Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 948
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 90
Извинете, минитата на L'erbolario имат ли спрей или са рол-он? Искам да поръчам на сляпо, но не харесвам ролони. В сайта не видях да пише какви са.

Сега и аз искам Шанел, големи сте подстрекатели. Дали са останали някакви 35 мл 🤔🤔🤔 Може и да се пробвам да видим. Тъкмо мислех да поръчам Angel Nova и....  😄

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 22:46 от Lale_Lili

# 91
Извинете, минитата на L'erbolario имат ли спрей или са рол-он? Искам да поръчам на сляпо, но не харесвам ролони. В сайта не видях да пише какви са.

Имат спрей.

# 92
Мерси, Lorem Simple Smile

# 93

Сега и аз искам Шанел, големи сте подстрекатели. Дали са остабали някакви 35 мл 🤔🤔🤔 Може и да се пробвам да видим. Тъкмо мислех да поръчам Angel Nova и....  😄
Шанел от flaconi.de, по-евтин е

# 94
Боса и зелена, ще ги погледна, щом ме насочваш натам. Мерси 💐

# 95
И аз поръчах един Шанел. 50 мл за по-евтино. Реших, че това ще ми е подаръка за Осми март. Коледните вече си ги купих отдавна. Май ще е за Осми март след две години.

# 96
  • Варна
Така те искам ! А ноарчето да знаеш какво е, малко по- женствено, но и него го нося с кеф! Flowers Hibiscus

Да ми се обади някой като ми намери Coco Noir 35 мл. за  113.46 лв.

https://www.parfumi-shop.net/product/10267-chanel-coco-noir-for-women.html

Milen, къде да звънна Simple Smile   https://www.douglas.de/de/p/3000057798

И този: https://www.douglas.de/de/p/2010006692?variant=304459

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:20 от Toni_baraboni

# 97
Toni_baraboni, страхотна си! Flowers Hibiscus

Винаги казвам, че повече хора, правим по-качествена и полезна работата тук!

Валери, благодаря ти, но аз сънувах това Sad

# 98
Съжалявам, явно аз съм си мислел за Platinum Egoiste и съм ти го приписал на теб. Simple Smile  Поръчах 50 мл. пък да видим, тествал съм го преди около 2 години и по спомен ми допадаше.

Пуснах поръчка и от Парфимо, първата от много време насам - Acqua di Parma Fico di Amalfi 30 мл. и Carner Palo Santo 15 мл. (тестери), сториха ми се изгодни. Втория не го познавам, надявам се да ми допадне, ако не ще отиде за коледен подарък. Smiley

# 99
За немския Дъглас отдавна пиша, че са с по-ниски цени дори от официалния сайт на Шанел, където намаления няма. Плюс безплатна доставка, 2 безплатни мостри и мини подаръчен комплект. Има още хляб да ядат нашите сайтове. На ненамалените пък код за 20 % отстъпка.

# 100
За немския Дъглас отдавна пиша, че са с по-ниски цени дори от официалния сайт на Шанел, където намаления няма. Плюс безплатна доставка, 2 безплатни мостри и мини подаръчен комплект. Има още хляб да ядат нашите сайтове. На ненамалените пък код за 20 % отстъпка.

До БГ доставят ли, или с превозвач трябва?

# 101
Прехвърлих набързо условията за доставка, никъде не пише докъде доставят освен в Германия и дали изобщо. Сега нямам и много време да разцъкам, ако видя нещо, ще си допълня поста или ако някой е поръчвал, моля да сподели. Над 29.95 евро доставката е безплатна в Германия. Под тази сума доставката е 4.95 евро. Иначе с превозвач до България..

# 102
Дава ми невалиден пощ.код на моя град..за това си мисля че извън бг не доставят. А плащането с бълг карта става ли, че нямам пей пал...

# 103
Дава ми невалиден пощ.код на моя град..за това си мисля че извън бг не доставят. А плащането с бълг карта става ли, че нямам пей пал...
Предполагам, че става. Плащала съм преди без проблем с револют, не е българска, но все пак. Използвайте превозвач.

# 104
Поръчките ви от Спрей за ЧП тръгнали ли са?

Общи условия

Активация на акаунт