Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 769
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
Имам нужда от помощ.
Търся това-
,
но класическия 212,а не NYC.
Имам някакъв спомен,че е спрян,обаче в някои препоръчани сайтове го намирам в кръглото шише.
Може ли запознатите да кажат,това ли е което търся? Grinning

# 318
Благодаря за поредната страхотна оферта! Ти си парфюмният Дядо Коледа. Grinning Миналата седмица успях да взема един от любимците ми - La Capitale, а сега и този сет с дълго бленувания Cruz del Sur II.

https://makeup.bg/product/710727/

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 20:37 от welcometoheaven

# 319
Нови придобивки - vol. 1

Valentino Uomo от parfium.bg
Chanel Platinum Egoiste от parfumi-shop.net
Boss Bottled EDP + мостра Azzaro от makeup.bg

Всичко е изрядно, нямам оплаквания. За протокола - кодът и на моя Шанел е изрязан, което не ме притеснява по никакъв начин. 🙂

В края на седмицата очаквам пратка от Парфимо и ще се наложи да се завлека до Нотино в Парадайс. 😃

# 320
  • До сърцето...
Мисля, че само превозвачите липсват в първи пост. Има отделни и подробни теми в "Пазаруване от чуждестранни сайтове" за  превоз и закупуване на поръчките от Испания/Великобритания/Германия до България (и това са от първите попаднали). Дълго време темата беше за българските онлайн магазини, с разрешение на модератор, добавихме и чуждите сайтове, сега остава само и на другите теми да вземем хляба.
Това е личното ми мнение обаче.
Ако кажете, ще го сложа, но и на модератора да се чуе думата.

# 321
Поръчах си Xandria от мейкъп, видях наличност в мейла си.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:52 от bubanka

# 322
  • Бургас
С уговорката, че Шанел не съм купувала през годините от parfumi-shop, този ми е в топ 3 магазини за пазаруване на парфюми. И винаги с празен ход при пръскане.

# 323
Мисля, че само превозвачите липсват в първи пост. Има отделни и подробни теми в "Пазаруване от чуждестранни сайтове" за  превоз и закупуване на поръчките от Испания/Великобритания/Германия до България (и това са от първите попаднали). Дълго време темата беше за българските онлайн магазини, с разрешение на модератор, добавихме и чуждите сайтове, сега остава само и на другите теми да вземем хляба.
Това е личното ми мнение обаче.
Ако кажете, ще го сложа, но и на модератора да се чуе думата.

първият пост вече не събира цялата информация, която е приготвена от радика, затова предлагам в него да има само линк към подфорум "пазаруване от чуждестранни сайтове"

# 324
Получих си и аз КМ интенз на Шанел от парфюми шоп. Кодът също е изрязан, но не ми и трябва, нито ме тревожи. Парфюмът е топ, ще си го изпръскам с кеф.

# 325
И аз го получих днес, ще зарадвам мама с него, Heart

Благодаря Милен!

# 326
Кодът за 15% отстъпка в notino е mobile15, но мисля че не е за всички продукти.

# 327
https://fragrances.bg/hermes-elixir-des-mervellies-edp-100ml-for … n-without-package

Elixir des Merveilles - 100 ml тестер, мисля, че цената е добра и дано е от "старата" версия! Blush

# 328
И аз се подреждам сред стрелците и стрелкините на прясна плячка. След като прилапах Balenciaga Paris, Trussardi Sound of Donna и King Scorpion на Udjat,днес изпрасках ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Jacques-Zolty/Severo-54816.html
 от сайта на Kodife Simple Smile
Харесала съм си и Oriental mint на Phaedon заради комбинацията мента и тютюн...Апропо, някой с отзиви от доставките на Kodife?

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 23:36 от rocktoberry

# 329
  • Варна
Погледнах вече на 1. стр. Flaconi.de имат ли код? Мостри избират ли се или те си пращат по избор?

Общи условия

Активация на акаунт