Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 017
  • 670
  •   1
Отговори
# 330
Aoud Black Candy на Mancera е страхотен, страхотен, страхотен парфюм Cupid
От parfium.bg купих една мостра 2 мл и аромата вече простреля в сърцето няколко човека Grinning
По едно време Mancera ароматите бяха хит в квартала и специфичната нотка ме преследваше отвсякъде, че и ми беше омръзнало да я усещам, но това е супер ултра хубав аромат

Благодаря момичета, супер сте Flowers Sunflower Gift HeartFlowers Tulip

# 331
Al Georgiеva, може ли помощ за Черната рокля, не успявам да намеея 100мл, ако случайно си мернала.

# 332
Взех последното Black Perfecto 50 мл от Parfium - не ми се чакаше по куриери, 100 мл не видях никъде, но виждам 30 ml тук 30 и 50 мл тук, 50 мл тук

# 333
Привет, събирам мнения за това Нарцисо, според сайта трайността и шлейфът не са силните му страни, имала съм ЕДТ розово, много ми харесваше и беше доста траен и шлейфов

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Musc-Noir- … or-Her-64730.html

# 334
Взех последното Black Perfecto 50 мл от Parfium - не ми се чакаше по куриери, 100 мл не видях никъде, но виждам 30 ml тук 30 и 50 мл тук, 50 мл тук
Златна си, благодаря- намерих edt Black Perfecto Florale..но нз дали ми се заменя черешата с роза. Ползвала ли си го.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 15:27 от BrightT

# 335
Привет, събирам мнения за това Нарцисо, според сайта трайността и шлейфът не са силните му страни, имала съм ЕДТ розово, много ми харесваше и беше доста траен и шлейфов

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Musc-Noir- … or-Her-64730.html
Много си е добре откъм трайност и шлейф, сега му е времето, в по-топло натежава. Усеща се основно плод (сякаш нещо средно между слива и череша), малко роза и кожа/велур. Секси е, за мен обаче е на ръба да ми бъде твърде сладък.

# 336
Ах, колко различно го усещаме. За мен е мускус, мускус и малко сапун. Грам сладост няма и ми е за топло време определено.

# 337
Ах, колко различно го усещаме. За мен е мускус, мускус и малко сапун. Грам сладост няма и ми е за топло време определено.

А за мен не е шлейфов въобще..
Много обичам мускус и сладост. Но Нарцисо са ми едни такива "тънки" без да имат плътност и без да има грам шлейф. В това студено време не ги усещам, губят ми се.

# 338

Много си е добре откъм трайност и шлейф, сега му е времето, в по-топло натежава. Усеща се основно плод (сякаш нещо средно между слива и череша), малко роза и кожа/велур. Секси е, за мен обаче е на ръба да ми бъде твърде сладък.
Точно така го усещам и аз, сега съм с него, трайността ми е перфектна. В дъжда излъчва разкошно.

# 339
  • Стара Загора
Black Perfecto 50ml го взех миналата седмица от makeup.

# 340
Аз също му се чудя на Нарцисото от вчера. Във Фрагрантика го дават да прилича на Отровата на Диор, който съм имала преди близо 20 години и за мен си беше абсолютна отрова. Та, знае ли някой дали наистина си приличат?   Да спестя поне този разход 😄

# 341
Благодаря ви, момичета!

# 342

Но Нарцисо са ми едни такива "тънки" без да имат плътност и без да има грам шлейф.
For Her EDT ми е точно такъв. Musc Noir и Poudree обаче си имат плътност при мен. Като че ли друго на марката не съм пробвала.

# 343
Чудейки се, искам ли Black Perfecto Florale https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … lorale-50158.html
Споделете, ако някой го е разнасял във времето.
..погледнах сайта на Герлан и се ужасих- има сано класическата рокля едп и едт..и дотук.

# 344
  • Бургас
Аз също му се чудя на Нарцисото от вчера. Във Фрагрантика го дават да прилича на Отровата на Диор, който съм имала преди близо 20 години и за мен си беше абсолютна отрова. Та, знае ли някой дали наистина си приличат?   Да спестя поне този разход 😄
На коя Отрова на Диор? На Пойзън ли, нищо общо няма това Нарцисо с нея.С никоя друга Отрова също за мен.Не блести с трайност при мен, прибран парфюм е.

Общи условия

Активация на акаунт