Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 48 577
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 855
  • дядовата ръкавичка
Светли дни, момичета Hug
Бъдете здрави, вие и любимите ви хора!

Честити да са и всички празнуващи тези дни Hug

# 856
  • Бургас
Добро утро!
Здрави да са татковците!

Станах и аз рано, но нещо не ми спори работата. Сложих да варя картофи, не съм включила котлона, заредих хлебопекарната, не съм я пуснала, заспала работа Simple Smile Една солена торта имам да направя за утре и нещо за вечеря да измисля, през другото време ще поработя.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 857
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Спах, спах, но можеше и още. Ще отида да поработя малко и пак почивка.
Хубав да е денят ви!

# 858
Добро утро!
Не спах добре:(
Племеницата снощи бълнува и не спа, че беше болна, тази сутрин и Монката е с температура. Правя им макарони, дано да ядат.
Хубав ден, момичета!

# 859
Добро утро.
Здрави да са бащите.
Поспах аз, направих една питка и ще ходим на гости, та днес по- лежерно ще го карам.
Хубав да е денят ви.

# 860
  • Бургас
Тути, бързо да им мине на децата!
Вики днес е добре, явно е било преумора и повечко емоции вчера, но малката племенница е със стомашен вирус. Няма делници, няма празници, болестите не подбират.

# 861
Привет, момичета 🥰

Весели празници и от мен! Да сте много здрави, щастливи, винаги заобиколени от любимите хора и всичко, за което мечтаете, да се сбъдне! ❤

# 862
  • Бургас
Добро утро!
Болничките да оздравявате бързо!
Бел,как сте?

# 863
Здрасти, Бел, скоро питахме за теб.
Как е Мишето? ИмА ли подаръци 🙂

Баничката на Светълчо се пече. Тя как ли е?

# 864
Добре сме ние. Бухтичка расте, вече нямам бебе. Започна да се заиграва повече, свързва и по две думи и успяваме да се разбираме.
Подаръци има много, но не мога да кажа, че е особено впечатлена. Не съм ѝ дала даже всички, че ѝ дойдоха в повече наведнъж.

Надявам се и вие да сте добре 😊. Не съм на вълна писане, но нямаше как да не мина да ви поздравя, всички сте много мили и сте ми на сърце ❤.

# 865
  • Бургас
Весели празници!
Все с усмивки и на трапези да сте,с любими хора!
Осъзнавам с пълна сила,че от здравето по-важно няма.
При нас е  малко лазарет,вече са на оздравяване внучките и мъжа ми, но се държим на дистанция, че всеки със своя си вирус, да не стане компот работата.
Надявам се за Нова година да се съберем и всички да са здрави!

# 866
  • Бургас
Благодаря за пожеланията, момичета! Бъдете живи и здрави!
Ние вече сме у нас,само с един брой дете. Другото е пре баба си.

# 867
Добър ви ден, да не кажа и добър вечер.
Който няма какво да прави, да заповяда у нас - или мебели ще сглобява или ще чисти....мога и градинска работа да предложа. За награда предлагам кафе с морска панорама.

# 868
  • някъде ... тук ...
Бел, радвам се да те видя Simple Smile

Ние се прибрахме. Междувременно изкарахме един слънчев и прекрасен следобед на село. Барбекю, раздумка и гушкане на един едногодишен господин и кака му. Братовчедка ми дойдоха, хем да видим малкия за първи път на живо, хем да ни донесат няколко ненужни им черги....

За ден вкъщи, после потегляме на някъде с буса. Да видим тоз път до къде ще стигнем Crazy

# 869
  • Бургас
Belle, радвам се да те видя. Нагушкай Бухтичка от мен.

BelleFleur, до НГ твоите хора да са забравили, че са били болни! Добре стоиш на екран Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт