Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 683
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 690
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес планът е пазаруване, домакинстване, работа.... Вечерта съм на концерт, участва Митето. ❤️

Хубав ден!

# 691
Добро утро.
Лин, да оздравяваш.
Пека бутерки за закуска, сутрин съм като слон в стъкларски магазин, всичко побунвам. Не знам Ети как готви сутрин.
Довечера ще трябва да си помогна за коледния обядв петък, че утре ще сме на парти и няма да имам време.
Хубав да е денят ви.

# 692
  • На брега на реката
Добро утро!

Хубави емоции имате, покрай дечицата! Зажъдняла съм за такива неща, но внуците са още малки. Надявам се, като пораснат, да ме канят на концерти! Heart

Лин, оздравявай бързо, че ей го де е Коледа!
Ще погледна за този крем, че моите устни са нацепени цяла зима!

Мони, не се ядосвай! Вероятно имах хора, които по-бавно схващат или не могат да се концентрират! Аз например, трудно уча езици, не е моето, но пък и не бих занимавала всички със себе си! Хора различни! Прави си пас и гледай ти да си научиш!

Хубав ден, момичета!

# 693
Добро утро!

Лин, бързо се оправяй!

Днес след работа съм на вечеринка с момичетата, утре ни е коледното парти,  в петък едно другарче се обади, че ще идва до нашия град. Демек и моята програма е пълна. Е, измежду другото трябва да приключим годината в офиса ама..  😆

Спокоен ден, банда!

# 694
Добро утро и от мен.
За първи път се събудих с отлицателни темепратури. То, че си е време, време си е, ама не обичам студеното време.
Лино, взимай мерки, оправи и здравето като устните.
Съни, по същия начин действам и аз сутрин. Брат ми и той, та явно ни е семейна черта.
Оказахме се с покана за Нова година.
Хуба ден на вас!

# 695
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, да се поФаля Simple Smile

Съни, навик от преди години, когато развивахме бизнеса и работихме 7 дни от 7. Вечер сме яли в 22.30 полузаспали, децата гладни. Та сутрин, готвя, оправям, даже и да не съм на работа. Навик. На работа съм до 20ч, после да готвя - ми не Simple Smile
Лин, да се оправяш Hug

# 696
  • София
Добро утро!
И моят план за днес е работа и вечерта парти. Имаме един болен служител. Дано е по-добре и да успее да дойде, че е важен за компанията.
И ние за НГ приехме покана да празнуваме с една компания. А сега имам дилема понеже наши близки приятели много държат да сме заедно. Малко са дразнещи и обсебващи. Чудя се как да стане хем да им кажа къде ще сме, хем те да не искат да дойдат там. Много са тънкообидни.
Хубав да е денят за всички!

# 697
  • Бургас
Ми като са тънкообидни какво им се притесняваш. Казваш,че сте заети и чао. Да се сърдят и толкова. Какво ги мислиш? Сигурно и те така се чудят как хем на теб да ти е добре,  хем на тях да им е добре

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 09:30 от lina_bs

# 698
Добро утро! Планът за днес е фризьор, и пазаруване. Утре ще правя руската салата и ще приготвям багажа,че ще пътуваме в петък.На Нова година и ние ще сме с приятели на заведение.Приехме,защото 2 години подред сме сами с мъжът ми пред телевизора Иска ми се вече парти Blushмалко.Hug

# 699
  • гр.София
Добро утро ☕
Мони, на всякъде ги има такива, по сто пъти се обяснява едно и също, не можем да вземем материала от повтаряне!
И аз сутрин съм най-дейна, готвя, чистя, тренирам...
И ние ще се съберем за НГ с тукашните приятели.
Хубав ден момичета 🤗

# 700
  • Germany
Добро утро!
Лин, да се оправяш бързо!
Не спах добре тази нощ, ама аз съм си виновна. Поръчахме си за вечеря пици и ядох като невидяла, та цяла нощ ми беше тежко...
И аз свикнах сутрин да отмятам повечето неща, докато ги няма децата и сега като съм на курс до обяд, не мога да се организарам, като хората следобяд.
Хубав да ви е деня!

# 701
  • Бургас
Приключих с тридневният курс.
Бяхме изключително добра група. Хора,които много си допаднахме. Надявам се, пак да имам удоволствието да бъда на обучение с тях!
Отметнах и този ангажимент.

Аз сутрин,изобщо не съм дейна. Много съм заспала,крива.

# 702
И аз съм крива сутрин. 😆
Успях да свърша 100 неща днес,включително и да направя календар със Синеочка и персонализирана топка за украса пак с нейна снимка. Скрих всичко и ще ги изненадам на Коледа. Ако имам шанс да купя още някакви дреболии,ще е добре,но от утре мисля да си я оставя вкъщи,та едва ли.
Звъняха ми днес за ваксината на 6 години. Ами тя след рд не е била напълно здрава,че да я заведа и им го обясних,сестрата ми дава зор до края на годината да я направим. Аз няма да ваксинирам детето,преди да съм на 100% сигурна,че е здрава,пък нека ми звънят колкото искат. Трябвало да си приключат годината?! 🙄 Ядоса ме.
За НГ не знам какво ще правим,на 30-ти сме на рд на приятел,та ще ни се струпат доста дни веселие. 😆

# 703
  • Бургас
Тъкмо се прибирам, от 7:30 съм излязла. Базарът мина много добре, имахме много неща за продаване и само нашият клас събра почти 300 лв. Каузата тази година е помощ за ученици от социално слаби семейства, в пъти по-смислена от закупуване на пердета или пък освежаване на някоя стая. Първолачетата много ме забавляваха миличките, питат колко струва нещо, ми 30 ст. примерно, "'а, аз нямам толкова, може ли да го купя за 1 лв."
След базара тъкмо стигнах до нас и майка се обади, че отива с позната на близката пицария. Хвърлих торбите и хукнах. След две чаши вино сега трябва да седна да превеждам. Мъка ще е.

За НГ последните години сме все с приятели у тях/нас. Тази година мислех, че пак ще е така, но ММ си прави сметката да сме в свекърва ми със сестра му. Още не ми е казал, разбирам отдругаде. Грам празнично настроение нямам, та ми е все тази къде ще седна на вечеря.

# 704
Селесте, завидях ти, че си приключила с базара. Аз цял ден между всички останали ангажименти творих, пеках и опаковах 😆 Ей сега приключих. Сипах си едно розе за приспиване 😂
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт