Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 057
  • 670
  •   1
Отговори
# 255
аз гласувам за  Tom ford Velvet orchid или Libre Simple Smile

# 256
Чудесни са и двата, но не влизат в бюджета на потребителя или ще влязат в най-малката разфасовка - 30 мл. и то при намаление.

# 257
  • Sofia
Веднага се сетих за YSL Libre EDP. Не е сладък, силен е и мъжкарее, но е елегантен.

# 258
  • Бургас
От мен предложение за Клое Номад и версията Абсолю -https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Nomade-48434.html  https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Nomade-Absolu-de-Parfum-58424.html Определено влизат в бюджета.Различни са и нетипични и върху мен/ и не само/ мъжкареят.

# 259
Чудесни са и двата, но не влизат в бюджета на потребителя или ще влязат в най-малката разфасовка - 30 мл. и то при намаление.

Velvet с код, за 30 мл е малко над 100 лв.

# 260
  • София
Дени, благодаря за прекрасната празнична тема! Flowers Hibiscus
Пак се включих със закъснение. Нещо напоследък изпускам юздите. Smiley
По това време на годината обичам да нося парфюми с канела. И може би затова Неприличата Органза за мен е пефектният коледен парфюм. Yellow Heart Обожавам го. Relaxed Кара ме да се чувствам празнично и уютно. Още един който ползвам по това време около празниците е Fleur Universelle Lalique. Разбира се пак с канела! Relaxed

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 18:42 от Scintillia

# 261
Аз като човек, който носи главно унисекс, клонящи към мъжки, мога да препоръчам с две ръце https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Oud-Tobacco-61494.html - в момента го нося и е истинско блаженство, леко сладък тютюн, много издръжлив, непрентециозен и седи добре както на жена, така и на мъж.

# 262
Не мисля че по описание ще уцели някой аромата.
Например всяко описание прочетено тук, ми харесва и е красиво поднесено.
Но като помириша парфюма и не ми харесва.
Доста е рисковано начинанието...да се подари парфюм на сляпо.

# 263
Много си взискателна ти. Kissing Heart Аз пък повечето парфюми ги харесвам. Само дървесните нотки трудно ги понасям...

# 264
Тета, съгласна съм. Аз не бих посмяла да подаря парфюм, който не познавам. Само на най-най-близките си хора подарявам парфюми, там горе-долу знам какво се харесва и какво не. Но съм винаги с едно наум, че може да не се хареса.
Аз много се забавлявам да чета описания на парфюми, които познавам - обикновено описанието няма нищо общо с моето усещане, всичко е толкова субективно.
Обичам да чета и за непознати парфюми, но е все едно някой да ми описва вкуса на непознат за мен плод, или пък картина, която не съм виждала.

Много си взискателна ти. Kissing Heart Аз пък повечето парфюми ги харесвам. Само дървесните нотки трудно ги понасям...
Много добра реплика, ей сега ми просветна къде е разликата. Аз пък повечето парфюми НЕ ги харесвам Grinning Явно сме два типа хора и оттам разликите в усещането.

# 265
А,  едва ли, Лори.
Масово харесваните например тук,  като нарцисо, Си на Армани, Мон Герлен и др. ..за тези сега се сещам, изобщо не ми харесват. И на колежката..та не съм само аз.
Нищо де, дано уцели господина...Simple Smile

# 266
Не бих отказала нито един от цитираните, малцина са тези, които не ги харесват Stuck Out Tongue Winking Eye
Тета, пак тръгваш на въпреки, остави човека да прецени сам, иска предложения - получава ги.
И Мон не го закачай, че съм чувствителна на тази тема Joy

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 06:03 от •mimoza•

# 267
Тета брой ме и мен в това число, и аз не ги харесвам изобщо. 😂 А унисекс не мога да нося изобщо.

# 268
По-добре господинът да избере някой, който на него му харесва..да помирише лично той, откоркото на сляпо и по чужди препоръки.
Или да пита приятелка на съпругата си за ориентир...Simple Smile

# 269
  • Germany
А като напишете, че нищо не харесвате изобщо, какво? Става ви по-хубаво? Или смятате, че сте полезни с тези коментари? Поне напишете защо не ви харесват, все някой ще се ориентира. По тази логика изобщо не трябва да има парфюмна тема и не трябва да се подаряват парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт