Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 940
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 105
А кода за намаление хваща ли Шанел? Защото вчера като погледнах останах с впечатление че не важи за него.
С доставката на превозвач за тези които аз търся цената ще е същата като в Парфюми Шоп ако няма код или нещо друго да свали от цената.

# 106
Код не хваща за намалени. Поръчката с превозвач идва за не повече от 5 лева, няма как да е като като на парфюми шоп. Плюс мострите, плюс шесте минита бонус. 100 мл Коко Мадмоазел 103.93 евро в дъглас.де. В парфюми шоп нет 241.99 лева.Дори и с кода за отстъпка пак е 225. Нямам съмнения в парфюми шоп нет, но като става дума за Шанел все пак имам едно наум откъде да се поръчва.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 08:52 от *Emia*

# 107
*Emia* аз гледам 35 мл и затова ми се стори че са на една цена. Права си, но на мен лично точно 100 мл не ми трябва и не искам да затварям тези пари в него. Иначе се съгласих веднага щом изброи и подаръците и всичко 💐

# 108
*Emia* аз гледам 35 мл и затова ми се стори че са на една цена. Права си, но на мен лично точно 100 мл не ми трябва и не искам да затварям тези пари в него. Иначе се съгласих веднага щом изброи и подаръците и всичко 💐
Разбрах, благодаря за пояснението! Flowers Hibiscus Аз като върл любител на Шанел 35 мл отдавна съм отсвирила и не ги гледам, това е един напръстник. Ще замине за нула време. Иначе обожавам малките им разфасовки, чудни са шишенцата.

# 109
  • София
Emia, какви са тези 6 минита, как се добавят? 2 Шанела сложих в кошницата в немския Дъглас, но не добавя минита…

# 110
Emia, какви са тези 6 минита, как се добавят? 2 Шанела сложих в кошницата в немския Дъглас, но не добавя минита…

С код Nikolaus  за поръчка над 89 евро

# 111
Toni_baraboni, страхотна си! Flowers Hibiscus

Винаги казвам, че повече хора, правим по-качествена и полезна работата тук!

Валери, благодаря ти, но аз сънувах това Sad

Добре де не е ли този:Егоист от вчера го има 161 лв е с кода.

# 112
  • Златна Добруджа
В Делириум - минус 20 % за комплекти + код WELCOME10 за още 10%

# 113
  • Варна
Да споделя, че отказах моята поръчка от monna. Шалимар Суфле де Люмиер и Джентълмен. На 5ти ден не е изпратена и междувременно реших, че не са ми необходими. Скоро няма да ми стане любим този сайт.

# 114
Днес ми се обади дама от вчерашния сайт..от който всички дружно, по "вина" на Милен, напоръчахме кило Шанели Grinning...във вторник щяла да бъде при мен, по спиди...

# 115
  • Стара Загора
Винаги парфюмите на Шанел са били по-евтини в немските сайтове - Дъглас и Flaconi, понякога и в Сефора. Миналата седмица си поръчах No 19 от Flaconi под 100 евро.

# 116
  • До сърцето...
Благодаря на Атти и на Бубанка за помощта в пускането на новата тема. Страхотни сте, момичета! Hug

Благодаря и на Милен и Фръц! за актуализирането на таблицата от първи пост, ако се навиете и да продължите да я държите актуална (и с моя помощ де, но аз понякога изпускам, забравям, греша, абе две глави са повече от една), ще бъда  признателна безкрайно Kissing Heart

# 117
Направих поръчка от Дъглас, но явно съм нямала регистрация. Платих с карта. След това се регистрирах, но, разбира се, поръчката ми липсва в "история", защото регистрацията е направена след това🙃
Има ли начин да проследя дали всичко е наред и как се движи поръчката, защото всъщност е подаръчен комплект за определен повод 😚
https://douglas.bg/giorgio-armani-acqua-di-gio-profondo-68370
Парите по картата са блокирани. Май ми остава просто да чакам.

# 118
  • Враца
Нямам регистрация в Дъглас, винаги всичко е било наред, но не си спомням подробности, как точно се случват нещата при тях.

# 119
  • Sofia
Да споделя, че отказах моята поръчка от monna. Шалимар Суфле де Люмиер и Джентълмен. На 5ти ден не е изпратена и междувременно реших, че не са ми необходими. Скоро няма да ми стане любим този сайт.

Аз също ще си откажа поръчката. Когато поръчвах, даваше, че на 01.12. може да се вземе от офиса. Е, не беше там, както и три дни по-късно ни звук, ни стон от тях. Чакам да ми се обадят, за да им кажа, че вече не искам поръчаното. Така не се разработва нов сайт, нито се печелят и задържат клиенти. Neutral Face
Благодаря на Valeri Cirilov за подсказването за Carner в Парфимо, поръчах си един Tardes 15мл да си го нося с мен, че голямото шише си е паве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт