Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 550
  • 670
  •   1
Отговори
# 75
в youtube е нашумял един бюджетен парфюм, който не се предлага ( май ) все още в България
https://www.fragrantica.com/perfume/Glossier/You-46885.html
някой случайно да го познава, може би съфорумците от чужбина - бихте ли дали мнение ? Simple Smile
Следя. По състав и описание е много МОЙ Wink
И мой Blush

# 76
  • by the sea
Изкушавам се да го поръчам от чужбина на сляпо, само дето трудно го намирам Simple Smile

# 77
Здравейте, мили момичета и момчета, получиха ли вече някои от вас горещо препоръчания тук от Ковачева - Heartbeat Allvernum Iris & Patchouli в комплект с ароматна свещ?  https://makeup.bg/product/557281/  Потърсих в темата, но не намерих отзиви за обратна връзка, благодаря ви предварително! Flowers Hibiscus
На мен от мейкъп ми отказаха на другия ден поръчката. Не бил наличен. А когато поръчах беше. Скоро няма да ги уважа. 😄

# 78
  • Стара Загора
А колко е трайността при Вас ?
Около 3-4 часа го усещам, после си го подновявам. Наистина е много красив парфюм, а е на смешна цена. Следя го и ако се появи ще си купя още една бутилка.

# 79
  • Пловдив
Благодаря.

# 80
  • Germany
Някои дори се обзаведохме с него Blush

Абсолютен разкош! И на 95% покрива оригиналната версия. Новият Гутие2 го усещам малко по-флорален и мускусен от оригиналната версия, и не толкова топъл. При мен в новата версия началото е изключително цветно-мускусно. От една страна имаме много характерния за марката жасмин, секси, леко сладък, без нищо индолово и с доста кремави и пудрени отттенъци. Смесен съвършено с мускус, който дава една силно сапунуна и чиста посока на парфюма. Това е началото. А като се успокои тази цветно-мускусна експлозия си идват и пикантната спайси ванилия, и дървесната подложка, и амбровата кремавост. Много ниш парфюм, много нестандартен, недооценен, но красив. Не са посочени по пирамида, но аз усещам и пудрени ириси, които дават една дълбочина и сексуалност на парфюма. Отиват му тези виолетови оттенъци. Близък парфюмен приятел бе така добър да ми даде проба от оригиналната версия, и колкото пъти я пръсках вкъщи, толкова пъти дъщеря ми, която си е откровен ваниломан припада по парфюма. В деня, в който получих новата версия, влизайки от вратата заяви: Охо, ти си пръскала пак от хубавия парфюм Simple Smile. Мисля, че е достатъчно да ви убеди за близостта между двете версии. Много хубаво се развива, а базата му е толкова нежна, гушкава, пудрена и уютна. Не знам защо е нарочен за гурме този парфюм, за мен не е такова. Не ми е ядивен, а козметичен. Мирише си точно на парфюм. Изключително траен и потентен, а на дреха е просто фантазия. Мога да стоя цял ден увита в шал, напръскан с него, и да мъркам като доволна котка Blush Унисекс, разкошен, и въпреки високата цена си заслужава напълно, ако харесвате цветно-мускусни ориенталци.

Хубава и топла съботна вечер от мен!

# 81
  • София
Ох, Денси, с тези прекрасни теми... Purple Heart
Много исках тази Коледа да съм с Bapteme de Feu на Серж Лутенс, но не се случи да го придобия. По спомен са канела, джинджифил, сушени плодове, портокалови корички.... адски вкусна и уютна ароматна смес за семеен празник. Ще го заменя с новия Шалимар Тонка, който придобих с чужда помощ, вечно признателна за това.   Герлен, разбира се, е за светско парти - елегантност, стил и уханна прегръдка. Но за мен ще е за специални моменти, независимо къде се намирам. А за целия декември ще редувам каквото хвана. Като любител на амбра, ванилия, уд, имам дълъг списък за носене.
Шанел 5 имам шишенце от най-малката разфасовка. /Не съм почитател на Шанел и Диор, но си мисля, че всеки колекционер би могъл да си има тази класика в шкафчето./ Та Шанел и мен ме стресна в началото и вече няколко месеца отлежава. Четох, че алдехидните аромати са най-красиви при температури по-ниски от минус 3 градуса. В диапазона -3 + 3 идват фужерите, над 3 следват шиприте. Та аз ще изчакам здраво да паднат температурите и ще видя как ще приема Шанелчето тогава.

# 82
Здравейте, мили момичета и момчета, получиха ли вече някои от вас горещо препоръчания тук от Ковачева Allvernum Iris & Patchouli в комплект с ароматна свещ?  https://makeup.bg/product/557281/  Потърсих в темата, но не намерих отзиви за обратна връзка, благодаря ви предварително! Flowers Hibiscus
Да , аз . Великолепен е! Цяла седмица го нося  с огромен кеф и не ми омръзва. Не пиша в темата, но я чета от години. За това не съм дала отзив.
А от къде го закупихте?Благодаря предварително!
Денси,благодарности за новата тема🌺🌺🌺!
Аз си нося всичко налично не само около Коледа,но и по принцип,харесвам си всички парфюмни покупки и им се радвам,за жалост с уд не ми харесват вече и доста подарих/с уговорката да си ги взема обратно,ако ми харесат отново😂😂😂,шегувам се,но съм тъгувала по подарени любови след време.../

# 83
  • Стара Загора
Calabria, в момента в който прочетох поста на Ковачева, го поръчах на секундата буквално от Makeup. Тя беше дала линк. Мисля, че още на другия ден беше изчерпан.

# 84
  • София
Calabria, в момента в който прочетох поста на Ковачева, го поръчах на секундата буквално от Makeup. Тя беше дала линк. Мисля, че още на другия ден беше изчерпан.
Аз уж следя темите за парфюмите, но поста на Ковачева съм го пропуснала. Вчера след запитването на съфорумка, придружен от линка към Makeup го видях за първи път, беше наличен и скорострелно взех за подарък. 25 лв и стотинки. Сега се чудя дали да не си го оставя, че обичам ирисови парфюми.🤔😍 Отгоре на всичко, със съобщението, че го опаковат, са ми изпратили ваучер 5 лв. Ще е активен януари.
Та благодаря тук за споделените мнения. Възползвах се 💝
Edit : 24.90 лв. Извинявам се.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 10:59 от amia_a

# 85
Днес в това мрачно и ветровито време реших да сложа Coco Noir. Много ми е дискретен и в същото време женствен. До сега не го бях носила в толкова студен ден и ми харесва.

Ако знаете как ме е яд, че не поръчах едно бебе от 35 мл, докато имаше на прекрасна цена, за която писаха в другата тема. Направо пускам сълза, защо не поръчахх!

# 86
Случва се и мен да ме е яд, че съм изпуснала някоя оферта. После си казвам, че така е трябвало да стане. Рано или късно парфюм, с който ми е писано да се съберем, идва при мен.
SOTD: Tenue de Soiree

# 87
Поздравявам ви с един виц:

Празнични парфюми не съм намислила, но през декември мисля да използвам "Opulent musk" и "Gemma di paradiso". Не знам дали не съм ги нарочила подсъзнателно заради цвета на снега и на коледното дърво съответно. Grinning

# 88
  • Пловдив
А колко е трайността при Вас ?
Около 3-4 часа го усещам, после си го подновявам. Наистина е много красив парфюм, а е на смешна цена. Следя го и ако се появи ще си купя още една бутилка.

И аз го поръчах за 25 лв. Много хубав и красив аромат, точно както го е описала Ковачева. Още веднъж много и благодаря!

# 89
Нямам си любим празничен парфюм, но наближават РД и Коледа и много бих искала да се зарадвам с нещо специално. Замислям се за Шанел, но не знам точно кой… Познавам само N5 Premier, харесва ми, но и има нещо в него, което ме дразни, може би алдехидите. Алюр тествах на скоро, но категорично не. Очаквам проба от Шанс ЕДП, настроила съм, че ще нещо уауу и да си го подаря за празниците, но ще видим все пак, междувременно може да харесам друг…

Общи условия

Активация на акаунт