Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 960
  • 670
  •   1
Отговори
# 540
Честита Коледа!
Получих за подарък Mugler Alien EDP, но така и не мога да му свикна. EDT ми допада много, но EDP ми е сякаш много дървесен и тежък. Дали някой усеща толкова голяма разлика, колкото аз. Вчера цял ден бях с новия, но ме задушава. Днес, сложих EDT, тъй като имам малко останал, и се чувствам много приятно. 🤔 😁
И още едно питане, с кой парфюм можете да сравните Elie Saab Girl of now? Много му се чудя от месец, тъй като прочетох хубави отзиви.

# 541
Бъдни вечер и Коледа изкарах с Армани Си.

# 542
На Коледа бях с Bvlgari Omnia Coral.

# 543
Весела Коледа на всички! аз съм силно хремава и безпарфюмна. ММ ме замества с elixir de merveilles
имам доста за тест и разносване и нямам търпение парфюмната принудителна ваканция да свършва

# 544
  • София
Вчера цял ден от сутринта се наслаждавах  на Lune Feline. Приказен е!

# 545
Весела Коледа, прекрасни! Бъдете много здрави и носете парфюмите си с удоволствие!

За Бъдни вечер се пръснах с една мостричка на Montale Cafe intense.
На Коледа бях с Crystal noir. ❤

# 546
Светли, уютни и щастливи празници на всички парфюмни съзаклятници Kissing Heart

На Бъдни вечер бях обилно полята с Блосъм лов на Амуаж, усещах го силно в косата си и на другата сутрин.

Под елхата ме очакваше една чаровна 30-чка от новият Scandal edp- кутията е разкошно червено кадифе, бутилката също е много красива. Самият сок е секси комбинация на жасмин- сочен и леко индолов, след който обаче бързо идва вълната ала Хипнотична отрова. Красив, плътен, леко упойващ аромат, но! усеща се интимен, без особен шлейф или сияж, определено създаден за по-близки контакти Smirk

Днес бях на разходка и припаднах по Orchid Leather на Ван клийф върху любима приятелка, офъщях се доволно и ще го дебна на нормална цена.

На Нова година ще съм в буйна компания, предполагам ще се носи тютюн на талази, та най-вероятно ще извадя тежката артилерия, а именно Nuit Noor на Ели Сааб- доказан трепач.

# 547
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави и много щастливи!
Бях с Coco Mademoiselle edp, мъгла за коса и от новото за мен L'eau Privee. Три в едно за здраве и късмет. Christmas Tree

# 548
На розова вълна съм и Ros &Magnolia рязко ме заинтригува 🌹

На Бъдни вечер бях с Rose Alexandrie и по нощите като отворихме подаръците я залях с Black Perfecto LPRN и се получи приказна комбинация.

Elits@ 🖤 и ние много му се радваме 😎

Двете Лолити Лемпики ги подарих, на мен ми бледнеят пред тази черна рокля и няма смисъл да ги държа.

Това виртуално място ми е ултра любимо 💖
Al чета чета и виждам колко му се радвате Simple Smile. Има защо . Аз имам едни 50 от около две години. На влажно време просто обожавам тази черна рокля. Замислям се за бекъп бутилче.
За Роза и магнолия ми е толкова тъпо. Едва ли някъде ще изпадне точно този вариант. Надеждата ми е някоя заблудена душа в пристъп на лудост да реши да се разделя с него и аз да съм на точното място в точния момент. Повечето на Jo Malone са ми или слаби/нетрайни или аромата просто не е моя но този си ми заспа. Ще дебна и ще се надявам на Коледно чудо през която и да е част от годината.

# 549
  • Пловдив
Има ли някой запознат  и ползващ марките Allvernum  и Vera Wang ?

# 550
Има ли някой запознат  и ползващ марките Allvernum  и Vera Wang ?
Ирис и пачули, и момина сълза и жасмин на Алвернум са чудесни бюджетни решения. (Обсъждани са във форума). Принцесите на Вера съм подарявала на тийнейджърки и са били много доволни.

# 551
  • by the sea
Весела Коледа Flowers Evergreen Tree
Изборът ми беше лесен избирах от каквото имам мини и травъли, понеже пътувам, дните около празника съм с I Want Choo, а на 25-ти бях с Mon Guerlain Florale.

# 552
Честита Коледа!
Получих за подарък Mugler Alien EDP, но така и не мога да му свикна. EDT ми допада много, но EDP ми е сякаш много дървесен и тежък. Дали някой усеща толкова голяма разлика, колкото аз. ...
Да. Simple Smile Аз усещам. Определено предпочитам по-леката ЕДТ.
Иначе, ароматът е много ярък. Наскоро го бях надушила на входа на едно квартално супермаркетче, по следата изчислих ухаещата дама... Напомни ми на светеща комета с опашка. Simple Smile Simple Smile  Няма грешка какво се носи, от кого се носи. Simple Smile

# 553
Втори ден нося Armani Si. Един от най-женствените парфюми, които познавам. Харесвам много Кейт Бланшет, но, да си призная, не ми се струва подходяща за рекламно лице на точно този парфюм. За мен Si е брюнетка с по-топло излъчване.

# 554
На мен ми идеална, защото пък го свързвам с руси жени.

Общи условия

Активация на акаунт