Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 006
  • 670
  •   1
Отговори
# 405
Нa мен ми допадат и двата , без да са нещо невиждано . Женският ми е един от любимите , много често посягам към него , а имам доста избор . Уютен ми е , но да отбележа, че е доста сладък , иначе е доста харесван .

# 406
харесвам и нося мъжкия, топъл, с добра трайност е, не е свеж
женският е монотонен и сладък, лесно ми омръзна

# 407
Имам и ползвам с удоволствие This is her. Много траен е на моята кожа, но в никакъв случай не мога да го определя като свеж. Наситен и плътен есенно-зимен аромат, макар че виждам от мнения, че се носи всесезонно.

# 408
This is her си го бях поръчала точно с идеята за топла и уютна ванилия, е да, ама не и при мен. Усещах само розовия пипер, задушаваше ме, даже главоболие имах от него. Пробвах 2 пъти да го нося, но накрая го подарих.

# 409
Дали го намалят и с колко този парфюм на Yves Saint Laurent
Elle?

Скрит текст:

Този парфюм е спрян преди време. Много е хубав! Прекрасен! Според мен, става за всякакви поводи. Изискан, безкрайно женствен и красив, изразителен и същевременно ненатрапчив.
Но аз лично имам силни съмнения, че това, което сега се предлага по сайтовете е оригинално. Казвам го от личен опит.

# 410
В момент на среднощно умопомрачение по нещо сладко поръчах https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-L … Parfum-74914.html
Силно се надявам да не се окаже греда.

Днес ще водя Belle в офиса като за последен работен ден за годината, нямам толкова забелязван и харесван парфюм в колекцията си.
Всъщност излъгах, I want Choo Forever се оказа всеобщ любимец.

# 411
Ооо, Смарти, честито! ❤❤❤❤Звучи невероятно и аз го искам. Няма греди за мен при Скандалите, винаги са хубави. Откъде го поръча?

# 412
Само в Парфимо го намерих, не съм поръчвала от там от доста време и дано дойде преди Коледа Kissing Heart

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 07:59 от Smartie

# 413
....
Всъщност излъгах, I want Choo Forever се оказа всеобщ любимец.

О, този е много грабващ! Heart

# 414
Скрит текст:
Здравейте!
Може ли мнение за тези два аромата Zadig & Voltaire:

Подходящи ли са за покупка на сляпо? Свежи и трайни аромати ли са? Стават ли за подарък на млади хора, които си имат всичко? ☺️
На въпроса: подходящи са за покупка на сляпо, лесно се харесват. Не са много трайни, особено дамският. Стават да подарък на млади хора, определено, но все пак няма как да е 100 % сигурно, че ще са подходящи. Парфюмният подарък, освен ако не е предварително уточнен, си е риск.
За млади хора, които си имат всичко препоръчвам да погледнете и ароматите на Coach, вероятно няма да са ги срещали и са много добри като трайност, аромат и качество. Подредила съм първо мъжките:
https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-for-Men-45343.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Blue-60332.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-the-Fragrance-38855.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Dreams-58846.html

Има ги за проба в Дъглас, Бюти зоун и т.н.

# 415
Дали го намалят и с колко този парфюм на Yves Saint Laurent
Elle?
Скрит текст:
Този парфюм е спрян преди време. Много е хубав! Прекрасен! Според мен, става за всякакви поводи. Изискан, безкрайно женствен и красив, изразителен и същевременно ненатрапчив.
Но аз лично имам силни съмнения, че това, което сега се предлага по сайтовете е оригинално. Казвам го от личен опит.
А, дали има подобен аромат? Ползвах го преди години и сега го искам пак, но и цената му е 2 пъти по висока.

# 416
  • Бургас
Само в Парфимо го намерих, не съм поръчвала от там от доста време и дано дойде преди Коледа Kissing Heart
Смарти, душице много е хубав Ле Парфюм, моят вече е при мен! Трябвало е направо да е друг парфюм според мен, няма гените на другите от семейството.Няма го медът от класическият първи Скандал и Би найт, не е плодова секси бомба като Со Скандал.Този е карамелено изкушение, сол, жасмин, ванилия и ако харесваш Хипнотичната Отрова би трябвало да ти допадне.За мен определено имат общо подкрепям тези, които ги сравняват.Но пък други може да не намират прилики, трябва си тест.Разбира се не са еднакви, Ле Скандал няма неговата трайност, но тя Отровата е брутална отвсякъде.В първите часове при мен е много силен и превземащ.Някои се оплакват, че бил нетраен, при мен е супер траен и изсъхва разкошно.Разпръсква секс Smile, кутията и флаконът му са брутално красиви.Един карамелен тофи разкош.Разкажи и ти като го получиш.Ще се радвам Мимозата също да се включи, заедно ги получихме.Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 11:50 от Bright Crystal

# 417
И на мен ми е любопитен Scandal Le parfum,но макар обичайно да взимам на сляпо с този няма да рискувам.
По пирамида много харесвам Хипнотик пойзън,но майка ми се пръска няколко дни с него и направо ме удря във вестибуларния апарат,ужас ми е.
Та приликата ме притеснява и ще го пробвам,когато имам възможност.
Бях писала с колебание за La Belle и This is her и в крайна сметка взех Скандал,ами доволна съм.
Убийствено излъчване има,трайност-прекалена. Joy

# 418
Здравейте!
Не разбирам като вас от парфюми и не съм запозната със сайтовете за продажба, но имам конкретен въпрос:
Бях купила Jour d'Hermès Absolu от парфюмерия, горе-долу когато излезе (сега проверих, че е било 2014, не е толкова отдавна), а след това веднъж купих "зареждане" от сайта на Hermès. Сега влязох с идеята пак да купя и няма! Единствено предлагат едно миниатюрно шишенце от 30 ml.
Какво означава това? Означава ли, че парфюмът е спрян от производство и никога повече няма да го намеря? За големи опаковки за зареждане да не говорим?

# 419
  • Germany
В момент на среднощно умопомрачение по нещо сладко поръчах https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-L … Parfum-74914.html
Силно се надявам да не се окаже греда.

Смарти, не се притеснявай изобщо, много е женствен, носим, модерен и комфортен. В края на лятото го коментирахме със съфорумки и ето какво споделих тогава:

Както и че на мен не ми прилича на Хипнотичната отрова

Виждам, че доста сходно го усещаме с Брайт Кристал, но ето, тя го оприличава на Хипнотичната отрова, а аз не откривам прилика помежду им. Но при всички положения ще ти хареса, много е мадамски.

Barbabeau, да, спрян е, както и много от парфюмите на Hermes. Забелязах, че се изнасят от немския Дъглас, и че няма нови зареждания, а само продават до изчерпване на наличности. Ако го иткриете някъде се запасете, че явно няма да го има повече.

Общи условия

Активация на акаунт