Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 027
  • 670
  •   1
Отговори
# 360
Black perfeto е любим парфюм на моя приятелка, на мен не ми харесва изобщо, не усещам никаква сладост в него, мирише ми на сапун.

# 361
На мен ми мирише на едно наближаващо дъно на 100-тица и 3×50мл в запас Joy
Обичам си го много!

# 362
В опит да върна милия тон, Densi благодаря, както и на всички, които дадоха мнение, мъжкото Narciso Bleur Noir parfium...ммм..разкошче. Подарих, хареса се и заедно се разносваме с Нарцисота. Аз правя ябълков кекс с канела, де..но ненужни детайли Simple Smile

# 363
На мен ми мирише на едно наближаващо дъно на 100-тица и 3×50мл в запас Joy
Обичам си го много!
Joy баш, но засега съм на дъно в опит за придобиване на, макар мизерен,  запас/ реплейсмънт.

# 364
  • Стара Загора
В опит да върна милия тон, Densi благодаря, както и на всички, които дадоха мнение, мъжкото Narciso Bleur Noir parfium...ммм..разкошче. Подарих, хареса се и заедно се разносваме с Нарцисота. Аз правя ябълков кекс с канела, де..но ненужни детайли Simple Smile
И аз благодаря на Денси за този парфюм . Разкош, страхотен мъжки парфюм. А за мен е червеното Нарцисо. Супер любим парфюм.

# 365
Честито, момичета! Със здраве и много хубави емоции да се използва!❤💗🎄

# 366
  • София
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-qaa-ed-unisex-30-ml-6 … 253/pd/D2PX6CMBM/

Този парфюм беше препоръчан, а цената е бонбон и БД

# 367
Аз днес си поръчах тези двата. На Ели Сааб предполагам, че ще ми хареса. До сега марката не ме е разочаровала. А този арабския, отново бях "инфлуенсната" от тик ток, голямо хвалене пада, ще го видя, така или иначе го намерих за 50 лв и да не ми хареса няма да ме е яд. По принцип си падам точно по цитрусови и гурме аромати, та дано остана доволна за Коледа.
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-Forever-53027.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Rawaa-51826.html

# 368
MMM вадят нова Реплика, On A Date:

https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/On-A-Date-78292.html

С ликьорена нотка.

# 369
Скрит текст:
Приемам предизвикатвлството. Lost Cherry на TF предвид цената му някак си,  смятам да пропусна, пък за останалите кой както иска....И извън играта на думи Герленското Бляк Перфето си е съвсем приемливо без да се търси какъвто и да е резон със зелената Отрова на Диор като последната, ако е еталон за ужасност, то Бляк Перфектото на Герлен въобще не му е в категорията......От това по-ясно не знам на къде...Класическата Лолита тук няма място......

О не, отровите на Диор не са еталон за ужасност. Това са красиви парфюми Simple Smile

Класическата Лолита не зная как ухае, днес се парфюмирах както си трябва с Lolita Lempicka Le Parfum 2021, че ако заумирам от аромата след спорта който ще почне след малко и без това ще влезна в банята, но вкъщи всички са очаровани - много свеж, нежен, красив и т.н., а мен нещо ме души лекичко...... не знам коя е дразнещата нотка.....хубаво че взех минита по 15 мл от двете Лолити

Сега погледнах в елинор с идея да мина да взема една утре за майка ми, но тц, свършили са вчера черните-черни рокли Grinning

Magda Dimitrova, ако ти се разказва - разказвай Simple Smile Темата е "парфюмни размисли и страсти"

# 370
Имам и харесвам класическата и нектарената черни рокли - намерила съм едно бебе от black perfecto онлайн и след последните постове в темата се чудя, дали да не го поръчам.
Иначе, по заглавието на темата - след като дълго умувах кой Goutal или Guerlain да избера за празничен парфюм, неочаквано и за самата мен се спрях върху DIOR J’adore Parfum d'eau.

# 371
Ох, DIOR J’adore Parfum d'eau е прекрасен. Напоследък съм почти всеки ден на партита и се отрових от силни и тежки парфюми, та през деня ми се носи нещо леко и нежно. Слагам го и ми е добре. Нося няколко пъти и Шанел №5, чуден е.

# 372
densi, а как е като трайност новия Жадор? Нали не изветрява като водичка? Много ми харесва и на мен, но все не смогвам да го тествам откъм трайност.Петицата на Шанел аз я преоткрих наскоро, много страшна ми беше преди години, но вече не. Много улегнал и спокоен парфюм, добре балансиран, класически, елегантен.Сега обмислям едно Coco EDP, но още не мога да се реша, ще трябва пак тест за припомняне. ЕDT не успях да нося преди време и размених.

# 373
Здравейте,неделни! Преди време бях писала за представата ми за празничен парфюм, като основно я асоциирах със синтетични,в добрия смисъл,нотки. Вчера обаче проумях,че за мен силна доза празничност и класа носи червиленият оттенък. Онзи, хубавият, класически и не-гранив. Търсих във Фрагрантика,но вие сте ми по-надеждни Simple Smile кой парфюм за вас е червилено-стилен? А ако към него добавим и тютюнче...мммм....

# 374
densi, а как е като трайност новия Жадор? Нали не изветрява като водичка? Много ми харесва и на мен, но все не смогвам да го тествам откъм трайност.Петицата на Шанел аз я преоткрих наскоро, много страшна ми беше преди години, но вече не. Много улегнал и спокоен парфюм, добре балансиран, класически, елегантен.Сега обмислям едно Coco EDP, но още не мога да се реша, ще трябва пак тест за припомняне. ЕDT не успях да нося преди време и размених.
Не е ат най- трайните, но при мен стои около 5 -6 часа, което напълно ме устройва.
О, Коко Едп вземай!❤🌹

Общи условия

Активация на акаунт