Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 027
  • 670
  •   1
Отговори
# 345
BrightT, Black Perfeto-то отиде под елхата от мен за мен, но нямям идея как ухае и дали ще ми хареса....

Florale имаше тестер в parfium.bg и пръснах на блотер, розата ми дойде много, не ми допадна особено, но аз за мен малко рози харесвам....

# 346
Взех последното Black Perfecto 50 мл от Parfium - не ми се чакаше по куриери, 100 мл не видях никъде, но виждам 30 ml тук 30 и 50 мл тук, 50 мл тук
Златна си, благодаря- намерих edt Black Perfecto Florale..но нз дали ми се заменя черешата с роза. Ползвала ли си го.
Black Perfecto Florale не си заслужава изобщо, сравнен с Black Perfecto EDP. И много нетраен беше при мен.

# 347
BrightT, Black Perfeto-то отиде под елхата от мен за мен, но нямям идея как ухае и дали ще ми хареса....

Florale имаше тестер в parfium.bg и пръснах на блотер, розата ми дойде много, не ми допадна особено, но аз за мен малко рози харесвам....
Да аз, точно там го гледах, усети ли кожата, аз не точно. Също на блотер само тествах.
Иначе да ти благодаря, пуснах си 1 Black Perfecto edp мъниче, аз с моите дамаджани..даже звъннах в Сефора- нямат и се успокоих Simple Smile

# 348
Съвсем в кръга на шегата, Ал, щом можеш да понесеш Диоровата Отрова, Black Perfeto-то няма да те събори Wink...Прилича на гъст плодов сироп, без да е много сладък,  в който само цианидните нотки на вишневите костилки внасят аромата на вишната. Гушлив като топла напитка,  ликьор, леко тръпчив....
........
След Коледа ще чакаме отзиви, но предполагам, че ще се харесате, а и ще разнообрази дните ти извън обичайното, което носиш.Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 18:22 от Никой като Някой

# 349
На блотер усетих само резлива роза, никакво дърво, лакриц, т.н.

Всички вкъщи много харесаха двете Лолити, дори сладката повече, а Aoud Black Candy го искат на мига 🖤 Твърдо го определиха като свеж мъжки парфюм.

Чудесно понасям Хипнотичната отрова, че даже и една натюр зелена отрова съм изпръскала.

Така описано Б.Перфето и ми иде да разкъсам опаковката, но не - чака Коледа 🌲

# 350
Съвсем в кръга на шегата, Ал, щом можеш да понесеш Диоровата Отрова, Black Perfeto-то няма да те събори Wink...Прилича на гъст плодов сироп, без да е много сладък,  в който само цианидните нотки на вишневите костилки внасят аромата на вишната. Гушлив като топла напитка,  ликьор, леко тръпчив....
AL и аз мисля, че ще ти хареса..има нещо мото и колоездачно в него за мен, лично моя странна асоциация с мои любими неща.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 19:42 от bubanka

# 351
BrightT, аз предпочитам по-малки шишенца, по ме радват, примерно Datura Blanche е като буркан 😁 нула изисканост в това шише от 100 мл

# 352
BrightT, аз предпочитам по-малки шишенца, по ме радват, примерно Datura Blanche е като буркан 😁 нула изисканост в това шише от 100 мл
Права си. Някои 100ци са като буркани- примерно LVEB и Myake Drop е много смешно, ако си ги представя в чантата, но ми се къса сърцето като пръскам малки. Сега поръчах 30ml, дано хвана бройка. А всъщност спрян ли е Black Perfecto.
Друг недостатък на бурканите, губят ми се години- през които не осъзнавам, че спират или реформулират нещо.

# 353
Предполагам е спрян, защото на сайта им виждам само тези три

но аз не ги следя роклите

# 354
black perfecto има много симпатичен шлейф, вишнево бонбонен, много весел и момичешки, аз лично усещам и кожата, лакриц, не съм го разпизнавала като такъв, но може сега и да го усетя.
Днес се радвам на нова придобивка ex idolo love ans crime усъвършенствана и силно цитрусова Лира с шоколад и шлейф. Единствен минус е, че се намира трудно

# 355
  • Стара Загора
Black Perfecto e спрян още през 2019г. Даже не знам как успях да го намеря. Grinning

# 356
Al, много се надявам Black Perfeto да ти хареса! Аз усещам силно кожата, тя ми "пречи"! Спрян е, както и много други от "роклите". Никой Dior Poison не мога да сравяня с "черната рокля". За мен нямат допирни точки. Имах едно голямо парфюмно коледно желание и го получих! С помоща на моя скъпа парфюмна приятелка. Heart Предстои ми трудното решение, дали аз да го подаря?! Ако знаете, как ми се пише и какво ми коства да се въздържам... Имам да ви се хваля, със срещи, запознанства, изключително мили жестове, много доброта, много красота... Ще го оставя за по нататък.
Късно, но пробвах Paco Rabanne Fame. Много се страхувах да не ми хареса, заради шишето. Хубав е, но на мен не ми допадна. Simple Smile
Напоследък си нося Mon Guerlain Intense, много го харесвам в студ, но се оказа, че и с влагата "се разбират".

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 20:50 от Magda Dimitrova

# 357
Никой Dior Poison не мога да сравяня с "черната рокя".............. Ако знаете, как ми се пише и какво ми коства да се въздържам... Имам да ви се хваля, със срещи, запознанства, изключително мили жестове, много доброта, много красота... Ще го оставя за по нататък.
Въобще не става дума за каквото и да е сравнение между Герлен и Диор...А пък и темата е за това човек да си разказва ...или да си мълчи?

# 358
Чета аз на скъпия какво е написала Никой като Някой - Прилича на гъст плодов сироп, без да е много сладък,  в който само цианидните нотки на вишневите костилки внасят аромата на вишната. Гушлив като топла напитка,  ликьор, леко тръпчив.. а той - "Защо не го отвориш сега да го видим?" Grinning

Умирам си за цианидната нотка на вишневите костилки в компот или бонбони Mon Flowers Cherries
Lost Cherry на TF можех да влезна да тествам в бутика на ЕЛ, но просто изключих, нали съм на лакрицова вълна Simple Smile

Не сравняваме Роклите с Отровите - те са крайно несравними, но по-назад имаше питане дали някое Нарцисо не прилича на Диорската отрова.

Живи и здрави след Коледа ще пиша, наистина е нетрадиционен за мен парфюм

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 20:20 от Al Georgieva

# 359
Чета аз на скъпия какво е написала Никой като Някой - Прилича на гъст плодов сироп, без да е много сладък,  в който само цианидните нотки на вишневите костилки внасят аромата на вишната. Гушлив като топла напитка,  ликьор, леко тръпчив.. а той - "Защо не го отвориш сега да го видим?" Grinning

Умирам си за цианидната нотка на вишневите костилки в компот или бонбони Mon Flowers Cherries
Lost Cherry на TF можех да влена да тествам в бутика на ЕЛ, но просто изключих, нали съм на лакрицова вълна Simple Smile

Не сравняваме Роклите с Отровите - те са крайно несравними, но по-назад имаше питане дали някое Нарцисо не прилича на Диорската отрова.
Приемам предизвикатвлството. Lost Cherry на TF предвид цената му някак си,  смятам да пропусна, пък за останалите кой както иска....И извън играта на думи Герленското Бляк Перфето си е съвсем приемливо без да се търси какъвто и да е резон със зелената Отрова на Диор като последната, ако е еталон за ужасност, то Бляк Перфектото на Герлен въобще не му е в категорията......От това по-ясно не знам на къде...Класическата Лолита тук няма място......

Общи условия

Активация на акаунт