Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 739
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За Flaconi.de - не се избират. Те си пращат по избор. Може и на жена да пратят мъжки. Писала съм им забележка и от тогава винаги женски получавам. Хубавото е, че са аромати  от същата година и почти винаги е нещо ново за мен.
Кодове ще получавате по e-mail след регистрация. Много пъти ми се е случвало аз да нямам мейл, но пък Милен тук да сподели и така да ме зарадва Hug Очаквам пратка и ще споделя, когато я получа.

# 331
# 332
С кода излиза 127,20 лв.

Скрит текст:

108 лв

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 09:17 от chilko

# 333
# 334
# 335
  • София
Да споделя моя опит с Monna.bg за мен са изключително некоректни. На 26.11.2022 направих поръчка за тестер на Jadore, като избрах плащане чрез банков превод. Преведох сумата по сметката. Тъй като поръчката продължаваше да стои като Нова и нямаше никакво движение няколко дни се обадих по телефона да проверят всичко наред ли е с плащането. Казаха че ще проверят и ще ми върнат обаждане, никой не се обади. Отново се обадих друг ден провериха казаха че всичко е наред получили са плащането и ще я изпратят. Статуса се промени на В обработка. Понеже пак продължи да седи няколко дни така и не се променяше отново звъннах колежката я нямало като дойдела щели да ми се обадят, пак никой не се обади. Днес пак звъня дадоха ми управителя имали много поръчки на Jadore бил се изчерпил можели да ми възстановят сумата да си пратя сметката . Аз лично повече не бих поръчала отново каквото и да било от там. Да ме мотаят над 10 дена да казват ще ми върнат обаждане и никой да не се обажда, да звъня 4-5 пъти да ми казват че ще ми пратят поръчката и накрая да ми заявят, че е изчерпан продукта за мен е некоректно. Да видим кога ще ми възстановят сумата.

# 336
Аз лично за казуса с monna.bg не знам как някой ще хвърли пари за реклама, ще си направи електронен магазин, отстъпки за черен петък и после няма да изпраща поръчки по 10 дни. Това е все едно да си хвърлиш целия труд на вятъра. Или пък не им пука на тези хора въобще.
Аз ако разработвам такъв бизнес ако трябва ще спя в офиса за да мога да изпратя всички поръчки и клиентите да са доволни за да си направя име и да ме препоръчват и отново да пазаруват при мен.
Такива неща са ми тотално непонятни честна дума.

# 337
Monna.bg направиха оборот, колкото можаха и не мисля, че ще се споменават повече в темата. Изводите си ги направихме.

# 338
Здравейте,
Искам да купя подарък за мм.
Гледам офертата на acqua di gio и се чудя би ли се харесал на човек носещ и много харесващ Versace French ?

# 339
Хубаво сте ми изтрили поста за този глупав сайт, но беше полезно, и беше преди 70 % от четящите тук да се разочароват!

@_ni, ще се хареса! Аз отговарям! Simple Smile Но е прекалено изтъркано.

Вземете нещо по- модерно: https://www.notino.bg/armani/acqua-di-gio-profondo-parfjumna-vod … -mzhe/p-16016209/

с кода цената е страхотна!

ако има подаръци

Ако няма тук с кода за 10 %

https://parfium.bg/giorgio-armani-acqua-di-gio-profondo-parfyum- … d=36731578#p66412

# 340
Тема не е спамо-чат, а иронични и заядливи постове се изтриват.

# 341
В момента нотино бързо ли изпращат? Има ли някой, който е направил поръчка примерно на 06 декември?
Днес в сайта им има ориентировъчен срок вторник; аз направих поръчка събота късно вечерта и в понеделник ме чакаше в офис, сега се опитвам да планирам следваща поръчка…

# 342
Аз поръчах на 6-ти и на следващия ден беше при мен.

# 343
# 344
И при мем дойдоха бързо за ден,два.

Общи условия

Активация на акаунт