.
Аз отивам на една лекция,тридневна. Днес е ден втори. Интересно е,въпреки че е задължителна.
Ей,така да не ми е скучно

# 669
  • гр.София
Добро утро ☕
Але, честита да ти е новата кола 🚗
Вчера отметнахме коледния пазар, мислех баклава да правя, ама май с мислите ще си остана, като прочетох 600гр захар и рязко ми мина мерака 😁 много бе...а само аз и ММ ще я ядем.
Днес фитнес и после имам среща с приятелка.
Хубав ден момичета 🤗

# 670
  • Germany
Добро утро!
Отспах си аз, но пак ми беше трудно да стана тази сутрин. Децата са от по късно и за 3 часа днес и още не са закусили.
Честит празник! Късмет и здраве да ви донесе полазника ви!

# 671
Али , честит жиб! Хубаво се оглеждай назад, че аз дребните въшки все не ги виждам Joy
Нещо май предпочитам спортните автомобили.

Аз знам, че който се е качил на БМВ се влюбва. Simple Smile

Тц, даже ми се затвърди мнението.
Не е моето. Или поне не на тази цена, ако я разделят наполовина по ще си заслужава Mr. Green

# 672
Мина нашето тържество. Много бяха хубави всички дечица! Справиха се страхотно със стихчета,танци и песнички. Като за последно тържество в ДГ,много добре беше. ❤
Бях най-отзад и не са много добри снимките и клипчетата,но като за спомен,става. Сега ще им дава Дядо Коледа подаръците и ще ги снимат госпожите сигурно,та ще имам по-добри.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 19:43 от Anyyyone

# 673
  • Бургас
Добър ви ден!

Честит празник! Само хубавини да влизат в домовете ви! Аз точно днес дадох пари назаем, хем знам, че не е хубаво. Нищо, дет се вика цяла година да имам и да артисват за даване.

Али, честита кола! Ако не ти хареса много, добре да я продадеш Simple Smile

Цяла сутрин прехвърлям подаръци и дращя в един списък. Като поръчвам, без да мисля, съм попрекалила с нещата за Марто, та прибрах 2 неща за рд, той е след 2 месеца. Викчето си остава с по 1 книга от всеки, но дано не й е важно количеството, а че е нещо желано все пак, тя друго така и не си избра.

В училищната томбола вчера се паднала баш с класната да си разменя подарък. Приятели продават хубави шалове, та отивам сега да ме спасят набързо. Гледам пак смс от Спиди Joy, край няма тази подаръчна одисея.

Дядо Коледа най-хубавия подарък да донесе на Синеочка! И в нашата градина днес ще има театър, подаръци и поредните снимки от фотограф.
Ени, следващото лято ще се почерпим, живот и здраве, на плажа.

# 674
  • Бургас
Сутринта ходих на открит урок в училище. После минах през на да си взема Пик, после си взех ел.подпис, през Мола за сребриста чанта и сега отивам до нас да оставя багажа, че трябва да ходя пак до училище,  за да помагам да даведат децата до мястото на Коледното им парти. В 18,голямата е на РД, а в 19 аз съм на банкет. Много натоварена програма

Общи условия

Активация на акаунт