Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 492
  • 670
  •   1
Отговори
# 645
Честита Нова Година! Nature Sparkles
В последната нощ на старата година бях с "Хабиби" на Арабианс сикрет. Променил си е цвета нещо Thinking, но е приказен аромат, малко алкохолен, сладък като стафиди, и го чувствах доста добре, макар да пръснах само два пъти. Впрочем аз не пия, затова и алкохолният аромат не може да ми е идвал отдругаде. Joy Но това е зимният облик на "Хабиби", през лятото не съм го усещала.
Бъдете здрави и много успехи през новата година!

# 646
Честита Нова година, да бъде ароматна и вдъхновяваща!
Вчера и днес нося Armani Si.

# 647
Честита нова година и от мен!
Да сме живи и здрави и много парфюмно щастливи! ❤️
Днес съм с Nomade Naturelle 😍

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 14:01 от Lale_Lili

# 648
Честита Нова Година! Бъдете здрави и успешни!
Аз също посрещнах празника с Chloe Nomade Naturelle Heart

# 649
  • Бургас/Пз
Честита да е Новата 2023 година! Много сбъднати желания за всички!

Здравейте! От Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy и Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything, кой бихте ми препоръчали да избера?
На мен Anything ми е любим. Буквално бях пристрастена към него. Един от малкото парфюми, които съм повтаряла. Крейзи не успя да ме спечели, въпреки че няколко пъти го пробвах, така и не го купих.

Forever Jimmy choo за мен е много траен. Дори и в следобедните часове колегите казват, че го усещат. А пък на шаловете мирише с дни,което не е много добър вариант, защото тях не ти пера често.

Посрещнах Новата година с червеното кубче на Нарцисо и го приключих, което ми беше цел за 2022 г Simple Smile

# 650
Честита Нова година прекрасни!
Здраве и късмет!

Вчера на парти с LouLou, днес с Rose Alexandrie.

# 651
Честита Нова Година!
Бъдете здрави, щастливи, с много успехи и желани парфюми. Имайте спокойна и благодатна година, изпълнена с доброта, усмивки, хубави преживявания и добри хора!

Вчера бях вечерта традиционно с Коко ЕДП. Днес мъжът ми и татко са именици и има големи тържества в семейството. По този повод ще носим новите ни два парфюма на Килиън. Аз Good Girl Gone Bad Eau Fraîche, а той Sacred Wood.

# 652
  • Стара Загора
Честита Нова година! Бъдете здрави и благословени! Снощи бях с Allvernum iris & patchouli Heart.

# 653
  • София
Честита Нова Година!!! Желая на всички здраве!!!  От известно време само с

# 654
Много се чудя на личи-розата Червена обувка. Тествах, но без разносване и не знам след първоначално фъс как се държи? Може ли да споделите вашето усещане. Носи ми се нещо Идоло подобно Simple Smile

# 655
за много години, парфюмания Simple Smile В празничните ден и нощ компания ми правят black phantom и angelique noir тествах и трика с четката за коса, доста добър сияж постигнах с анжелик

# 656
Честита нова година! Бъдете здрави, щастливи и благословени!
Избрах да завърша годината с JPG La belle, a днес съм с Carner  Barcelona - Tardes. Вече се оглеждам за нов аромат подходящ за пролетта. Кой бихте избрали Idole Nectar или Jour d’hHermes absolu?

# 657
Честита да ни е 2023! Здрава и мирна!
Посрещнах я със So Scandal.

# 658
За много години, парфюмни другарчета!
Имам код за отстъпка за 40 евро от Милър Харис. Само за пълноразмерни парфюми, валиден до вторник. Някой ако го иска, да си каже Grinning https://eu.millerharris.com/

# 659
  • Враца
Честита нова година!
По празниците "превъртях" 5-те ми шанела (алюр едт и едп, алюр сеншуел, коко мадмоазел и мадмоазел интенз), действат ми мноооого добре, много празнично, много уютно. И вече съм категорична, Мадмоазел е по-мой , от Мадмозел интенз!  А, най - добре ми е с Алюр ЕДП.

Общи условия

Активация на акаунт