Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 916
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 240
Става дума за нелоялна търговска практика, заблуждаваща потребителите относно характеристики на стоки, което е нарушение на закона и бива санкционирано от нас”, коментира председателят на КЗП Димитър Маргаритов.

Потребителят – въз основа на тази практика, взима погрешно икономическо решение. Става въпрос за непрофесионално и недобросъвестно поведение от страна на търговеца....

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 07:32 от teta75

# 241
  • София
Става дума за нелоялна търговска практика, заблуждаваща потребителите относно характеристики на стоки, което е нарушение на закона и бива санкционирано от нас”, коментира председателят на КЗП Димитър Маргаритов.

Потребителят – въз основа на тази практика, взима погрешно икономическо решение. Става въпрос за непрофесионално и недобросъвестно поведение от страна на търговеца....
Не е нужно да повтаряте едно и също!

# 242
При констатирано нарушение се налага санция.
Дали ще го върна е друго нещо, съвсем отделно от горното.

# 243
В ляво от parfumi-shop, в дясно от Douglas.

Аз поне не виждам разлика, а във Fragrantica не липсват оплаквания от различни партиди, включително се говори и за реформулация, при положение, че е на пазара от миналата година.

# 244
Chilko, така вижда ли се разликата?

# 245
Chilko, така вижда ли се разликата?

Това е датата на производство.Втория е произведен 03.22 г.Иначе и аз не виждам разлика.

# 246
Аз не успявам да видя на втория Sauvage Elixir номера на формулацията.

Ето пример с Coco Mademoiselle, на последния ред в състава на продукта виждаме IL28-I и IL47-1.

# 247
Те и parfimo.bg никъде не са написали, че кода на Mon Guerlain от вътрешната страна на капака е заличен, но никой не ги е обявил за некоректни по този повод. Отгоре на всичко вероятно е преопакован продукта.Голяма драма стана тук!

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:02 от bubanka

# 248
Аз приключих с parfumi-shop.net.

А за парфимо и това, че не били написали че е пипан флакона, също е нарушение на ЗЗП. От гледна точка на закона, те също са в нарушение.
За теб това е коректно, за законодателя и други - категорично не е.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:18 от teta75

# 249
Темата не е некоректна и заблужаваща! Напротив, даже е много полезна.

Това, че една потребителка казва, че е получавала ментета от сайта, как точно е доказано? Не виждам нито описан конкретен случай, нито снимка, нито нищо. И аз по същата логика мога да изляза да кажа, че в Сефора са фейк. Но как ще го докажа… друг въпрос!

# 250
Момичета,аз пък да се похваля какъв късмет имах тази вечер с Parfimo. Тъй като на определени парфюми,които ги няма в момента,съм сложила известие по имейл.И тая вечер идва мейл,че е наличен Angel muse edp на цена 78 лв за 50 мл продукт.Без да се замислям много, поръчвам парфюма.След има , няма 5 минути, отивам пак и какво виждам ,цената е вече 131 лв . Невероятно, но факт, но определено шанса беше на моя
страна, тази вечер 🤗

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 21:28 от Lioness77

# 251
  • София
Да ви отклоня вниманието от parfumi-shop, въпреки че някой ще се върне отново към темата. Joy
Спонтанно поръчах нещо предвидено за покупка следващата година. Цената в parfium.bg е доста приемлива. Чудесно опакован и с бърза доставка до офис на Еконт. Доволна! Heart Eyes

Утре наистина се надявам идиотите от Спиди да ми доставят и Терони, който отлежава две седмици в склада им. Rage

# 252
То не стига че се дава възможност да се купуват Шанели на никаква цена, ами като се почне с тия кодове, ама целУфани, та ръбчето било подгънато, ту млякото горещо, ту пък друго нещо...Аз не разбирам парфюми ли пръскаме или целУфани/ между другото пише се с О/ , кодове сравняваме в разни измислени сайтове, за да спим спокойно, а никой не казва, познава ли аромата, щото менте доста лесно се установява. Току цъфне някой  с претенции, че еди кой си сайт е длъжен да му предостави пресен парфюм, произведен преди 2 месеца в безупречен вид. Ами няма такова нещо, ако е паралелен внос и ще ни е евтино все нещо няма да е като в притишоп. Отгоре на всичко обвинения, че тук сме се събрали отбор лъжци, които хвалят разни сайтове за ментета. Бубанка да ме трие, ако прецени, но ми писна от глупости..

# 253
Starfox, по спомени май 30 тицата, сякаш беше 69 лв, но това беше за няколко минутки , и после промениха цените, на настоящите в момента. Аз още не мога да повярвам, но понеже имам навик винаги като ми цъкне тел .с мейл да гледам за какво иде реч, та           
  "  уцелих кьоравото".

# 254
Така се прави, никога не отлагайте поръчката при добра оферта, ако ще да е Шанел без целУфан. Честито на теб за чудесната покупка.
Знаете ли физически магазин, където пълнят с angel muse? (30тичката е refillable)

Общи условия

Активация на акаунт