С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 33 915
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Първа и втора група са напълно нормални . Не знам защо масово момичетата си мислят , че втора е проблем . Има фактори , които влияят на групите . Ако пуснем в три различни месеца Цито , единия може да бъде първа , другия втора , третия пак първа .

# 721
Believe*, пожелавам ти от тук нататък всичко да е наред и мъниците да стоят на топло максимално дълго! От опит за пренаталния тест, разбира се ще се консултираш с лекар, но когато аз бях бременна с близнаци ми казаха, че процента на точност на тестовете пада при двуплодните бременности и ако няма нищо притеснително на ФМ, не ми го препоръчват.
svetlozara, стискам палци стойностите от кръвния да са добри и с правилната терапия това бебче да се задържи до успешен финал!
m-angel, бързо оздравяване на всички вкъщи!
S.G.C, аз от години съм 2B група. Не ми попречи на инвитрото, забременях и родих.

# 722
  • Казанлък(Бургас)
S.G.C.аз все излизам втора група, и съм забременяла няколко пъти. 😉

# 723
Светлозара, прекрасна новина!❤️ Тихичко честито! Чакам хубаво ЧХГ от теб 🍀
m-angel, дано всички са по-добре днес! Бързо възстановяване! ❤️
S.G.C., пожелавам ти февруари да се похвалиш с хубаво ЧХГ! ❤️🍀☺️
ПП  На единия от трансферите ми и аз бях IIB, като ходих за колпоскоп по препоръка на репрото и всичко беше наред.

# 724
Благодаря ви за подкрепата!
Аз също съм 2ра група не се притеснявай.
2402 и аз така четох за това го оставих за сега и ще чакам срещата с докторката и ще преценяваме. Дай Боже всичко да си бъде наред! 🥰

# 725
Честито на всички за добрите новини🍀☺️
Мен нещо музата ме връхлетя днес 😂

"Навън сняг заваля, а на теста виждам втората черта"

"Февруари-месеца на любовта, донеси ми моля, втората черта !"

"Дядо Коледа някои ни подмина, но пък Купидон ни носи плюсчета и за догодина"

"Пролет идва вече, и с нея носи за всяка по едно мъничко човече"

"Идва време на кокичета и минзухари, с две черти-всеки ще се похвали"

"Баба Марта наближава, нямам търпение тук да се похваля"

"Мартеничка връзвам за късмет, а в темата валят плюсчета навред"

"-Бабо Марто де така?
-Отивам в БГ-мама да им ръсна на теста по една допълнителна черта" 

И с тва вече съм бърнаут 😂😂

# 726
Мери, прекрасни предложения! 😍 Определено имаш талант! 😘

# 727
Мери, прекрасни предложения! 😍 Определено имаш талант! 😘

Благодаря 🥰❤️Може да се прекръстя на Деса Поетеса..И като нейните ми идват на моменти, ама не ги споделям 😂😂😂

# 728
Believe, честито за двата бебока и от мен! Много дълъг път сте извървели, но си е заслужавало!
Желая ти възможно най-леката бременност и след 7 месеца да си ги гушкате! People Baby People Baby

Светлозара, честито и на теб, а тъкмо преди няколко се притесняваше.
Чертичката е много хубава за 5 дена преди М, чакам с нетърпението ЧХГ-то днес! Nature Star2

Добре дошли отново и на старите муцуни и да ни покажете пак как да се изнасяме в отчетни!

# 729
Пуснала съм ЧХГ и Прогестерон в Кандиларов.. още в ранни зори.. И към момента още не са излезли резултати. Това май не е нормално, обикновено ми излизат до 16:00. За Варна става на въпрос. При вас Кандиларов бавили ли са се с резултати?

Редактирам: излязоха резултатите, как ви се струват? Принципно съм 26 ден от МЦ.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:02 от svetlozara98

# 730
Светлозара, добре ми се струва, ама трябва след 2 дни да си пуснеш контролно за ЧХГ, за да видиш как нараства. На кой ден ти е овулацията от цикъла? Ако е била на 15 например, то днес си 11 дни след нея и ЧХГ звучи ок.

# 731
Светлозара, за 4 дена преди М резултатът и на двете ти е страхотен.
Проследи го и след два дена, но според мен няма за какво да се притесняваш!

# 732
Овулация не съм засичала - следвам метода опит през ден. Та, на 13 ден ме болеше като при овулация. Ако тогава е била, значи трябва да съм 13 дни след овулация. Не знам, ще видим. В сряда ще пусна пак ЧХГ и ще видим накъде вървят нещата..

# 733
  • София
Супер е резултатът! Стискам палци да се покачва по учебник и всичко да завърши с успешен финал!

# 734
Здравейте и от мен! Имаме си едно сладко човече на 1.5г., но с татко му много си мечтаем за още едно. И ето, след 8 месеца безуспешни опити, реших да се присъединя към вас.
Видимо след предишното секцио всичко е наред, имам си и овулация, но на микробиологията днес ми излезе бактерия - pseudomona aeruginosa, както и Candida albicans. Предишната бременност приключи преждевременно заради пукнат около плоден мехур и отново кандида в първия ден на 8 месец. Слава Богу всичко е наред.
Докторът предписа антибиотично лечение за мен и мъжът ми и днес почваме.
Има ли други сблъсквали се с тази бактерия? Аз лично я чувам за първи път. И дали това би могло да е причина да не се получава?

Общи условия

Активация на акаунт