Раздяла след Коледа? ... или може би аз трябва да се променя?

• 11 270
  • 182
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Меланхолик и интроверт да не се бърка с крак от маса.

# 121
Беж краченца, да бягаме.
Как си представяш в днешно време без пари да живеете, докато той медитира?

Ток, вода, дърва, въглища, хляб, лекалсвтва, дрехи, храна.. Колко да е голям тоя двор, че да си произвежда сам всичко... Ами дете ако имате, и него ли с маркуча ще къпеш, дрехите на реката ли ще переш... Стадо овце ли ще пасеш, на ръка ли ще жънеш, тъчеш и предеш.

# 122
Аз не разбрах вече си решила да го зарязваш, но не искаш да е преди Коледа и затова ще ходиш у вашите ли?

# 123
Четох, четох - абе аз ли недоразбрах, или този човечец омаловажава болестите на другите?

# 124
Той си е самодостатъчен… Не му трябва никой , за да е щастлив😁
Авторке, не се променяй заради никого! Не си заслужава! Не се опитвай да се нагодиш според него и не се чувствай виновна, че не си била винаги “флайинг хаййй”.
Събери се с такъв, който няма да те кара да се чувстваш, както се чувстваш сега-недостатъчна!
Никога няма да си!
Просто той си е достатъчен сам на себе си!:)

# 125
  • Далечният изток
Аз се чудя, ако на него някой ден в живота му се случи нещо негативно, загуба на близък, нещо драматично, дано не разбира се, ама живот... всичко може да ти поднесе, как ще реагира? Дали няма да има нужда от близък човек да си сподели... Едва ли ще си пее и свирка. Просто е егоист, без никаква способност да се постави на мястото на другия.

# 126
Четох, четох - абе аз ли недоразбрах, или този човечец омаловажава болестите на другите?
Човечецът не иска да го натоварват.
Но и аз се чудя като АИДА: а когато той се случи нещо да пострада - все така философ  ли е? Все някога и той може да има нужда от помощ и съчувстие и тогава...

# 127
Аз като чуя някой да казва, че иска де бъде "по-добрата версия на себе си" бягам с 200.
Къде ви пълнят и обработват мозъците, не знам, но звучи като добре заучена фраза, която само ви издава.

# 128
На мен ми изглежда зле прикрита психопатия това. Другите да боледуват и да си затварят човката, той не ще в матрицата. Ако той обаче се разболее, ще търси синьото хапче.
Авторката дано не легне наистина болна, преди да са се разделили, че ще тръгне към вечните ловни полета.

# 129
...една жена трябва да си крие болките пред мъжа, да е вечно весела. Окуражава ме да работим над връзката си защото следващия ще е същия така или иначе...

Топ съвет. Все пак нали на цирк е отишъл, а не е в някоя сълзлива драма, развличай го по-старателно. Успех! Но имай готовност, в един момент да бъдеш заменена, когато се появи по-приятна мадама (весела, духовна, симпатична и прочие).

Брат ми имаше за кратко такъв съквартирант.
Искаше вън от матрицата, ама по цял ден в социалните мрежи. Имаше арт идеи ама техните трябваше да му пращат пари от чужбина, че на 29 не се хващаше на работа. Иначе йоги, енергии, чакри, веганизъм, слънцеядство и позитивизъм много ги разбираше. И мадамите също.

# 130
А той как работи над връзката?

# 131
На мен ми изглежда зле прикрита психопатия това. Другите да боледуват и да си затварят човката, той не ще в матрицата. Ако той обаче се разболее, ще търси синьото хапче.
Авторката дано не легне наистина болна, преди да са се разделили, че ще тръгне към вечните ловни полета.

Познавам такъв близо 50 годишен мъж. И той като е болен гледа веселичко. Не търси обгрижване и съчувствие, а да му се каже, че нищо му няма. Иде ми да го удуша дето съм му никаква! Има проблем с черния дроб и много висока пикочна киселина, ама какъв бил живота без биричка и пие. Има проблем със щитовидната, но то било от стреса и това ще мине. Има проблем и със сърцето донякъде, ама той гледал да живее здравословно и не си пие хапчетата.
Не е чак такъв егоист, зяпащ в телефона като говориш сериозно нещща, но на всичко гледа толкова лежерно позитивно, че покрай него ставаш черноглед на квадрат в опит да си реалист.

# 132
Тоя на авторката няма да е от тия. То това си е направо песен.
Хипито не иска жената, с която живее, да го натоварва с болките и болестите си, че му разваля рахата и веселата атмосфера. Тоя тип хора, като им се случи болест или трудност на самите тях, проклинат целия свят и изпадат в "дупка".

# 133
Тоз човек има проблем с всичките си органи. Нито ще му ги решиш, нито ще го накараш да промени мисленето си. Като зазлее, ще се уплаши, не го мисли.

# 134
Четох само първата страница.
Искам да кажа - да, изчакай след Коледа. На Коледа се преоблечи като Снежанка, това ще го развесели. Ще види каква купонджийка си.

За всеки случай да кажа, че се шегувам, че знам ли... Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт