Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 886
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 225
Не се коментира, защото въпросът е обсъждан сто пъти.
За съмняващите се - Дъглас и Сефора са вашите най-добри приятели.

Точно така, много пъти се обяснява това. Който не иска ниските цени на дискаунтърите може да купува непокътнатите опаковки от големите вериги.

# 226

Може и вече да е споделено извинете ако се повтарям Simple Smile

# 227
# 228
  • Балчик
Хората хем искат Шанел за 100лв, хем пък имат претенции. Как мислите се постигат въпросните цени? Никакво съмнение нямам в този сайт. Купувала съм няколко парфюма на марката.

# 229
Да кажа, че според мен Monna не са коректен сайт. Поръчката ми е със статус “обработва се” от 29.11.2022 и пусто не успяват да я обработят. Звънях им вчера сутринта да попитам дали ще я бъде или не. Щели да ми се обадят “след малко, като проверят в склада”. След 5 часа пак им звънях - “Като имаме информация ще ви се обадим!”. Ама информацията е скъпа явно, а обработването е безплатно. Та продължават да си ме обработват, ей така на тъмно, без информация…

# 230
  • Sofia
На мен днес ми се обадиха от Монна. На 7-я ден. Отказах поръчката, а момчето, което ми звънеше остана доста учуден "Ама защо така?!" Обясних му защо и той каза, че не бил проблемът в тях, а в доставчиците. Посъветвах го да си оправят политиките и сроковете в сайта и го изпратих по живо, по здраво. За мен те не са опция вече, има достатъчно читави търговци, от които да му е приятно на човек да си пазарува.
Относно парфюми шоп и кодовете на Шанелите - получих днес Coco Mod Intense и Allure - Коко е с изрязан код, Алюра не е. И друг път ми се е случвало да имам кутии с изрязани кодове, не е изключение, на парфюмите нищо им няма.

# 231
Възможно е..
Но - разчоплен е целуфана, за да се стигне до кода и да се замаже. Това не е описано в сайта. Купуваш за подарък - подаряваш разпърцана отдолу кутия..
Аз приключвам с въпросния сайт , по описаните причини...понамирисва ми, не ми е коректно ... говоря за сайта
https://www.parfumi-shop.net
teta75, абсолютно нищо лично нямам към вас, всеки има впечатления и мнение и може да го изрази спокойно където е мястото.

Защо го разпечатвате, след като е за подарък?

Скрит текст:
Няма проблем, че сте недоволна, но защо не пробвахте да им се обадите, да им кажете:

- Пазарувам за първи път от вас и забелзвам нарушена опаковка. Не желая такъв продукт,  беше за подарък и не мога да го порадя в този вид. Проблем ли е да го върна и да ми върнете парите или .....вариант, който ви устройва?

На всеки, който не е пазарувал подобни продукти се случва, затова сме тук, но за съжаление ни търсят само да им намираме парфюми на ниска цена. Полезното не се чете за съжаление.

Тогава да се върнете и дайте мнение за сайта.

Обратната връзка е много важна, всички очакваме най-доброто от тези сайтове.

# 232
Така или иначе, вече двама човека казват за този проблем, очевидно е, че правят някакви шашми. Според мен е най-логично да не присъстват към списъка за лоялните търговци.

# 233
Дадох обратна връзка.

И без да махам целофана, опаковката е разпърцана, вижда се от първата снимка. Не е годна за подарък. Казвам го, за да няма и други неприятно изненадани като мен, не за друго..нали това е целта на темата, или грешно съм я разбрала?

В съответствие със закона търговецът е длъжен да публикува на сайта определена информация и да информира купувачите за характеристиката на стоката. Купувачът се информира от сайта, не от бгмама. Така е по закон.
За това сайта е некоректен , не действа в съответствие със закона - полученият продукт не отговаря на описанието.
www.parfumi-shop.net
Надявам се няма да бъда карана да посочвам конкретните текстове от него.
Поздрави.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:00 от teta75

# 234
  • Sofia
Така или иначе, вече двама човека казват за този проблем, очевидно е, че правят някакви шашми. Според мен е най-логично да не присъстват към списъка за лоялните търговци.

Не са шашми. Има си обяснение, чела съм го тук, но не мога да го намеря в момента. Това махане на кодовете е пряко свързано с ниската цена и това, че парфюмът НЕ е менте.

# 235
Не мисля, че не са лоялен търговец. Парфюмите са истински. Аз още плача с кървави сълзи, че не поръчах едно бебе Коко Ноар. Ако ще и без опаковка да беше, щях да го ползвам. Ама късно се насландисах.

Шанел от Сефора и Дъглас винаги ще е с непокътната опаковка, на друга цена.

# 236
Някои компании контролират кои търговци могат да продават техните неща, за да контролират и цената. На повечето парфюми го пише (погледнете си опаковките), но явно не всички следят за нарушения, особено на евтините неща. Кодът се маха, за да не може да се проследи кой от дилърите е осигурил стоката на дискаунтъра.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:45 от chilko

# 237
  • Пловдив
Аз съм връщала на parfumi-shop парфюм,който беше отбелязан като тестер и, когато ми се обадиха, изрично попитах дали има някаква опаковка. Казаха тестерска бяла картонена кутия обаче получих гол парфюм само с бабъли. Тъй като беше за подарък,не ме устройваше този вариант и им го върнах без проблем.

# 238
Предлагам инфото, което е написал chilko да се сложи на 1-ва страница, за да не се пита едно и също.

# 239
Аз също имам отново негативен опит с parfumi-shop. Бях решила да не споделям в темата, че историята помни казуса с едни парфюми на Kilian от тях и как хората стават докачливи при подобни отзиви.
Та преди месец-два поръчах втора бутилка Sauvage Elixir от тях за съпруга ми, тъй като първата от Douglas привършваше, а му стана любим парфюм.
Дойде с малко по-различен код на дъното на кутията като размер на шрифта...реших, че не е драма и го запазих. Само, че когато в последствие го отворихме реакцията на ММ беше: "Това не е същият парфюм!". Да, не е. Самозалъгвах се, че ще мине време и ароматът ще 'отлежи', но не се случи. Сега си стои нежелан и за обеца на ухото.

В ляво от parfumi-shop, в дясно от Douglas.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 16:58 от luckystar

Общи условия

Активация на акаунт