Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 495
  • 670
  •   1
Отговори
# 630
Няколко часа преди НГ, да помоля за малко отзиви за трайността на I Want Choo FOREVER (черният)?

Вчера си получих отливката и наистина е страхотен аромат, но трайността е нищожна, което ме изненада много неприятно.
Имам първообраза и с няколко пръскакия сутрин, след това го усещам цял ден. Очаквах нещи подобно и от този.
Тъй като е отливка и не мога да съм на 100% сигурна от къде е купуван и доколко е оригинален ми е интересно да чуя как се държи при вас? Simple Smile

# 631
  • Sofia
Няколко часа преди НГ, да помоля за малко отзиви за трайността на I Want Choo FOREVER (черният)?

Вчера си получих отливката и наистина е страхотен аромат, но трайността е нищожна, което ме изненада много неприятно.
Имам първообраза и с няколко пръскакия сутрин, след това го усещам цял ден. Очаквах нещи подобно и от този.
Тъй като е отливка и не мога да съм на 100% сигурна от къде е купуван и доколко е оригинален ми е интересно да чуя как се държи при вас? Simple Smile

По-нетраен е от първообраза, но на мен и той не ми е кой знае колко траен. Иначе са хубави аромати и двата.

# 632
И при мен е много нетраен. Пробвала съм го 3-4 пъти на кожа. 2 часа някъде трайност, не повече получавам от него.

# 633
По-траен е пръснат върху коса и дрехи, I Want Choo Forever, върху моята суха кожа се задържа за не повече от 2 часа.

В последните дни редувам Knot eau Florale и Love Mimosa, в това слънчево сухо време хич не ми е до тежки сладости, ванилии и тем подобни.

Довечера най-вероятно ще сложа голямата ми парфюмна любов и откритие на 2022-ра, а именно https://www.fragrantica.com/perfume/Memo-Paris/Marfa-37185.html

Весело посрещане на новата година, и нека тя донесе на всички ни мир, спокойствие, щастие и много любов, вкл.  парфюмна Heart

# 634
  • BG-DE
При последната ми поръчка една от мострите беше Prada Paradox и днес реших да я видя като как е, не знам защо но парфюмите на Прада никога не са ме привличали и ако не ми беше направило впечатление преди Коледа, че на опашката в Мюлер всеки втори го купуваше сигурно така и нямаше да я отворя и по-добре, защото просто се влюбих в този аромат и сега и него ще го мисля 😂
Весело посрещане на Новата година 🎇🎆🧨

# 635
За съжаление, на моята кожа Forever, се задържа даже по-малко от 2 часа. А така ми харесва и имах надежда за него.
Евентуално при следващите по-големи намаления мога да се обзаведа с едни 40мл, просто да си имам.б:grinning:

# 636
Момичета и момчета, моля препоръчайте ми тъмен и хладен аромат. Любимецът ми в тази посока е Moonlight patchouli VCA, търся му другарче Blush
Черната орхидея ТФ е почти идеален, но в началото при мен е една цветно-плодово-киселееща експлозия, която затихва прекалено бавно.
Не ме е страх от мъжки аромати, стига да не е сладкарски и да е наистина хладен, а не топъл.

Весело празнуване, на който ще празнува. Аз съм недоспала днес и може би ще проспя новата година.

# 637
  • BG-DE
Може би Noir de noir? Не знам доколко може да се опише като "хладен" ,обаче за мен и Черната орхидея не е такъв 🤔

# 638
Желая весело посрещане на новата година и нека бъде за всички здрава, щастлива, успешна и изпълнена с много нови парфюмни любови!

Тази вечер ще бъда с последната придобивка - Histoires de Parfums 1899. Радвам се, че завършвам годината с бранд, който нямах до момента и си пожелавам да започна 2023-та с нещо тотално непознато и различно. Simple Smile

# 639
Някой знае ли от къде мога да си взема отливка, тестер или нещо подобно на i want choo? В малък град съм и няма как да тествам оригинал, то дори реплики няма а не искам да поръчвам на сляпо...

# 640
Някой знае ли от къде мога да си взема отливка, тестер или нещо подобно на i want choo? В малък град съм и няма как да тествам оригинал, то дори реплики няма а не искам да поръчвам на сляпо...

Има една група във Facebook, по-долу ще пусна снимка на името.
Там в търсачката може да потърсите по името на парфюма. Виждала съм няколко човека, които предлагат отливки от въпросния. Simple Smile

# 641
Тази вечер съм с Musky Garden на Mancera. Изпръсках последните капки с идеята да завърша годината с парфюма, който ще ми е първата полупка за 2023. Обожавам го!
 Весело посрещане на Новата Година!

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 11:52 от effe

# 642
Чудна да е новата 2023, скъпи приятели! Тази вечер сложих за последно Ange ou demon le secret elixir *подсмрък*- поне да завърши както трябва старата година. Обожаем ми е...

# 643
Здравейте! От Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy и Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything, кой бихте ми препоръчали да избера?

# 644
Честита нова 2023 година, приятели! Heart Желая ви здраве, обич, спокойствие, вдъхновение, хармония, мечти, красота и доброта! Heart Благодаря ви, че бяхме заедно през изминалата година! Heart Надявам се, да бъдем и през новата! Heart
Новогодишният ми аромат...Guerlain Shalimar Souffle Intense
Heart Честит имен ден, на всички именници! Heart

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 11:14 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт