Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 552
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Относно My Origines - този срок за доставка 8-12 работни дни е по-скоро пожелателен явно... И аз разчитах на него, но реално доставката отне около месец (до Германия) - поръчка на 22.10, доставка на 18.11. Не отговарят на мейли, или поне не и в рамките на някакви разумни срокове, по телефон също не получих никаква конкретна информация, когато звънях, казаха само, че виждат, че има забавяне, но не могат да ми обяснят защо и да ми дадат конкретен срок за доставка. Почаках си още порядъчно време след това. Когато поръчах, имаше код за безплатно мини, приложих го, но мини не пратиха (обяснимо е да се изчерпи, след като им отне месец да изпълнят поръчката). Бонус мостри - 3 дизайнерски, 2 от които на мъжки парфюми, много стари издания (в профила ми е отбелязано, че съм жена) и 1 дамска. Пратиха ваучер за извинение на стойност от €5. Прилично опаковане. Зарових се да чета ревюта в Trust Pilot, докато чаках (имаше немалко негативни за месец назад), явно също така отменят поръчки поради неактуални наличности (не че тази практика я няма при българските сайтове, но 1. обикновено доста бързо съобщават ще я бъде ли доставката или не и 2. ако човек е избрал да плати с наложен платеж, поне не е блокирал сума за неизвестно време). Аз лично не бих повторила поръчка от тях, освен ако не са последното място на света, което предлага силно желан парфюм.

# 361
Благодаря за информацията. Подготвих се психически. Затворила съм парите, ама поне да дойдат. То май така се получи, че е единствения сайт с новия Шалимар(поне аз не намерих другаде), та нямам избор. От друга страна, ако се бавят толкова много няма да се притеснявам има или няма кой да го получи в офиса на превозвача.

ПС: Сега е момента да кажете ако някъде другаде сте го видяли Grinning

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 16:27 от MarianaP

# 362
  • София
Дано пък по-бързо се случат нещата при Вас. Simple Smile Притятелка беше поръчала от тях седмица преди мен някъде и нямаше такова огромно забавяне, може и Вие да имате късмет. Flowers Four Leaf Clover Аз писах иначе тук още през октомври/ноември за дългото чакане.
Относно превозвачите - и аз се чудех вчера точно за GGBG, наистина са им ранни последните курсове за годината, но няма обявени извънредни почивни дни засега, така че се надявам да приемат пратки в складовете; снощи поръчах няколко (непарфюмни) дреболии от Англия, като съм почти сигурна, че ще изпусна последния курс, защото Роял Мейл имат стачни действия в момента на определени дати, което ще забави доставките допълнително.

# 363
  • София
Благодаря за информацията. Подготвих се психически. Затворила съм парите, ама поне да дойдат. То май така се получи, че е единствения сайт с новия Шалимар(поне аз не намерих другаде), та нямам избор. От друга страна, ако се бавят толкова много няма да се притеснявам има или няма кой да го получи в офиса на превозвача.

ПС: Сега е момента да кажете ако някъде другаде сте го видяли Grinning
Във френската Сефора е наличен Simple Smile

# 364
Не мога да му хвана спатиите на този сайт. Можеш да добавяш в кошницата, но отдолу пише, че е Out Of Stock

Ще му се почудя като вариант, че и в цената си има разлика. Благодаря.
Извинявайте, че завзех толкова от темата. Вълнения...

# 365
  • София
Не мога да му хвана спатиите на този сайт. Можеш да добавяш в кошницата, но отдолу пише, че е Out Of Stock

Ще му се почудя като вариант, че и в цената си има разлика. Благодаря.
Извинявайте, че завзех толкова от темата. Вълнения...
Ох, моя е вината, на следваща стъпка дава, че не е наличен.

# 366
Parfumi-shop и те вече с кешбек. Минавайте през cashway. Парите бавно се трупат, но днес взех над 100лв. от еконта от тях. Има за цял парфюм Grinning.

# 367
Моля някой да разясни как се случва този кешбек за идиоти като мен. Може и на лично Simple Smile

# 368
# 369
Влизаш в сайта cashway, регистрираш се в него, и влизаш в избран от теб онлайн магазин, през сайта винаги....

# 370
Да допълня: Влизаш в cashway когато си нагласила всичко в количката и си затворила всички останали прозорци към  сайта от който ще пазаруваш. Всичко е идеално обяснено на сайта им.
И аз от доста време трупам Grinning Също получих имейл, с новите магазини и останах приятно изненадана от parfumi-shop.net, надявам се и други от които пазаруваме да се включат.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:22 от •mimoza•

# 371
На сума от 100 лв - 2 % - за вас се връщат 2 лв. Simple Smile

Демек, за да ви върнат 100 лв. - трябва да сте направили 5000 оборот през този сайт в parfumi-shop.net

# 372
На сума от 100 лв - 2 % - за вас се връщат 2 лв. Simple Smile

Демек, за да ви върнат 100 лв. - трябва да сте направили 5000 оборот през този сайт в parfumi-shop.net

Не е само този сайт...така че 100 лв могат да се върнат към нас ако пазаруваме и в останалите сайтове.
 Колежка днес си взе над 100 лв натрупан кешбек в еконт. Пазарува в абаут ю, нотино и другите сайтове партньори на cashway.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:46 от teta75

# 373
Естествено, че не е само този сайт Joy
Това, че са се включили обаче, на мен поне ми говори доста и то в тяхна полза Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп. Сумата на кешбека се определя като от стойността на поръчката се махне сумата за доставка, ако има такава и ДДС-то. Това е за всички магазини.
Ако пазаруваш за 100лв, ще ти начислят в конкретния случай 2% на сумата 83.33лв, което е 1.66лв.
Отделно някои магазини делят клиентите на нови и стари и % -та е разничен. Също има значение дали продукта е на промоция.
Преди cashway. bg /бивше onlinepromo.bg/ даваха 10.00лв първоначален бонус при регистрацията, сега не знам. Минималната сума за теглене е 20.00лв. Магазините бавно потвърждават кешбека -от порядъка на 1-2-3 месеца. Имате регистриран кешбек минути след поръчката, имате потвърден кешбек от магазина само ако сте  си взели поръчката и не сте я върнали в рамките на условията за връщане на съответния сайт.
Абе трупат си се!

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:40 от •mimoza•

# 374
https://www.parfumi-shop.net/product/41737-the-merchant-of-venic … s-mini-spray.html

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:57 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт